Action Track -seikkailu Vanhassakaupungissa

Blue Drumin Action Track on ainutlaatuinen interaktiivinen seikkailupeli, jossa seikkaillaan tiimin voimin ja ratkaistaan erilaisia tehtäviä.

Tablettiin syötetystä vastauksesta riippuen voitat tai menetät aikaa, sekä valitset oikean tai väärän reitin. Pelitehtäviä on monenlaisia: etsi tavaraa, poista väärää tietoa, ota kuva, optimoi reitit, ratkaise kuva-, video- ja audio tehtäviä jne. Kaikkea tätä seuraa onlinessa pelinvetäjä (ohjaaja), joka tarvittaessa myös puuttuu peliin. Seikkailuissa käytetään usein erilaisia hahmoja ja paikkoja ja osallistujamäärä voi olla mitä vain 10 ja 200 välillä.

Esimerkki seikkailupelin sisällöstä:

Keskiaikainen seikkailu

Pelin aikana seurue oppii tuntemaan Tallinnan Vanhankaupungin erilaisia katuja, kirkkoja, torneja ja niitä koskevia legendoja ja tarinoita. Tehtäviä voi olla sekä itsenäisiä että näyttelijöiden vetämiä.

Esimerkkitehtäviä:

  1. Ottakaa itsestänne ryhmäkuva
  2. Etsikää Pikk kadulta kuvassa oleva talo
  3. Kuunnelkaa äänitiedostoja ja arvatkaa kenellä äänet kuuluvat
  4. Montako marsipaani-hahmoa on ikkunalla Apteegi 4 -kadulla?
  5. Papukaija-ammuntaa. Hellemanni-tornissa tavataan Tallinnan symboli Vanha Tuomas, joka järjestää tarkkuusammuntakilpailun sekä tarjoaa lämmintä juotavaa
  6. Kadulla tavataan keskiaikainen kauppias, joka pyytää seurueen ratkaisemaan tehtäviä

Voit myös pyytää räätälöidyn paketin haluamallasi teemalla. Pelin teema voi olla esimerkiksi Neuvostoliitto, käsityöpajat, taide ja kulttuuri, pubiralli, Tallinnan salaperäiset käytävät ja legendat jne.


Kysy tarjous ryhmälle toimistostamme!

Tutustu myös

Tallinna on mainio kohde firman tai ystäväporukan matkalle. Kauttamme varaat valmiit matkapaketit edullisesti. Tutustu retkitarjontaamme!

Lue lisää