Ikaalisten Matkatoimisto - Paras tapa vaihtaa vapaalle
Ikaalisten Matkatoimisto - Paras tapa vaihtaa vapaalle
Ikaalisten Matkatoimisto - Paras tapa vaihtaa vapaalle

Matkahaku

Lähtöpäivä:
Matkustajia:Kylpylämatkat puolihoidolla


Kylpylämatkat täysihoidolla


Spalomat aamiaisellaKylpyläesite 2015

Selaa esitettä heti >>

Lataa pdf-esite >>


Ystävä mukaan alennus Tervis- ja Paradiis- kylpylöissä. Ota ystävä mukaan kylpylämatkalle, niin saatte alennuksen kahden hengen huonehinnasta.

Lue lisää>>


Atlantis H2O Aquapark

Viimsin uusi 2015 syksyllä aukaistusta vesipuistosta löytyy useita erilaisia altaita sekä kuusi erilaista vesiliukumäkeä.

Lue lisää>>


*94 % vuonna 2014 matkustaneista, kyselyyn vastanneista asiakkaistamme suosittelisi Ikaalisten Matkatoimiston kylpylämatkaa tuttavilleen.


Asiakkaiden arvioita kylpylälomistamme


"Rentouttava kokemus" – Heidi


"Hyvä valmis paketti" – Lea


"Kaikki pelasi niinkuin piti!" – Esa


"Kokonaisuus toimi" – Eeva


"Valikoima on monipuolinen ja jokainen löytää itselleen sopivan. Hotellit joita käytätte, ovat tasokkaita ja sijaitsevat mukavilla paikoilla." – Ira

Kylpylälomat ja Spalomat Viroon

Kylpylälomat Tallinnassa, Pärnussa ja muualla Virossa

Kylpyläloma Virossa on suosittu valinta kaikenikäisten lomailijoiden keskuudessa. Virossa on modernien kylpylöiden laaja tarjonta. Ikaalisten Matkatoimisto tarjoaa parhaat kylpylälomat Tallinnassa, Pärnussa ja muualla Virossa – edullisesti! Voit valita 15:stä eri kylpylävaihtoehdosta sinulle sopivan. Valittavissa matkapaketteja puolihoidolla tai täysihoitoruokailuin sekä "Spalomia", jotka ovat aamiaisella. Kylpylälomat Viroon kulkevat Tallinkin merellisillä Star-laivoilla, joten matka Helsingistä Tallinnaan kestää vain kaksi tuntia. Bussi kulkee mukana Tallinnaan, kuljettaen reitiltä tulleiden laukut.

Hemmottelun, kulttuurin ja kaupunkiloman voit yhdistää kylpylämatkalla Tallinnaan. Kylpylöistä pääsee halutessaan helposti ja nopeasti Tallinnan keskustaan ja vanhaankaupunkiin. Valitse Tallinnan keskustan seudun kylpylöistä: Meriton Grand Conference & Spa -kylpylä, Kalev Spa -kylpylä tai Tallink Spa & Conference -kylpylä. Tai ota loma monipuoliseen ja elämykselliseen Viimsi Spa -kylpylään.

Hiekkarannoistaan tunnettu Pärnu on kylpyläkaupunki ympäri vuoden. Kylpyläperinteet ulottuvat pitkälle, yli sadan vuoden päähän. Yli 700-vuotias Haapsalu on yksi perinteinen kylpyläkohde Virossa. Haapsalu on idyllinen kohde, täynnä ystävällistä ja merellistä tunnelmaa. Viron suurin saari Saarenmaa on mielenkiintoinen matkakohde. Rentouttavat hoidot kauniin luonnon ympäröimänä vievät kylpylämatkaajan kauas arjen kiireistä.

