Ikaalisten Matkatoimisto - Paras tapa vaihtaa vapaalle
Ikaalisten Matkatoimisto - Paras tapa vaihtaa vapaalle
Ikaalisten Matkatoimisto - Paras tapa vaihtaa vapaalle

Varaa matka:

Aikuisia:

Hotellimatkat ja kaupunkilomat

Hotellimatkojemme kaupunkivalikoima on laaja. Meiltä saat Tallinnan, Riikan ja Pärnun hotellimatkat parhaaseen hintaan. Kuljetukset hotellimatkoille ovat monilta reiteiltä Suomessa. Ilmastoiduissa busseissamme on ammattitaitoset ja palvelevat kuljettajat. Busseissamme on nykyään myös tarjolla WiFi. Laivoina käytämme Itämeren parasta laivastoa, Tallink Siljan moderneja aluksia.

Keskikesän sesongissa lähtöjä ja kohteita on enemmän. Kuljetamme päivittäin hotellimatkalle Tallinnaan, Pärnuun ja Riikaan. Tallinnan hotelleissamme on varaa valita, voit valita mieleisesi 20 eri keskustahotellista. Kuljetamme lisäksi viikoittain hotellimatkalle Haapsaluun, Saarenmaalle, Tarttoon, Vilnaan, Tukholmaan, Visbyyn sekä Pietariin.

Ympäri vuoden kuljetamme Tallinnaan, jopa päivittäin. Lisäksi viikoittain lähtöjä löytyy Pärnun, Haapsalun, Saarenmaan, Tartton ja Tukholman hotellimatkoille.

Luotettavan matkanjärjestäjän matkassa voit nauttia lomasta huolettomin mielin.

Hotellimatka Tallinnaan, Tallinnan hotellit

Tallinnan hotellimatka, 1 yö hotellissa

Tallinna on moderni kaupunki, jossa sykkii keskiaikainen sydän. Laadukkaat keskustahotellit ja edulliset ostokset odottavat. Valitse itsellesi sopivin laivavuoro.

Matkavaihtoehtoja

Tallinna hotellimatka, 2 yötä hotellissa

Tallinna on suomalaisten suosituin kohde hotellimatkoissa. Tallinnan hotellien laatutaso ylittää jo vaativankin asiakkaan odotukset. Nopeat laivayhteydet takaavat mukavan matkan.

Matkavaihtoehtoja

Tallinnan hotellimatka, 3 yötä hotellissa

Ikaalisten Matkatoimisto tarjoaa Tallinnaan myös kolmen yön hotellimatkoja. Voit valita mieleisesi kuuden suositun keskustassa sijaitsevan hotellin joukosta.

Matkavaihtoehtoja

Tallinnan hotellimatka, 4 yötä hotellissa

Neljän yön hotellimatkalla on runsaasti aikaa tehdä edullisia ostoksia ja kiertää Tallinnan suositut nähtävyydet ja aktiviteetit

Matkavaihtoehtoja

Queen + 1–2 yötä Tallinnan hotellissa

Risteily yön yli Baltic Queenilla ja yksi tai kaksi yötä Tallinnan keskustahotellissa on kiireetön tapa tutustua Tallinnan nähtävyyksiin. Tässä matkassa yhdistät kaksi eri elämystä.

Matkavaihtoehtoja

Hotellimatka Pärnuun

Pärnun hotellit

Pärnu viehättää vuoden ympäri kodikkuudellaan ja edullisella hintatasollaan. Kauniit puistot, kahvilat, ravintolat sekä historiallisen kaupungin kulttuurikohteet kannattaa käydä katsastamassa.

Matkavaihtoehtoja

Hotellimatka Haapsaluun

Haapsalun hotellit

Ehkäpä piipahdat pieniin käsityöläiskauppoihin, tutustut Viron pisimpään rautatierakennukseen tai saavut illalla satamaan nauttimaan herkullista illallista. Majoituksena Haapsalun kylpylähotellit.

Matkavaihtoehtoja

Hotellimatka Saarenmaalle

Saarenmaan hotellit

Saarenmaan upea luonto on matkalla läsnä. Pelloilla kasvaa jalopuita, niityillä katajia ja keväiset tienvarret täyttyvät kelta- ja valkovuokoista. Valitse majoitus tasokkaista kylpylähotelleista.

Matkavaihtoehtoja

Hotellimatka Tarttoon

Tarton hotellit

Tarjonnastamme löytyy Tarttoon neljän päivän torstai–sunnuntai-matkoja sekä viiden päivän sunnuntai–torstai-matkoja.

Matkavaihtoehtoja

Hotellimatka Tukholmaan

Tukholman hotellit

Tukholman hotellimatkalle voit lähteä laivalla risteillen tai vaihtoehtoisesti lentää suoraan kohteeseen.

Matkavaihtoehtoja

Hotellimatka Riikaan

Riian hotellit

Riiassa Väinäjoki virtaa rauhallisesti läpi kaupungin ja luo utuisen tunnelmaan. Kauniiden rakennusten ikkunoissa tuikkivat joulun valot ja kynttilät.

Matkavaihtoehtoja

Hotellimatka Jurmalaan

Jurmalan hotellit

Jurmala on kaunis pikkukaupunki upeine hiekkarantoineen. Se sijaitsee vain reilun 35 min matkan päässä Riiasta. Jurmalan matkoillamme majoitutaan neljän tähden Jurmala Spahan.

Matkavaihtoehtoja

Hotellimatka Pietariin – tulossa lähiaikoina

Pietarin matka

Pietari on täynnä mitä upeampia palatseja, joiden mittavat julkisivut hämmästyttävät pienen maan ihmistä. On valtavia kirkkoja ja koristettuja vanhoja siltoja lukuisien kanavien yllä.

Matkavaihtoehtoja

Hotellimatka Vilnaan

Vilnan hotellit

Ensimmäinen yö vietään Europalla ja seuraavana aamuna matkaan bussilla maisemallista Via Balticaa pitkin viehättävään Vilnaan.

Matkavaihtoehtoja

Dublin, Irlannin pääkaupunki

Vivahteikas ja iloinen Dublin

Dublinissa on lähes yhtä hyvät ostosmahdollisuudet kuin Lontoossa ja hauskanpitoon löytyy lukuisia vaihtoehtoja, unohtamatta parhaita pubeja. Lähde mukaan mahtavalle kaupunkilomalle Irlantiin!

Matkavaihtoehtoja