Ikaalisten Matkatoimisto - Paras tapa vaihtaa vapaalle
Ikaalisten Matkatoimisto - Paras tapa vaihtaa vapaalle
Ikaalisten Matkatoimisto - Paras tapa vaihtaa vapaalle

Matkahaku

Lähtöpäivä:
Matkustajia:

Hotellimatkat ja kaupunkilomat

Hotellimatkojemme valikoima on laaja. Meiltä saat Tallinnan, Riikan ja Pärnun kaupunkilomat parhaaseen hintaan. Kuljetukset hotellimatkoille ovat monilta reiteiltä Suomessa. Ilmastoiduissa busseissamme on ammattitaitoiset ja palvelevat kuljettajat. Busseissamme on nykyään myös tarjolla WiFi. Laivoina käytämme Itämeren parasta laivastoa: Tallink Siljan moderneja aluksia sekä Tallinnan matkoilla myös Eckerö Linen suosittua Finlandia-laivaa.

Keskikesän sesongissa lähtöjä ja kohteita on enemmän. Keskikesällä kuljetamme päivittäin hotellimatkalle Tallinnaan ja Pärnuun sekä joka toinen päivä Riikaan. Tallinnan hotelleissamme on varaa valita, sillä voit valita mieleisesi 20:stä eri keskustahotellista. Kuljetamme lisäksi hotellimatkalle Haapsaluun, Saarenmaalle, Tarttoon, Vilnaan sekä Tukholmaan.

Ympäri vuoden lähdöt Tallinnaan joka päivä! Valitse omasi lukuisista eri hotelli- ja laivavaihtoehdoista. Viikoittain lähtöjä löytyy Pärnun, Haapsalun, Saarenmaan, Tarton ja Tukholman hotellimatkoille.

Luotettavan matkanjärjestäjän matkassa voit nauttia lomasta huolettomin mielin. Runsaan valikoiman hotellimatkojamme (kaupunkilomia) löydät alempaa tältä sivulta. Tervetuloa Ikaalisten Matkatoimiston kaupunkilomille!

Hotellimatkat Tallinnaan Virossa – lähdöt joka päivä

Tallinnan hotellimatka, 1 yö hotellissa

Tallinna on moderni kaupunki, jossa sykkii keskiaikainen sydän. Laadukkaat keskustahotellit ja edulliset ostokset odottavat. Valitse itsellesi sopivin laivavuoro.

Matkavaihtoehtoja

Tallinna hotellimatka, 2 yötä hotellissa

Tallinna on suomalaisten suosituin kohde hotellimatkoissa. Tallinnan hotellien laatutaso ylittää jo vaativankin asiakkaan odotukset. Nopeat laivayhteydet takaavat mukavan matkan.

Matkavaihtoehtoja

Tallinnan hotellimatka, 3 yötä hotellissa

Ikaalisten Matkatoimisto tarjoaa Tallinnaan myös kolmen yön hotellimatkoja. Voit valita mieleisesi lukuisten eri hotellivaihtoehtojen joukosta!

Matkavaihtoehtoja

Tallinnan hotellimatka, 4 yötä hotellissa

Neljän yön hotellimatkalla on runsaasti aikaa tehdä edullisia ostoksia ja kiertää Tallinnan suositut nähtävyydet ja aktiviteetit. Tallinnassa loma sujuu mukavasti!

Matkavaihtoehtoja

Queen + 1–2 yötä Tallinnan hotellissa

Risteily yön yli Baltic Queenilla ja yksi tai kaksi yötä Tallinnan keskustahotellissa on kiireetön tapa tutustua Tallinnan nähtävyyksiin. Tässä matkassa yhdistät kaksi eri elämystä. Edullinen vaihtoehto!

Matkavaihtoehtoja

Hotellimatkat Pärnuun – ympäri vuoden, keskikesällä joka päivä

Pärnun hotellit – matkapaketit

Pärnu viehättää vuoden ympäri kodikkuudellaan ja edullisella hintatasollaan. Kauniit puistot, kahvilat, ravintolat sekä historiallisen kaupungin kulttuurikohteet kannattaa käydä katsastamassa.

Matkavaihtoehtoja

Hotellimatkat Haapsaluun – lähtöjä viikoittain

Haapsalun hotellit – matkapaketit

Ehkäpä piipahdat pieniin käsityöläiskauppoihin, tutustut Viron pisimpään rautatierakennukseen tai saavut illalla satamaan nauttimaan herkullista illallista. Majoituksena Haapsalun kylpylähotellit.

Matkavaihtoehtoja

Hotellimatkat Saarenmaalle – lähtöjä viikoittain

Saarenmaan hotellit – matkapaketit

Saarenmaan upea luonto on matkalla läsnä. Pelloilla kasvaa jalopuita, niityillä katajia ja keväiset tienvarret täyttyvät kelta- ja valkovuokoista. Valitse mieluista majoitus useasta eri kylpylähotellista.

Matkavaihtoehtoja

Hotellimatkat Tarttoon – lähtöjä viikoittain

Tarton hotellit – matkapaketit

Tartto on viehättävä yliopistokaupunki Etelä-Virossa. Tarttoa pidetään Viron kulttuurin ja sivistyksen pääkaupunkina. Tartosta löydät myös hyvät shoppailupaikat ja mukavat ravintolat.

Matkavaihtoehtoja

Hotellimatkat Tukholmaan – lähdöt viikoittain

Tukholman hotellit – matkapaketit

Tukholman hotellimatkalle voit lähteä Siljan laivalla risteillen. Tukholma on yhtä aikaa kuninkaallinen ja moderni, uusi ja vanha. Mahtavat shoppailut, lukuisat nähtävyydet ja perhekohteet odottavat!

Matkavaihtoehtoja

Hotellimatkat Riikaan – eri ajankohtia, keskikesällä joka toinen päivä

Riian hotellit – matkapaketit

Riikaa on toisinaan kutsuttu Baltian Pariisiksi. Kaupunki tarjoaa niin vanhan ajan lumoa kuin modernin ydinkeskustankin, jossa on hyviä shoppailumahdollisuuksia. Tule kiehtovaan Riikaan!

Matkavaihtoehtoja

Hotellimatkat Jurmalaan – eri ajankohtia, keskikesällä joka toinen päivä

Jurmalan hotellit – matkapaketit

Jurmala on kaunis pikkukaupunki upeine hiekkarantoineen. Se sijaitsee noin 25 kilometrin matkan päässä Riiasta. Jurmalan matkoillamme majoitutaan neljän tähden Jurmala Spahan.

Matkavaihtoehtoja

Hotellimatkat Vilnaan – eri matka-ajankohtia

Vilnan hotellit – matkapaketit

Ensimmäinen yö vietetään Baltic Queen -laivalla ja seuraavana aamuna matkataan bussilla maisemallista Via Balticaa pitkin viehättävään Vilnaan. Aisti Vilnan ainutlaatuinen tunnelma!

Matkavaihtoehtoja

Dublin, Irlannin pääkaupunki – kaupunkiloma Dublinissa

Vivahteikas ja iloinen Dublin

Dublinissa on lähes yhtä hyvät ostosmahdollisuudet kuin Lontoossa ja hauskanpitoon löytyy lukuisia vaihtoehtoja, unohtamatta parhaita pubeja. Lähde mukaan mahtavalle matkalle Irlantiin!

Matkavaihtoehtoja