Äkkilähdöt | Perheille

Äkkilähtö perheen kanssa helposti Ikaalisten Matkatoimiston kautta! Varaa matkat ja majoitus nopeasti samalla varauksella ja suuntaa iloiselle perhelomalle nopeasti ja edullisesti!
Taattuja elämyksiä & rakkaita muistoja

Baltic Princess 22 h -risteily Turusta Kapellskäriin

Turku-Kapellskär
Kapellskär-Turku
22 h -risteily Turustua Kapellskäriin vie läpi upeiden saaristomaisemien. Siljan Baltic Princess on Itämeren suurimpia risteilyaluksia ja on suunniteltu ja toteutettu viihtymiseen!


Päivä Tukholmassa -risteily Helsingistä

Helsinki-Tukholma
Tukholma
Tukholma-Helsinki
Itämeren upeimmat kävelykatulaivat Silja Serenade ja Silja Symphony kuljettavat Helsingistä Tukholmaan, jossa on päivä aikaa ostoksille ja nähtävyyksille!


Tallinnan kylpyläloma

Helsinki-Tallinna
Tallinna (valitsemasi määrä öitä)
Tallinna-Helsinki
Valikoimassa Tallinnan suosituimmat kylpylähotellit! Laivamatkat sisältyvät pakettiin ja voit valita itse omat aikataulusi sekä matkasi pituuden.


Viimsin kylpyläloma

Helsinki-Tallinna
Tallinna-Viimsi
Tallinn Viimsi Spa (valitsemasi määrä päiviä)
Viimsi-Tallinna
Tallinna-Helsinki
Viimsin kylpylälomalle voi valita bussikuljetuksen Tallinnan satamasta kahdesti viikossa. Omalla autolla matkaan voi lähteä joka päivä.


Lontoon kaupunkiloma, lennot Gatwickin kentälle

Helsinki - Lontoo (Gatwick)
Lontoo (valitsemasi määrä päiviä)
Lontoo (Gatwick) - Helsinki
Lontoon omatoimisella kaupunkilomalla voit nauttia matkastasi omien aikataulujen ja suunnitelmien mukaan. Lähde Lontooseen nauttimaan suurkaupungin tunnelmasta ja tarjonnasta!


Teneriffan lomamatka

Helsinki-Teneriffa
Teneriffa (valitsemasi määrä öitä)
Teneriffa-Helsinki
Voit valita matkasi lähtöpäivän ja pituuden. Matka sisältää lennot Helsingin ja Teneriffan välillä, sekä majoituksen valitussa hotellissa aamiaisella. Ota hotellia valitessa huomioon, että suurin osa lentoyhtiöistä lentää saaren eteläiselle lentokentälle.


Teneriffan lomamatka, lentäen Tampereelta

Tampere-Teneriffa
Teneriffa (valitsemasi määrä öitä)
Teneriffa-Tampere
Voit valita matkasi lähtöpäivän ja pituuden. Matka sisältää lennot Tampereen ja Teneriffan välillä, sekä majoituksen valitussa hotellissa aamiaisella. Ota hotellia valitessa huomioon, että suurin osa lentoyhtiöistä lentää saaren eteläiselle lentokentälle.