Alpeilta Rivieralle kiertomatkat

Jylhät Alpit – Mont Blancin alue – Genevejärvi – Grenoble – Cannes – Monaco – Nizza

Alppien korkeimmat huiput kohoavat Ranskan, Italian ja Sveitsin vuoristoalueilla. Kohtaat kunnioitusta herättävän Matternhornin huipun sekä Euroopan korkeimman vuoren, yli 4800 metriin kohoavan Mont Blancin. Vuorten keskeltä löytyvät Genevejärvi ja Montreux’n kaupunki pitävät sisällään myös suomalaisen suurmiehen Mannerheimin elämää. Lumi vaihtuu palmuihin, kun matka vie jylhistä vuoristoista läpi Grenoblen ja Sisteronin kautta alas Välimeren rantaan. Kuljemme Route Napoleonia pitkin. Näet Rivieran helmet: Nizzan, Antibesin ja Monacon. Matkalla huokuu Rivieran värikäs historia sekä valtava vauraus.

Alpit ja Ranskan Riviera -kiertomatkat

Alppien korkeimmat huiput kohoavat Ranskan, Italian ja Sveitsin vuoristoalueilla. Upeiden vuoristomaisemien keskellä näemme mm. kunnioitusta herättävän Matterhornin huipun. Piemonten alueella vehreys ja kukkulat, vanhat pienet kylät sekä laajat viiniviljelmät tarjoavat upeaa nähtävää. Ranskan Rivieralla tutuiksi tulevat mm. elegantti rantalomakohde ja kulttuurikeskus Nizza, maailman toiseksi pienin valtio Monaco kuin myös majoituspaikkamme Juan Les Pinsin kaupunki hiekkarantoineen. Vierailukohteitamme ovat myös Torino, Genova ja San Remo.

Lue lisää

Tutustu kaikkiin kiertomatkoihimme!

Elämyksiä ja unelmia toteen – se meillä osataan parhaiten! Kiertomatkat Euroopan upeimpiin kohteisiin. Varaa edullisesti ja nauti huolettomasta ja laadukkaasta kiertomatkasta!

Lue lisää kiertomatkoista