Meren rannalla, vain puolen tunnin päässä Tallinnasta länteen, kauniin luonnon keskellä. Tätä kaikkea on Laulasmaa Spa, terveyteen panostava kylpylä. Baltian talviurheilukeskuksena tunnettu Otepää Etelä-Virossa tarjoaa loistavat puitteet aktiiviselle kylpylämatkaajalle. Mukavaa tekemistä on tarjolla myös kesäisin esimerkiksi patikoinnin ja kalastamisen merkeissä.
Tervetuloa nauttimaan kylpylälomasta – vaikka koko perheen kesken!
Mikäli haluatte viettää ihastuttavassa Tallinnassa yön tai useamman, tutustukaa tarkemmin edullisiin Tallinnan hotellimatkoihin.

Kalev Spa – kylpylälomat puolihoidolla

Kalev Spa -kylpylä Tallinnassa

Kalev Spa sijaitsee Tallinnan sydämessä vanhankaupungin reunalla. Kylpylässä on iso vesipuisto, jossa viihtyvät myös perheen pienimmät. Rentouttavat kauneuden ja hyvänolon palvelut.

Matkavaihtoehtoja

Viimsi Spa – kylpylälomat puolihoidolla / täysihoidolla

Viimsi Spa -kylpylä Tallinnan lähellä

Viimsi Spa sijaitsee rauhallisella paikalla, 9 km:n päässä Tallinnan keskustasta. Viimsi Spa tarjoaa elämyksellisen kylpyläloman kaikenikäisille.

Matkavaihtoehtoja

Laulasmaa Spa – kylpylälomat puolihoidolla / täysihoidolla

Laulasmaa Spa -kylpylä Laulasmaalla

Sijaitsee erinomaisella paikalla merenrannalla, pitkän valkoisen hiekkarannan läheisyydessä vain 35 km:n päässä Tallinnasta länteen.

Matkavaihtoehtoja

Tervise Paradiis – kylpylälomat puolihoidolla / täysihoidolla

Tervise Paradiis -kylpylä Pärnussa

Pärnun uusimpia kylpylöitä, sijaitsee aivan meren rannalla. Kylpylän ihanat hoidot virkistävät ja suuri vesipuisto tuo riemuja koko perheelle. Useimmissa huoneissa parveke merelle päin.

Matkavaihtoehtoja

Tervis – kylpylälomat puolihoidolla / täysihoidolla

Tervis -kylpylä Pärnussa

Tervis on suuri kylpylä Pärnun puistojen vieressä. Liikunta ja nautinto ovat erottamaton osa hyvää kylpylälomaa. Tervis on kylpylä terveyden asialla. Vapaa-ajankeskus, jossa monipuolista ohjelmaa.

Matkavaihtoehtoja

Viiking – kylpylälomat puolihoidolla / täysihoidolla

Viiking -kylpylä Pärnussa

Sijaitsee Pärnun keskustan ja rannan välissä. Kylpylä on panostanut terveyden edistämiseen ja sillä on monipuolinen hoitovalikoima. Kesäksi 2015 aukeaa uusi, upea ja hemmotteleva allasosasto.

Matkavaihtoehtoja

Fra Mare – kylpylälomat puolihoidolla / täysihoidolla

Fra Mare - allasosasto

Fra Mare -kylpylä Haapsalussa

Fra Mare hemmottelee merellisyydellään. Kylpylä sijaitsee meren rannalla Haapsalussa ja tarjoaa mainiot puitteet ulkoliikunnalle. Fra Maressa on nykyaikainen ja houkutteleva sauna- ja allasosasto.

Matkavaihtoehtoja

Laine – kylpylälomat täysihoidolla

Laine -kylpylä

Laine -kylpylä Haapsalussa

Laineen ravintolasta avautuu upea näkymä Haapsalun sisälahdelle. Keskustaan kylpylästä on vain runsaan kilometrin matka. Perinteikäs Laine hemmottelee kylpylähoidoillaan.

Matkavaihtoehtoja

Grand Rose Spa – kylpylälomat puolihoidolla / täysihoidolla

Grand Rose Spa -kylpylä Saarenmaalla

Wellness-kylpylässä saat unohtaa arjen kiireet. Saarenmaan Kuressaaren pääkadulla sijaitseva kylpylä on luotu hyvää oloa, rentoutumista ja hemmottelua varten.

