Ikaalisten Matkatoimisto - Paras tapa vaihtaa vapaalle
Ikaalisten Matkatoimisto - Paras tapa vaihtaa vapaalle
Ikaalisten Matkatoimisto - Paras tapa vaihtaa vapaalle

Joulumatkat Baltian maihin sekä Ruotsiin ja Unkariin


Joulu on herkuttelemisen, nauttimisen, hemmottelun, rauhoittumisen ja juhlan aikaa. Kaikki nämä onnistuneen joulun ainekset löydät joulumatkoiltamme. Joulun matkatarjontamme on jälleen laaja - jokaiselle jouluna matkaavalle löytyy ripaus joulun taikaa. Mukana on perinteiset risteilyt, Viron hotelli- ja kylpylälomat, Riikan sekä Vilnan hotellimatkat ja Budapest. Joulun viettäminen matkalla on mukava vaihtoehto nähdä erilaisia jouluperinteitä. On ihana rentoutua kun pääsee puhtaisiin lakanoihin ja valmiiseen joulupöytään, antaen jonkun muun hoitaa siivouksen ja ruoanlaiton.


Tallinnan joulutori on ehdottomasti tutustumisen arvoinen kohde. Lue myös Ikaalisten Matkatoimiston blogi Tallinnan joulumarkkinoista.


Jouluksi matkalle


Osa joulumatkoistamme on todella suosittuja, kannattaa siis varata matka mahdollisimman nopeasti. Tutustu tarkemmin joulumatkoihimme ja valitse sieltä mieleisesi matka jouluksi 2015: Jouluristeily, Joulun hotellimatkat, Joulu kylpylässä, Joulumatkat lentäen tai pikkujoulutSelaa Joulumatkat 2015 -esitettä verkossa