Ikaalisten Matkatoimisto - Paras tapa vaihtaa vapaalle
Ikaalisten Matkatoimisto - Paras tapa vaihtaa vapaalle
Ikaalisten Matkatoimisto - Paras tapa vaihtaa vapaalle

Matkahaku

Lähtöpäivä:
Matkustajia:

Lasten kesä Tallink Siljalla

Tallink Siljan laivat tarjoavat kesällä paljon ohjelmaa lapsille.

Tutustu tarjontaan >>


Tutustu risteilyihin matkablogissamme.

Virittäydy risteilytunnelmiin matkabloggaajiemme matkassa.

Lue lisää>>

Risteilyt: Tallinna, Tukholma ja Pietari

Tarjoamme rentouttavat Tukholman ja Tallinnan risteilymatkat useilta Suomen paikkakunnilta bussikuljetuksin. Voit valita myös satamalähdön ilman kuljetuksia. Meiltä edullisesti myös Pietarin ja Visbyn risteilyt. Laivamatkojemme perusajatuksena on monen vuoden ajan ollut turvallinen, laadukas ja edullinen risteilyelämys. Ikaalisten Matkatoimisto kuljettaa Itämeren parhailla aluksilla niin Tallinnaan kuin Tukholmaan. Baltic Queen -risteilyt vievät Helsingistä Tallinnaan ja Ruotsin risteilyt Tukholmaan kulkevat Helsingistä ja Turusta.
Baltic Queen risteilee Helsingin ja Tallinnan välillä. Lähtö on Helsingistä illalla klo 18.30. Maihinnousu alkaa aamulla klo 8.00 ja laivaan on palattava viimeistään klo 12.10, Tallinnassa ehtii viettää aikaa nelisen tuntia. Tallinnan päiväristeily on helppo ja nopea tapa pistäytyä vaikkapa ostoksilla. Tallinkin shuttle-alukset Star ja Superstar sekä Eckerö Linen Finlandia risteilevät Helsingin ja Tallinnan välillä. Tallink shuttle-laivalla matka kestää vain kaksi tuntia ja Finlandia-laivallakin vain 2,5 tuntia. Helsingistä lähtee myös St. Peterlinen päivä Pietarissa -risteilyt. Koe upea ja vaikuttava Pietari – et tarvitse edes viisumia!

Siljan upeat kävelykatulaivat Serenade ja Symphony vievät päivä Tukholmassa -risteilylle Helsingistä. Kaksi yötä laivalla ja päivä aikaa viettää aina viehättävässä Tukholmassa. Baltic Princess on Tallinkin uusimpia aluksia ja se risteilee Turusta Tukholmaan.

10.–11.3.2016 palataan kultaiselle 60-luvulle kun huippusuosittu Back to the sixties -risteily valloittaa taas Baltic Queenin.
Risteilymatkoilla on tarjolla ohjelmaa niin perheen pienimmille, kuin aikuisempaankin makuun.

Tallinnan risteilyt

Baltic Queen vie Helsingistä Tallinnaan

Baltic Queen vie Helsingistä Tallinnaan 22 tunnin risteilylle. Aikaa käydä maissa Tallinnassa 4 tuntia. Baltic Queen on Tallink SIljan laivaston uusin risteilijä, ja se on valmistunut vuonna 2009.

Matkavaihtoehtoja

Tallink Star

Päiväristeilyt Starilla tai Superstarilla

Risteilijä Star valmistui vuonna 2007 ja sen sisaralus Superstar vuotta myöhemmin. Molemmat laivat kuljettavat noin 1900 matkustajaa kerralla. Matka Tallinnaan taittuu vain kahdessa tunnissa!

Matkavaihtoehtoja

Päiväristeilyt Finlandialla

Suomalaisen Eckerö Linen uusi laiva Finlandia seilaa Helsingin ja Tallinnan väillä. Lähde sinäkin Tallinnaan suositun Finlandia-laivan kyydissä!

Matkavaihtoehtoja

Tukholman risteilyt

Silja Symphony

Päivä Tukholmassa Siljalla Helsingistä

Siljan upeat laivat Silja Serenade ja Silja Symphony kuljettavat Helsingistä Tukholmaan. Meno- ja paluumatkat taittuvat yön yli laivassa. Päivä aikaa nauttia Tukholman tunnelmasta ja ostoksista!

Matkavaihtoehtoja

Baltic Princess

Baltic Princess, risteily Tukholmaan

Baltic Princess risteilee läpi upeiden saaristojen Turusta Tukholmaan. 23 tuntia kestävällä iltalähdöllä ehdit nauttia viihteestä, hyvästä ruuasta ja shoppailuista merellisissä maisemissa.

Matkavaihtoehtoja

Risteily Pietariin

Päivä Pietarissa -risteily, Princess Maria

Upeassa Pietarissa on runsaasti kaunista arkkitehtuuria, museoita ja historian havinaa. Risteily on viisumivapaa. Hintaan sisältyy myös kuljetus Pietarissa satama–keskusta–satama!

Matkavaihtoehtoja

Risteily Visbyhyn

Visbyn risteily

Visby on idyllinen ja kaunis kaupunki viehättävällä Gotlannin saarella. Risteilyaluksena on merellinen Baltic Queen. Bussimme kuljettavat satamaan monesta eri kaupungista.

Matkavaihtoehtoja

Back to the Sixties -risteily 2016 – ennakkoilmoittautuminen

Back to the Sixties -risteily 10.–11.3.2016

Back to the Sixties -risteilylle 2016 on nyt käynnissä ennakkoilmoittautuminen. Parhaat paikat viedään hyvissä ajoin, joten ole nopea!

Ilmoittaudu ennakkoon klikkaamalla tästä.

Matkavaihtoehtoja