Ikaalisten Matkatoimisto - Paras tapa vaihtaa vapaalle
Ikaalisten Matkatoimisto - Paras tapa vaihtaa vapaalle
Ikaalisten Matkatoimisto - Paras tapa vaihtaa vapaalle

Varaa matka:

Aikuisia:
Riika, Mustapäidentalo

Hotellimatkat Riikaan ja Jurmalaan

Hotellimatkalle Riikaan ensikertaa lähtenyt saattaa yllättyä, edessä on odotuksia mittavampi kaupunki. Mahtavuutensa vuoksi Riikaa kutsutaankin Baltian Pariisiksi, eikä suotta. Daugavajoen rannat, puistot, palatsit, jugend-kaupunginosa, kauppahallit ja Mustapäiden talo viestittävät suurkaupungista, jonka iätöntä kauneutta on vuosisatojen ajan rakennettu. Riian vanhakaupunki on kuin elävä museo, missä moderni elämä ja mukavuudet kulkevat käsikädessä keskiaikaisen viehättävyyden kanssa.

Jurmala on viehättävä merenrantakaupunki, joka sijaitsee 28 kilometrin päässä Riiasta länteen. Jurmalassa pääset nauttimaan upeasta valkoisesta hiekkarannasta, jolla on pituutta peräti 26 km. Junamatka Riian ja Jurmalan keskustojen välillä kestää vain reilu puoli tuntia.

Hotellimatkat Riikaan – LOPPUUNMYYTY

Riika – kulttuuripääkaupunki 2014

Latvian pääkaupunki Riika on tänä vuonna Euroopan kulttuuripääkaupunki, ja kaupunki tarjoileekin monia tapahtumia sen kunniaksi. Riiassa voit nyt maksaa kätevästi euroilla.

Matkavaihtoehtoja

Hotellimatkat Jurmalaan – LOPPUUNMYYTY

Jurmala – hiekkarantaa ja pitsihuviloita

Jurmala on kaunis pikkukaupunki upeine hiekkarantoineen. Se sijaitsee vain reilun 35 min matkan päässä Riiasta. Jurmalan matkoillamme majoitutaan neljän tähden Jurmala Spahan.

Matkavaihtoehtoja

Kiertoristeilyt Riika ja Tukholma – LOPPUUNMYYTY

Riika ja Tukholma samalla kiertomatkalla

Näet ja koet Riian – kulttuuripääkaupungin 2014 – sekä kuninkaallisen Tukholman tällä hienolla lomalla. Tukholma–Riika-merimatka taitetaan Siljan risteilijällä. Valitse itsellesi sopivin paketti!

Matkavaihtoehtoja