Ikaalisten Matkatoimisto - Paras tapa vaihtaa vapaalle
Ikaalisten Matkatoimisto - Paras tapa vaihtaa vapaalle
Ikaalisten Matkatoimisto - Paras tapa vaihtaa vapaalle

Varaa matka:

Aikuisia:


Tarjous: Ota ystävä mukaan!
Tervis- ja Paradiis-kylpylän kahden hengen huonehinnasta alennusta, kun otat ystävän tai puolison mukaan. Lue lisää

Kylpylälomat Pärnussa

Pärnun kaupungilla on vuosisatainen parantajan maine Itämeren kylpyläkaupunkina. Suomalaiselle kylpylälomailijalle Pärnu on ihanteellinen. Monet palvelut löytyvät suomeksi ja hintataso on selvästi Tallinnaa edullisempi. Pärnun kylpylöissä voi pistäytyä kauneussalongissa, viettää lomaa Pärnun viehättävissä puistoissa tai nauttia auringosta kaupungin upealla uimarannalla. Valittavana on 4–8 päivän kylpylämatkat.

Mikäli haluat tutustua Pärnun hohtavan valkoiseen hiekkarantaan ja nauttia upeista ravintolaillallisista, valitse Ikaalisten Matkatoimiston laajasta valikoimasta sinulle sopivin rantahotelli Pärnussa.

Tervis Spa -kylpylä

Tervis

Tervis, terveyden puolesta

Liikunta ja nautinto ovat erottamaton osa hyvää kylpylälomaa Pärnussa. Tervis on kylpylä terveyden asialla. Vuonna 2007 avattiin vapaa-ajankeskus. Tanssi soi iltaisin kylpylän ravintolassa.

Matkavaihtoehtoja

Tervise Paradiis -kylpylä

Tervise Paradiis

Paradiis, merenrannan äärellä

Tervise Paradiis on Pärnun kylpylöistä uusin ja sijaitsee aivan meren rannalla. Kylpylässä viihtyvät kaikenikäiset perheenjäsenet. Kylpylän lukuisat hoidot virkistävät, vesipuisto tuo riemuja koko perheelle.

Matkavaihtoehtoja

Viiking-kylpylä

Viiking - allasosasto

Viiking, monipuolinen hoitovalikoima

Sijaitsee Pärnun keskustan ja rannan välissä, Kylpylä on panostanut terveyden edistämiseen ja sillä on monipuolinen hoitovalikoima.

Matkavaihtoehtoja

Estonia: Vihreä talo -kylpylä

Estonia, Vihreä Talo

Estonia, laadukkaita hoitoja

Kylpylä sijaitsee kilometrin päässä Pärnun keskustasta ja vain muutama sata metriä merenrannalta. Vuonna 2002 valmistui Estonia kylpylän Vihreä talo.

Matkavaihtoehtoja