Ikaalisten Matkatoimisto - Paras tapa vaihtaa vapaalle
Ikaalisten Matkatoimisto - Paras tapa vaihtaa vapaalle
Ikaalisten Matkatoimisto - Paras tapa vaihtaa vapaalle

Legoland ja Kööpenhamina (bussilla)

Varaa matka:

Aikuisia:
 

Ikimuistoinen Legolandin matka koko perheelle

Lähde mukaan huippuhauskaan Legolandiin Ikaalisten Matkatoimiston kyydissä! Tanskassa sijaitsevassa Legolandissa näet ihanat legopalikoista tehdyt rakennelmat (yhteensä miljoonia legoja!) ja voit huvitella mahtavissa huvipuistolaitteissa. Eri teemat vaihtelevat huvipuistossa: merirosvot, ritarit, villinlännen sheriffit ja monet muut hahmot kutsuvat mukaan maailmaansa. Legojen maa on ainutlaatuinen elämys, jonka muistat aina siellä käytyäsi!

Tällä lomalla tutustutaan myös viehättävään Kööpenhaminaan, joka on perheystävällinen kaupunki niin pohjoismaalaisilla kuin eteläisemmilläkin vivahteilla. Matkalla ei voi olla myöskään näkemättä bussin ikkunasta kauniita tanskalaisia ja ruotsalaisia maisemia. Mennäänpä myös erikoiselle, korkealle sillallekin – matkaamme 18 km Ison Beltin salmen yli.

Ammattitaitoiset bussikuskimme huolehtivat teidän perheestänne – ja voitte keskittyä ottamaan rennosti. Valmiin matkapaketin löydät Ikaalisten Matkatoimistosta edullisesti. Vältä ylimääräinen stressi ja anna meidän hoitaa matkajärjestelyt puolestasi. Tässä matkaversiossa kuljetaan Siljan laivalla Turusta Tukholmaan ja matka taittuu bussilla Ruotsiin halki Tanskaan.

Tutustu ja tilaa nyt koko perheen loma Legolandiin!


Matkaohjelma ja aikataulut

1. pv Matkaan lähdetään siten, että ehditään Turusta illalla klo 20.15 lähtevään Baltic Princess-laivaan. Ensimmäinen yö laivalla.

2. pv Laiva saapuu Tukholman satamaan klo 6.10. Matkaa jatketaan Vättern-järven rantatöyräiden ja Skånen tasangon kautta Helsingborgiin. Lautta vie Tanskan puolelle Helsingöriin, josta jatketaan kaunista huvilatietä Itämeren rantaa seuraillen Kööpenhaminaan. Illalla majoittuminen Scandic Hotel Sydhavneniin n. 3 km päähän Kööpenhaminan keskustasta.... Lue koko matkaohjelma...

Matkan hintaan sisältyy:

Hinta sisältää:

  • laivamatkat Turku-Tukholma-Turku E-luokan hytissä, muut hyttiluokat lisämaksusta
  • bussikuljetuksen ilmastoidulla turistibussilla
  • lauttamatkat Helsingborg-Helsingör-Helsingborg
  • majoituksen 2 hengen huoneissa, lapset lisävuoteissa (2 yötä)
  • aamiaiset hotelliaamuina
  • kiertoajelun Kööpenhaminassa suomenkielisen paikallisoppaan johdolla
  • Legolandin retken

Katso kaikki

Rajaa lähtöjä, rajauskriteerit:

Lähtöpäivä:
Matkustajia:

Hakutulokset - Lähdöt 03.07.2015 alkaen


Lähtöpäivä Paluupäivä Matkannimi Alk. hinta
Antamallasi rajauksella ei löytynyt matkoja