Äkkilähdöt | Rantalomat

Kohti lämpöä ja aurinkoa Ikaalisten Matkatoimiston äkkilähdöillä! Matkoja Välimerelle sekä Baltian upeille hiekkarannoille, katso lisää ja varaa edullinen äkkilähtö rantalomalle!
Taattuja elämyksiä & rakkaita muistoja

Rodoksen lomamatka, lentäen Helsingistä

Helsinki-Rodos
Rodos (valitsemasi määrä päiviä)
Rodos-Helsinki
Rodos on yksi Kreikan suosituimmista ja tunnetuimmista lomakohteista. Ehkä siksi, että siellä paistaa aurinko jopa 300 päivää vuodessa. Saaren upeista kohteita riittää ihmeteltävää lomaan jos toiseenkin ja Rodoksen auringon alla arki unohtuu.


Jurmalan hotellimatka

Helsinki-Tallinna
Tallinna-Jurmala
Jurmala (valitsemasi määrä päiviä)
Jurmala-Tallinna
Tallinna-Helsinki
Vietä niin monta päivää Latvian kesäkaupunki Jurmalassa kuin haluat. Matkat taittuvat Tallinnan kautta Via Balticaa. Lähtöjä bussilla ja omalla autolla.


Malagan lomamatka, lentäen Tampereelta

Tampere-Malaga
Malaga
Malaga-Tampere
Vietä Malagassa niin monta päivää kuin haluat ja valitse sinulle sopivimmat lennot. Kaikki majoituksemme sisältävät hotelliaamiaisen.


Pärnun hotellimatka

Helsinki-Tallinna
Tallinna-Pärnu
Pärnu (valitsemasi määrä päiviä)
Pärnu-Tallinna
Tallinna-Helsinki
Pärnuun omalla autolla tai bussilla! Valitse mieleisesi hotelli, valikoimasta löytyy niin ranta- kuin keskustahotelleja. Voit itse valita myös matkasi pituuden. Laivamatkat ja kuljetukset sisältyvät matkan hintaan.


Mallorcan lomamatka

Helsinki-Mallorca
Mallorca (valitsemasi määrä öitä)
Mallorca-Helsinki
Kristallinkirkas Välimeri, viehättävät rantapoukamat hiekkarantoineen, herkullinen ruoka ja lumoavat pikkukylät – tätä kaikkea Mallorca tarjoaa! Voit valita matkasi lähtöpäivän ja pituuden omien lomasuunnitelmiesi mukaisesti. Matka sisältää lennot Helsingin ja Mallorcan välillä, sekä majoituksen valitussa hotellissa aamiaisella. Voit valita minkä lähtöpäivän vaan, mutta suorat Norwegianin lennot löydät tiistai ja lauantai lähdöiltä.


Rodoksen lomamatka, lentäen Tampereelta

Tampere-Rodos
Rodos (valitsemasi määrä päiviä)
Rodos-Tampere
Rodoksen lomalle lähdet lentäen Tampereelta. Lomapaketin hintaan kuuluvat lennot, majoitus valitussa hotellissa sekä aamiaiset hotelliaamuina.


Kaupunkiloma Ateenassa (2 yötä) ja rantaloma Kreikan rannikolla

Helsinki-Ateena
Ateena (2 yötä)
Ateena-Glyfada
Glyfada (valitsemasi määrä öitä)
Ateena-Helsinki
Matka sisältää lennot Helsingistä Ateenaan ja majoitukset aamiaisella. Voit itse valita montako päivää vietät matkalla. Rantasesonki ajoittuu huhti-lokakuulle.