Ikaalisten Matkatoimisto - Paras tapa vaihtaa vapaalle
Ikaalisten Matkatoimisto - Paras tapa vaihtaa vapaalle
Ikaalisten Matkatoimisto - Paras tapa vaihtaa vapaalle

Matkahaku

Lähtöpäivä:
Matkustajia:
Riika, Mustapäidentalo

Hotellimatkat Riikaan ja Jurmalaan

Hotellimatkalle Riikaan ensikertaa lähtenyt saattaa yllättyä, edessä on odotuksia mittavampi kaupunki. Mahtavuutensa vuoksi Riikaa kutsutaankin Baltian Pariisiksi, eikä suotta. Daugavajoen rannat, puistot, palatsit, jugend-kaupunginosa, kauppahallit ja Mustapäiden talo viestittävät suurkaupungista, jonka iätöntä kauneutta on vuosisatojen ajan rakennettu. Riian vanhakaupunki on kuin elävä museo, missä moderni elämä ja mukavuudet kulkevat käsikädessä keskiaikaisen viehättävyyden kanssa.

Jurmala on viehättävä merenrantakaupunki, joka sijaitsee 28 kilometrin päässä Riiasta länteen. Jurmalassa pääset nauttimaan upeasta valkoisesta hiekkarannasta, jolla on pituutta peräti 26 km.

Hotellimatkat Riikaan – LOPPUUNMYYTY

Riika, kaupunkiloma

Latvian pääkapunki Riika oli viime vuonna Euroopan kulttuuripääkaupunki. Monia matkailijoiden suosimia kohteita on kunnostettu ja nyt sinne pääsee edullisesti.

Matkavaihtoehtoja

Hotellimatkat Riika + Tallinna – LOPPUUNMYYTY

Hotellimatka Riika + Tallinna

Lähde lomailemaan mielenkiintoiseen Riikaan, joka tarjoaa monenlaista nähtävää ja kaupunkilomailua. Paluumatkalla lomaillaan vielä Tallinnassa, jossa voi tehdä vaikka tuliaisostoksia.

Matkavaihtoehtoja

Hotellimatkat Jurmalaan – LOPPUUNMYYTY

Jurmala – hiekkarantaa ja pitsihuviloita

Jurmala on kaunis pikkukaupunki upeine hiekkarantoineen. Se sijaitsee vain reilun 35 min matkan päässä Riiasta. Jurmalan matkoillamme majoitutaan neljän tähden Jurmala Spahan.

Matkavaihtoehtoja

Hotellimatkat Jurmala + Tallinna – LOPPUUNMYYTY

Hotellimatka Jurmala + Tallinna

Merenrantakaupunki Jurmala kutsuu nauttimaan ihanasta hiekkarannasta! Paluussa lomaillaan myös hetki Tallinnassa, jossa voit tehdä vaikkapa tuliaisostoksia.

Matkavaihtoehtoja