Ikaalisten Matkatoimisto - Paras tapa vaihtaa vapaalle
Ikaalisten Matkatoimisto - Paras tapa vaihtaa vapaalle
Ikaalisten Matkatoimisto - Paras tapa vaihtaa vapaalle

Varaa matka:

Aikuisia:

Risteilyt: Tallinna, Tukholma ja Pietari

Tarjoamme rentouttavat Tukholman ja Tallinnan risteilymatkat useilta Suomen paikkakunnilta bussikuljetuksin. Meiltä edullisesti myös Pietarin ja Visbyn risteilyt. Laivamatkojemme perusajatuksena on monen vuoden ajan ollut turvallinen, laadukas ja edullinen risteilyelämys. Ikaalisten Matkatoimisto kuljettaa Itämeren parhailla aluksilla niin Tallinnaan kuin Tukholmaan. Baltic Queen -risteilyt vievät Helsingistä Tallinnaan, Ruotsin risteilyt Tukholmaan kulkevat Helsingistä ja Turusta.

Baltic Queen risteilee Helsingin ja Tallinnan välillä. Lähtö on Helsingistä illalla klo 18.30. Maihinnousu alkaa aamulla klo 8.00 ja laivaan on palattava viimeistään klo 12.10, Tallinnassa ehtii viettää aikaa nelisen tuntia. 12.-13.3.2015 palataan kultaiselle 60-luvulle kun Back to the sixties -risteily valloittaa Baltic Queenin. Tallinnan päiväristeily on helppo ja nopea tapa pistäytyä vaikkapa ostoksilla. Tallinkin Star ja Superstar sekä Eckerö Linen Finlandia risteilevät Helsingin ja Tallinnan välillä. Matka kestää vain kaksi tuntia. Helsingistä lähtee myös St. Peterlinen päivä Pietarissa -risteilyt. Koe upea ja vaikuttava Pietari, et tarvitse edes viisumia.

Siljan upeat kävelykatulaivat Serenade ja Symphony vievät päivä Tukholmassa -risteilylle Helsingistä. Kaksi yötä laivalla ja päivä aikaa viettää aina viehättävässä Tukholmassa. Baltic Princess on Tallinkin uusimpia aluksia ja se risteilee Turusta Tukholmaan. Samaa reittiä risteilee myös Viking Linen uutuus Grace.
Risteilymatkoilla on tarjolla ohjelmaa niin perheen pienimmille, kuin aikuisempaankin makuun.

Tallinnan risteilyt

Baltic Queen vie Helsingistä Tallinnaan

Baltic Queen vie Helsingistä Tallinnaan 22 tunnin risteilylle, aikaa Tallinnaan jää 4 tuntia. Baltic Queen on Tallink SIljan laivaston uusin risteilijä, ja se on valmistunut vuonna 2009.

Matkavaihtoehtoja

Tallink Star

Päiväristeilyt Starilla tai Superstarilla

Risteilijä Star valmistui vuonna 2007 ja sen sisaralus Superstar vuotta myöhemmin. Molemmat laivat kuljettavat noin 1900 matkustajaa kerralla.

Matkavaihtoehtoja

Päiväristeilyt Finlandialla

Suomalaisen Eckerö Linen uusi laiva Finlandia on aloittanut liikennöinnin Tallinnan ja Helsingin väillä. Matkustajia tähän autolauttaan mahtuu kerralla 2000 ja autokannella tilaa on 650 ajoneuvolle

Matkavaihtoehtoja

Tukholman risteilyt

Silja Symphony

Päivä Tukholmassa Siljalla Helsingistä

Siljan upeat laivat Silja Serenade ja Silja Symphony kuljettavat Helsingistä Tukholmaan.

Matkavaihtoehtoja

Baltic Princess

Baltic Princess, risteily Tukholmaan

Baltic Princess risteilee läpi upeiden saaristojen Turusta Tukholmaan.
Meno Turku - Tukholma 20.15-06.10, yö laivalla.
Paluu Tukholma - Turku 07.10-19.15

Matkavaihtoehtoja

Risteily Pietariin

Päivä Pietarissa -risteily, Princess Maria

Pietarissa voit kohdata tuhansia vuosia vanhan egyptiläisen sfinksin, tutustua eläintieteen museoon tai ihastella 40 vuotta rakennettua Iisakin kirkkoa.

Matkavaihtoehtoja

Risteily Visbyhyn

Visbyn -risteily

Visby on upea kohde kaupunki kesäisellä Gotlannin saarella. Risteilyaluksena on merellinen Baltic Queen. Bussimme kuljettavat satamaan monesta eri kaupungista.

Matkavaihtoehtoja