Ikaalisten Matkatoimisto - Paras tapa vaihtaa vapaalle
Ikaalisten Matkatoimisto - Paras tapa vaihtaa vapaalle
Ikaalisten Matkatoimisto - Paras tapa vaihtaa vapaalle

Matkahaku

Lähtöpäivä:
Matkustajia:Tutustu Pärnun kylpylöihin blogissamme.

Lue matkabloggaajiemme mietteitä Pärnusta ja Pärnun kylpylöistä.

Lue lisää>>

Kylpylälomat Pärnussa

Pärnun kaupungilla on vuosisatainen parantajan maine Itämeren kylpyläkaupunkina. Suomalaiselle kylpylälomailijalle Pärnu on ihanteellinen. Monet palvelut löytyvät usein suomeksi ja hintataso on selvästi Tallinnaa edullisempi. Pärnun kylpylöissä voi pistäytyä kauneussalongissa, viettää lomaa Pärnun viehättävissä puistoissa tai nauttia auringosta kaupungin upealla uimarannalla, Itämeren syleilyssä. Valittavana on 4–8 päivän kylpylämatkat puoli- tai täysihoidolla sekä Spalomat aamiaisella.

Mikäli haluat tutustua Pärnun hohtavan valkoiseen hiekkarantaan ja nauttia upeista ravintolaillallisista on vaihtoehtona myös hotellimatka. Valitse Ikaalisten Matkatoimiston laajasta valikoimasta sinulle sopivin rantahotelli Pärnussa.

Tervis Spa -kylpylä

Tervis, terveyden puolesta

Liikunta ja nautinto ovat erottamaton osa hyvää kylpylälomaa Pärnussa. Tervis on kylpylä terveyden asialla. Vuonna 2007 avattiin vapaa-ajankeskus. Tanssi soi iltaisin kylpylän ravintolassa.

Matkavaihtoehtoja

Tervise Paradiis -kylpylä

Tervise Paradiis

Paradiis, merenrannan äärellä

Tervise Paradiis on Pärnun kylpylöistä uusimpia ja sijaitsee aivan meren rannalla. Kylpylässä viihtyvät kaikenikäiset perheenjäsenet. Kylpylän lukuisat hoidot virkistävät, vesipuisto tuo riemuja koko perheelle.

Matkavaihtoehtoja

Viiking-kylpylä

Viiking

Viiking, monipuolinen hoitovalikoima

Sijaitsee Pärnun keskustan ja rannan välissä, Kylpylä on panostanut terveyden edistämiseen ja sillä on monipuolinen hoitovalikoima. Kesällä 2015 avataan kokonaan uusi, hemmotteleva allasosasto.

Matkavaihtoehtoja