Matkavaihtoehtoja

Saaremaa Spa – kylpylälomat puolihoidolla / täysihoidolla

Rüütli- ja Meri -kylpylät Saarenmaalla

Saaremaa Span Rüütli ja Meri sijaitsevat venesataman ja Kuressaaren linnanpuiston välittömässä läheisyydessä.

Matkavaihtoehtoja

Pühajärve – kylpylälomat puolihoidolla / täysihoidolla

Pühajärve - allasosasto

Pühajärve -kylpylä Otepäässä

Sijaitsee lumoavan Pühajärven rannalla Etelä-Virossa, historiallisessa aateliskartanossa. Vain muutama kilometri Otepään keskustaan.

Matkavaihtoehtoja

Toila Spa – kylpylälomat täysihoidolla (Uutuuskylpylämme!)

Toila Spa – monen suosikkikylpylä

Toilan kylpylä sijaitsee Itä-Virumaalla, noin 2,5 tunnin ajon päässä Tallinnasta. Lähistöllä meri ja kaunis Toila Oru -puisto. Lähde lomalle Toilaan!

Matkavaihtoehtoja

Spalomat aamiaisella Tallinnaan

Kalev Spa

Tallinna – helppo kaupunkikohde lähellä

Spalomalla Tallinnassa saat unohtaa arjen kiireet ja hemmotella itseäsi. Hoitojen välissä on mukava piipahtaa vanhankaupungin idyllisillä kujilla, tunnelmoida, rentoutua, syödä hyvin ja shoppailla.

Matkavaihtoehtoja

Spalomat aamiaisella Viimsissä

Viimsi Spa

Viimsi – rauhallinen paikka merenrannalla

Viimsi Spa on viihtyisä kylpylä vain 9 km Tallinnasta. Monipuoliset palvelut kaiken ikäisille, mm. uutuudet 5D-elokuvateatteri, erillinen Spa18+ ja kesällä 2015 valmistuva, uusi upea vesipuisto.

Matkavaihtoehtoja

Spalomat aamiaisella Laulasmaalle

Laulasmaa – rauhoittumista meren äärellä

Laulasmaan upea luonto ja merellinen hiekkaranta auttavat unohtamaan arkipäivän kiireet. Laulasmaa Spa:ssa keskityt rentouttavaan lomailuun raikkaassa ja terveellisessä ympäristössä.

Matkavaihtoehtoja

Spalomat aamiaisella Pärnuun

Tervise Paradiis

Pärnu – kylpyläperinteitä ja hiekkarantaa

Pärnun kaupungilla on vuosisatainen parantajan maine Itämeren kylpyläkaupunkina. Suomalaiselle kylpylälomailijalle Pärnu on ihanteellinen. Kesällä ranta, – kulttuuria ja kylpylöitä vuoden ympäri.

Matkavaihtoehtoja

Spalomat aamiaisella Haapsaluun

Fra Mare

Haapsalu – pikkukaupungin tunnelmaa

Haapsalussa voit aistia pienen kaupungin lämpimän sykkeen. Vanhan keskustan puutalokorttelit ja korkeat linnan tornit ovat idyllinen näky. Merellinen Fra Mare ja perinteikäs Laine odottavat sinua.

Matkavaihtoehtoja

Spalomat aamiaisella Rakvereen

Rakvere – muinaisuutta ja kulttuuria

Rakvere sijaitsee lähellä Viron pohjoisrannikkoa ja Lahemaan kansallispuistoa, 100 km Tallinnasta itään. Aqva Spa -kylpylä on avattu vuonna 2008, uusin rakennus 2012. Monipuolinen vesipuisto.

Matkavaihtoehtoja

Spalomat aamiaisella Saarenmaalle

Grand Rose Spa - poreallas

Saarenmaa – idylliä ja katajan tuoksua

Saarenmaa on rauhallinen ja kaunis kohde hemmottelevaan kylpylämatkailuun. Pääsaari Kuressaaren keskustan seudulla sijaitsevat Grand Rose-, Georg Ots- ja Saaremaa Spa -kylpylät.

Matkavaihtoehtoja