Äkkilähdöt | Varaa äkkilähtö edullisesti

Nopeasti matkalle? Täältä löydät Ikaalisten Matkatoimiston edulliset äkkilähdöt. Saatavilla äkkilähtöjä Viroon, risteilyille, rantalomalle sekä kaupunkilomalle Eurooppaan. Valikoimassa myös perhelomia! Varaa äkkilähtö ja lähde lomalle helposti ja turvallisesti!
Taattuja elämyksiä & rakkaita muistoja

Suosituimmat äkkilähdöt

1 yö laivalla + Tallinnan hotellimatka

Helsinki - Tallinna
Tallinna (valitsemasi määrä öitä)
Tallinna-Helsinki
Ensimmäinen yö Silja Europa laivalla Helsingistä Tallinnaan, loput yöt voit valita vapaasti laajasta hotellivalikoimasta. Paluu valitsemallasi aikataululla.


Tallinnan hotellimatka

Helsinki-Tallinna
Tallinna (valitsemasi määrä öitä)
Tallinna-Helsinki
Valikoimassa Tallinnan keskustahotellit aina pienistä Vanhankaupungin hotelleista viiden tähden luksukseen – valitse hotelli joka sopii sinun lomaasi! Laivamatkat sisältyvät pakettiin ja voit valita itse omat aikataulusi sekä matkasi pituuden.


Pärnun hotellimatka

Helsinki-Tallinna
Tallinna-Pärnu
Pärnu (valitsemasi määrä päiviä)
Pärnu-Tallinna
Tallinna-Helsinki
Pärnuun omalla autolla tai bussilla! Valitse mieleisesi hotelli, valikoimasta löytyy niin ranta- kuin keskustahotelleja. Voit itse valita myös matkasi pituuden. Laivamatkat ja kuljetukset sisältyvät matkan hintaan.


Silja Europa risteily Tallinnaan

Helsinki-Tallinna
Tallinna
Tallinna-Helsinki
22 tunnin Helsinki-Tallinna -risteilyllä voit nauttia merimaisemista, viihteestä ja laivan kattavista palveluista. Risteilyllä Tallinnassa käyntiin on aikaa neljä tuntia.


Tukholman hotellimatka Turusta, 2 yötä laivalla, 1 yö Tukholmassa

Lähde Tukholman hotellimatkalle Turusta. Vietät yön laivalla mennen tullen. Tukholmassa yövyt hotellissa ja ehdit tutustua kaupungin nähtävyyksiin!


Päivä Tukholmassa -risteily Helsingistä

Helsinki-Tukholma
Tukholma
Tukholma-Helsinki
Itämeren upeimmat kävelykatulaivat Silja Serenade ja Silja Symphony kuljettavat Helsingistä Tukholmaan, jossa on päivä aikaa ostoksille ja nähtävyyksille!


Baltic Princess 23 h -risteily Turusta

Turku-Tukholma
Tukholma-Turku
23 h -risteily Turustua Tukholmaan vie läpi upeiden saaristojemaisemien. Siljan Baltic Princess on Itämeren suurimpia risteilyaluksia ja on suunniteltu ja toteutettu viihtymiseen!