Ikaalisten Matkatoimisto - Paras tapa vaihtaa vapaalle
Ikaalisten Matkatoimisto - Paras tapa vaihtaa vapaalle
Ikaalisten Matkatoimisto - Paras tapa vaihtaa vapaalle

Varaa matka:

Aikuisia:Kylpylämatkat puolihoidolla


Spalomat aamiaisella


Tarjous: Ota ystävä mukaan!

Tervis- ja Paradiis-kylpylän kahden hengen huonehinnasta alennusta, kun otat ystävän tai puolison mukaan matkalle. Lue lisää


Kylpylälomat Viroon

Kylpylälomat Tallinnassa, Pärnussa ja muualla Virossa

Kylpyläloma Virossa on suosittu valinta kaiken ikäisten lomailijoiden keskuudessa. Virossa on modernien kylpylöiden laaja tarjonta. Ikaalisten Matkatoimisto tarjoaa parhaat kylpylälomat Tallinnassa, Pärnussa ja muualla Virossa – edullisesti! Voit valita 16:sta eri kylpylävaihtoehdosta sinulle sopivan – puolihoitopaketein tai ilman. Kylpylälomat Viroon kulkevat Tallinkin merellisillä Star-laivoilla. Bussi kulkee mukana Tallinnaan, kuljettaen reitiltä tulleiden laukut.

Hemmottelun, kulttuurin ja kaupunkiloman voit yhdistää kylpylämatkalla Tallinnaan. Kylpylöistä pääsee halutessaan helposti ja nopeasti Tallinnan keskustaan ja vanhaankaupunkiin. Hiekkarannoistaan tunnettu Pärnu on kylpyläkaupunki ympäri vuoden. Kylpyläperinteet ulottuvat pitkälle, yli sadan vuoden päähän. Yli 700-vuotias Haapsalu on yksi perinteinen kylpyläkohde Virossa. Haapsalu on idyllinen kohde, täynnä ystävällistä ja merellistä tunnelmaa. Viron suurin saari Saarenmaa on mielenkiintoinen matkakohde. Rentouttavat hoidot kauniin luonnon ympäröimänä vie kylpylämatkaajan kauas arjen kiireistä. Meren rannalla, vain puolen tunnin päässä Tallinnasta, kauniin luonnon keskellä. Tätä kaikkea on Laulasmaa Spa, terveyteen panostava kylpylä. Baltian talviurheilukeskuksena tunnettu Otepää tarjoaa loistavat puitteet aktiiviselle kylpylämatkaajalle. Mukavaa tekemistä on tarjolla myös kesäisin esimerkiksi patikoinnin ja kalastamisen merkeissä.
Tervetuloa nauttimaan kylpylälomasta – vaikka koko perheen kesken!

Mikäli haluatte viettää ihastuttavassa Tallinnassa yön tai useamman, tutustukaa tarkemmin edullisiin Tallinnan hotellimatkoihin.

Kylpylälomat puolihoidolla ja täysihoidolla

Kalev Spa - poreallas

Kalev Spa -kylpylä

Kalev Spa sijaitsee Tallinnan sydämessä Vanhankaupungin reunalla. Kylpylässä on iso vesipuisto, jossa viihtyvät myös perheen pienimmät.

Matkavaihtoehtoja

Viimsi Spa

Viimsi Spa -kylpylä

Sijaitsee rauhallisella paikalla, 9 km:n päässä Tallinnan keskustasta. Viimsi Spa tarjoaa elämyksellisen kylpyläloman kaikenikäisille.

Matkavaihtoehtoja

Meriton Grand Conference & Spa - allasosasto

Meriton Spa -kylpylä

Tallinnan uusin kylpylä sijaitsee Tallinnan vanhankaupungin ja Toompean mäen lähellä. Kylpylässä iso allasosasto ja useita saunoja.

Matkavaihtoehtoja

Pirita Top Spa

Pirita Spa -kylpylä

Sijaitsee viiden kilometrin päässä Tallinnan satamasta, välittömässä meren läheisyydessä. Vuonna 2007 avattiin kylpylän wellness-osasto.

Matkavaihtoehtoja

Tervise Paradiis

Tervise Paradiis -kylpylä

Pärnun kylpylöistä uusin, sijaitsee aivan meren rannalla. Kylpylän lukuisat hoidot virkistävät ja vesipuisto tuo riemuja koko perheelle.

