Ikaalisten Matkatoimisto - Paras tapa vaihtaa vapaalle
Ikaalisten Matkatoimisto - Paras tapa vaihtaa vapaalle
Ikaalisten Matkatoimisto - Paras tapa vaihtaa vapaalle

Matkahaku

Lähtöpäivä:
Matkustajia:


Matkaseikkailut-blogistamme löydät vinkkejä Tukholmaan. Blogistimme kävi tutustumassa boheemiin SoFon alueeseen.

Lue matkakertomus Tukholmasta >>


Tukholman nähtävyydet

Tukholmassa on paljon nähtävää ja koettavaa.

Lue lisää>>


Muumit Junibackenilla

Muumit täyttävät 70 vuotta ja Junibacken on avannut juhlan kunniaksi Muuminäyttelyn

Lue lisää >>Tukholman hotellimatkat

Itämeren rannan neljälletoista saarelle rakennettu Tukholma on luonnoltaan kaunis ja tunnelmaltaan kansainvälinen. Lähde hotellimatkalle Tukholmaan ja nauti kaupungin nähtävyyksistä ilman kiirettä. Tukholman kaupungista löytyy tekemistä kaikille. Tukholma on syystäkin myös yksi suosituimmista r​isteilymatkojen ​kohteistamme

Tukholman vanhan kaupungin kapeilta kujilta löytyy ihastuttavia pieniä liikkeitä, Tukholman kuuluisalta torilta, Sergel Plazalta lähtevältä kävelykadulta löydät kaiken tarvitsemasi, unohtamatta NK-, PUB- ja Åhlens-tavarataloja. Nautiskelijalle Tukholma tarjoaa lukemattomia ravintoloita ja kahviloita. Kuumaan kesäpäivään viilennystä tuo Absolut Icebar, jossa lämpötila on aina pakkasen puolella. Kulttuurinnälkäisellekin Tukholmasta löytyy tarjontaa kuten Kuninkaanlinna ja kulttuurihistoriallinen museo sekä keväällä uutena avattu ABBA -museo.

Lasten suosikkikohde on Tukholman Djurgården, jossa voit leikkiä Peppi Pitkätossun Huvikummussa Junibackenilla, nähdä eläimiä Skansenilla tai viedä perheen pienimmätkin vuoristorata-ajelulle, Gröna Lund huvipuiston Tuff-Tuff-Tågetissa ei nimittäin ole ollenkaan pituusrajaa. Djurgårdenilta löydät myös mielenkiintoisen Wasa-laiva museon, jonka kätköissä pääset tutustumaan 1600-luvun merkilliseen sotalaivaan.

Ikaalisten Matkatoimisto vie tutusti parhailla Siljan laivoilla ja majoittaa laadukkaasti, mutta edullisesti Tukholman keskustahotelleihin. Edulliset lapsihinnat ja lisävuoteet varattavissa vain toimistoistamme.

Tukholman hotellimatkat laivalla

Lähdöt Helsingistä ja Turusta

Vietä mukava ilta laivalla, kaksi päivää sekä yksi yö Tukholmassa ja vielä toinen viihtyisä ilta laivalla. Helsingistä kuljettavat Siljan kävelykatulaivat, Turusta Siljan Baltic Princess ja Galaxy.

Matkavaihtoehtoja