Ikaalisten Matkatoimisto - Paras tapa vaihtaa vapaalle
Ikaalisten Matkatoimisto - Paras tapa vaihtaa vapaalle
Ikaalisten Matkatoimisto - Paras tapa vaihtaa vapaalle

Varaa matka:

Aikuisia:

Konsertteja Tallinnassa

Syksyllä 2014 Tallinnassa on kova kattaus konsertteja. Lenny Kravitz, OneRepublic sekä Sarah Brightman keikkailevat Saku suurhallissa. Skillet saapuu keikkailemaan Rock Cafeen.

Hotellimatkat ja kaupunkilomat

Hotellimatkojemme kaupunkivalikoima on laaja. Laivoina käytämme Itämeren parasta laivastoa, Tallink Siljan moderneja aluksia. Meiltä saat hotellimatkat Tallinnaan, hotellimatkat Riikaan sekä Pärnuun parhaaseen hintaan. Kuljetukset hotellimatkoille ovat monilta reiteiltä Suomessa. Ilmastoiduissa busseissamme palvelevat ammattitaitoiset kuljettajat. Hotellien hinta-laatusuhde on hyvä ja monen hotellin palvelutaso korkea. Keskikesän sesongissa kuljetamme joka päivä Riikaan, Pärnuun ja Tallinnaan. Ympäri vuodenkin Pärnuun pääsee joka viikko ja Tallinnaan jopa päivittäin. Tallinnan hotelleissa on laaja valikoima: valittavanasi on 20 eri keskustahotellia. Haapsaluun lähdöt ovat kerran viikossa. Kesällä myös Tukholmaan ja Vilnaan kuljetamme viikoittain. Luotettavan valmismatkajärjestäjän matkassa voit nauttia lomasta huolettomin mielin.

Hotellimatka Tallinnaan, Tallinnan hotellit

Tallinnan hotellimatka, 1 yö hotellissa

Tallinna on moderni kaupunki, jossa sykkii keskiaikainen sydän. Laadukkaat keskustahotellit ja edulliset ostokset odottavat. Valitse itsellesi sopivin laivavuoro.

Matkavaihtoehtoja

Tallinna hotellimatka, 2 yötä hotellissa

Tallinna on suomalaisten suosituin kohde hotellimatkoissa. Tallinnan hotellien laatutaso ylittää jo vaativankin asiakkaan odotukset. Nopeat laivayhteydet takaavat mukavan matkan.

Matkavaihtoehtoja

Tallinnan hotellimatka, 3 yötä hotellissa

Ikaalisten Matkatoimisto tarjoaa Tallinnaan myös kolmen yön hotellimatkoja. Voit valita mieleisesi kuuden suositun keskustassa sijaitsevan hotellin joukosta.

Matkavaihtoehtoja

Queen + 1–2 yötä Tallinnan hotellissa

Risteily yön yli Baltic Queenilla ja yksi tai kaksi yötä Tallinnan keskustahotellissa on kiireetön tapa tutustua Tallinnan nähtävyyksiin. Tässä matkassa yhdistät kaksi eri elämystä.

Matkavaihtoehtoja

Hotellimatka Pärnuun

Pärnun hotellit

Pärnu viehättää vuoden ympäri kodikkuudellaan ja edullisella hintatasollaan. Kauniit puistot, kahvilat, ravintolat sekä historiallisen kaupungin kulttuurikohteet kannattaa käydä katsastamassa.

Matkavaihtoehtoja

Hotellimatka Haapsaluun

Haapsalun hotellit

Ehkäpä piipahdat pieniin käsityöläiskauppoihin, tutustut Viron pisimpään rautatierakennukseen tai saavut illalla satamaan nauttimaan herkullista illallista. Majoituksena Haapsalun kylpylähotellit.

Matkavaihtoehtoja

Hotellimatka Saarenmaalle

Saarenmaan hotellit

Saarenmaan upea luonto on matkalla läsnä. Pelloilla kasvaa jalopuita, niityillä katajia ja keväiset tienvarret täyttyvät kelta- ja valkovuokoista. Valitse majoitus tasokkaista kylpylähotelleista.

Matkavaihtoehtoja

Hotellimatka Tarttoon

Tarton hotellit

Tarjonnastamme löytyy Tarttoon neljän päivän torstai–sunnuntai-matkoja sekä viiden päivän sunnuntai–torstai-matkoja.

Matkavaihtoehtoja

Hotellimatka Tukholmaan

Tukholman hotellit

Tukholman hotellimatkalle voit lähteä laivalla risteillen tai vaihtoehtoisesti lentää suoraan kohteeseen.

Matkavaihtoehtoja

Hotellimatka Riikaan – LOPPUUNMYYTY

Riian hotellit

Riiassa Väinäjoki virtaa rauhallisesti läpi kaupungin ja luo utuisen tunnelmaan. Kauniiden rakennusten ikkunoissa tuikkivat joulun valot ja kynttilät.

Matkavaihtoehtoja

Hotellimatka Jurmalaan – LOPPUUNMYYTY

Jurmalan hotellit

Jurmala on kaunis pikkukaupunki upeine hiekkarantoineen. Se sijaitsee vain reilun 35 min matkan päässä Riiasta. Jurmalan matkoillamme majoitutaan neljän tähden Jurmala Spahan.

Matkavaihtoehtoja

Kiertoristeily Tukholma + Riika – LOPPUUNMYYTY

Risteily Tukholma ja Riika

Näet ja koet Riian – kulttuuripääkaupungin 2014 – sekä kuninkaallisen Tukholman tällä hienolla matkalla. Tukholma–Riika-merimatka taitetaan Siljan risteilijällä. Valitse itsellesi sopivin paketti!

Matkavaihtoehtoja

Hotellimatka Pietariin – LOPPUUNMYYTY

Pietarin matka

Pietari on täynnä mitä upeampia palatseja, joiden mittavat julkisivut hämmästyttävät pienen maan ihmistä. On valtavia kirkkoja ja koristettuja vanhoja siltoja lukuisien kanavien yllä.

Matkavaihtoehtoja

Hotellimatka Vilnaan – LOPPUUNMYYTY

Vilnan hotellit

Ensimmäinen yö vietään Europalla ja seuraavana aamuna matkaan bussilla maisemallista Via Balticaa pitkin viehättävään Vilnaan.

Matkavaihtoehtoja

Hotellimatka Visbyyn (lentäen) – LOPPUUNMYYTY

Visby, Gotlanti

Suora lento Flybellä Helsingistä Visbyyn antaa sinulle ja perheellesi hyvin aikaa tutustua Gotlannin ja Visbyn tarjoamiin elämyksiin ja nähtävyyksiin.

Matkavaihtoehtoja