Matkavaihtoehtoja

Tervis

Tervis -kylpylä

Liikunta ja nautinto ovat erottamaton osa hyvää kylpylälomaa. Tervis on kylpylä terveyden asialla. Vuonna 2007 avattiin vapaa-ajankeskus.

Matkavaihtoehtoja

Viiking - allasosasto

Viiking -kylpylä

Sijaitsee Pärnun keskustan ja rannan välissä. Kylpylä on panostanut terveyden edistämiseen ja sillä on monipuolinen hoitovalikoima.

Matkavaihtoehtoja

Estonia, Vihreä Talo - allasosasto

Spa Estonia, Vihreä talo -kylpylä

Sijaitsee kilometrin päässä kaupungin keskustasta, merenrannalle vain muutama sata metriä. Vuonna 2002 valmistui Estonia-kylpylän Vihreä talo.

Matkavaihtoehtoja

Fra Mare - allasosasto

Fra Mare -kylpylä

Sijaitsee meren rannalla ja tarjoaa mainiot puitteet ulkoliikunnalle. Kylpylässä on nykyaikainen ja houkutteleva sauna- ja allasosasto.

Matkavaihtoehtoja

Laine -kylpylä

Laine -kylpylä

Laineen ravintolasta avautuu upea näkymä Haapsalun sisälahdelle. Keskustaan kylpylästä on vain runsaan kilometrin matka.

Matkavaihtoehtoja

Grand Rose Spa

Grand Rose Spa -kylpylä

Wellness-kylpylässä saat unohtaa arjen kiireet. Kuressaaren pääkadulla sijaitseva kylpylä on luotu hyvää oloa, rentoutumista ja hemmottelua varten.

Matkavaihtoehtoja

Saaremaa Spa – Rüütli- ja Meri-kylpylät

Saaremaa Spa sijaitsee kauniilla promenadilla, venesataman ja Kuressaaren linnanpuiston välittömässä läheisyydessä.

Matkavaihtoehtoja

Laulasmaa Spa -kylpylä

Sijaitsee erinomaisella paikalla merenrannalla, pitkän valkoisen hiekkarannan läheisyydessä vain 35 km:n päässä Tallinnasta.

Matkavaihtoehtoja

Pühajärve - allasosasto

Pühajärve -kylpylä

Sijaitsee lumoavan Pühajärven rannalla historiallisessa aateliskartanossa. Vain muutama kilometri Otepään keskustaan.

Matkavaihtoehtoja

Spalomat aamiaisella

Kalev Spa

Tallinnan ja Viimsin spalomat

Spalomalla Tallinnassa saat unohtaa arjen kiireet ja hemmotella itseäsi. Hoitojen välissä on mukava piipahtaa vanhankaupungin idyllisillä kujilla.

Matkavaihtoehtoja

Spaloma Laulasmaalla

Laulasmaan upea luonto ja meren ääressä sijaitseva hiekkaranta auttavat rentoutumaan ja unohtamaan arkipäivän kiireet.

Matkavaihtoehtoja

Tervis

Pärnun spalomat

Pärnun kaupungilla on vuosisatainen parantajan maine Itämeren kylpyläkaupunkina. Suomalaiselle kylpylälomailijalle Pärnu on ihanteellinen.

Matkavaihtoehtoja

Fra Mare

Spaloma Haapsalussa

Haapsalussa voit aistia pienen kaupungin lämpimän sykkeen. Vanhan keskustan puutalokorttelit ja korkeat linnan tornit ovat idyllinen näky.

Matkavaihtoehtoja

Spaloma Rakvereen

Rakvere sijaitsee lähellä Viron pohjoisrannikkoa ja Lahemaan kansallispuistoa, 100 km Tallinnasta itään. Aqva Spa -kylpylä on avattu vuonna 2008 ja siellä on monipuolinen vesipuisto.

Matkavaihtoehtoja

Grand Rose Spa - poreallas

Spaloma Saarenmaalla

Grand Rose Spa sijaitsee aivan Saarenmaan pääkaupungin Kuressaaren keskustassa. Kylpylä on kauniisti ja romanttisesti sisustettu.

Matkavaihtoehtoja