Ikaalisten Matkatoimisto - Paras tapa vaihtaa vapaalle
Ikaalisten Matkatoimisto - Paras tapa vaihtaa vapaalle
Ikaalisten Matkatoimisto - Paras tapa vaihtaa vapaalle

Varaa matka:

Aikuisia:

Joulumatkat 2014


Joulun 2014 matkat tulevat varattaviksi syyskuun aikana. Sitä ennen voit selata ja tunnelmoida 2013 vuoden matkojemme parissa.

Lataa jouluesite pdf-tiedostona

Joulumatkat 2013

Joulu on aikaa hemmotteluun, herkutteluun, nauttimiseen, rauhoittumiseen ja juhlaan. Kaikkia näitä onnistuneen joulun aineksia löydät joulumatkoilta. Syntyykö sinun joulusi mantelin tuoksusta, valkeista lakanoista, juhlallisesta jouluillallisesta vai yhdessä olemisen riemusta? Joulun matkatarjontamme on jälleen laaja - jokaiselle matkaajalle löytyy pieni ripaus joulun taikaa! Tervetuloa!

Ikaalisten Matkatoimiston kanssa voit matkustaa turvallisesti. Toimistomme on jo 15 vuoden ajan kuulunut luottoluokittajien korkeimpaan AAA-ryhmään. Vastuullisena valmismatkatoimistona huolehdimme koko joulumatkanne onnistumisesta. Perheyrityksessämme pyrimme hyvään ja joustavaan asiakaspalveluun. Meillä ei peritä matkoista toimitusmaksuja. Henkilökohtaisesta asiakaspalvelustamme konttoreilla tai puhelimessa et maksa enempää kuin internetin kautta varattaessa. Varaa huoleton ja lämmin joululoma!

Joulumatkat Tallinnaan

Silja Europa

Jouluristeily Europalla

Europan merellinen risteily on elämys! Itseään voi hemmotella kauneushoitolassa, hieronnassa, allasosastolla tai kampaajalla. Laivan ravintolat kutsuvat nauttimaan.

Matkavaihtoehtoja

Hotellimatka, 2-5 yötä

Keskiaikainen vanhakaupunki ja sen jouluiset torit tarjoavat jotain ainutlaatuista. Pienet kojut houkuttelevat tuliaisostoksille, holviravintolat vievät vierailijan makunautintoihin. Star -versiot alk. 89

Matkavaihtoehtoja

Risteily + Tallinnan hotelli

Edullisimmat Tallinnan joulumatkat löydät versioista, jossa ensimmäinen yö vietetään Silja Europalla, risteillijän monipuolisista palveluista nauttien, alk. 69

Matkavaihtoehtoja

Risteily + 2 yötä Pärnussa

Risteily + 2 yötä Pärnussa

Ensimmäinen yö vietetään Silja Europa -risteilijällä nauttien laivan monipuolisista palveluista. Kaksi yötä Pärnussa joulun tunnelmassa.

Matkavaihtoehtoja

Jouluristeily Helsingistä Tukholmaan

Silja Symphony

Jouluristeily Tukholmaan Symphonylla

Upea Silja Symphony kuljettaa jouluna Helsingistä Tukholmaan jouluiselle päivä Tukholmassa -risteilylle.

Matkavaihtoehtoja

Jouluristeily Turusta Riikaan

Jouluristeily Riikaan Baltic Princessillä

Baltic Princess on suomalaisen laivanrakennuksen taidonnäytteitä. Se on onnistuneesti suunniteltu ja toteutettu viihtymiseen ja elämästä nautiskeluun.

Matkavaihtoehtoja

Joulun kylpylälomat Viroon – LOPPUUNMYYTY

Kalev Spa

Jouluksi kylpylälomalle Viroon

Valikoimassamme Viron parhaat kylpylät.

Matkavaihtoehtoja

Joulumatka Riikaan – LOPPUUNMYYTY

Risteily + 3 yötä Riiassa

Riiassa Väinäjoki virtaa rauhallisesti läpi kaupungin ja luo utuisen tunnelmaan. Kauniiden rakennusten ikkunoissa tuikkivat joulun valot ja kynttilät.

Matkavaihtoehtoja

Joulumatka Vilnaan – LOPPUUNMYYTY

Hotellimatka, 4 päivää

Vilnan vanhan kaupungin joulumarkkinat, pienet kujat ja kauniit holvit luovat ainutkertaiset puitteet joulunaikaan. Kukkuloiden ympäröimä vanha kaupunki kutsuu tunnelmalliselle joulukävelylle.

Matkavaihtoehtoja

Unkarilainen joulu – LOPPUUNMYYTY

Budapest ja Egerszalók

Matkalla tutuksi tulee näyttävä Budapest, unkarilainen kaunis luonto sekä maan vahva kylpyläperinne modernissa kylpylässä

Matkavaihtoehtoja

Joulumatka Tarttoon – LOPPUUNMYYTY

Hotellimatka, 5 päivää

Joulun aikaan tarttolaiset kuvaavat kaupunkiaan tarunhohtoiseksi satukaupungiksi. Tartto on Baltian vanhin kaupunki ja sen keskustan vanhat korttelit tuovat mieleen Keski-Euroopan.

Matkavaihtoehtoja