Ikaalisten matkatoimisto

Anna joululahjaksi matkalahjakortti

Joulu-lahjapaketti-001

Anna lahjaksi matkaelämyksiä

Matkalahjakortti on helppo ja mieluisa lahja. Voit tarjota matkalahjakortilla saajalle irto-oton arjesta ja elämyksiä elämään. Lahjan saaja voi itse valita, mihin matkaan lahjakortin käyttää. Matkalahjakortti käy kaikkiin Ikaalisten Matkatoimiston matkoihin ja on voimassa vuoden ostopäivästä.

Matkalahjakortin tilaaminen on helppoa:

  1. Mene tilaamaan matkalahjakortti.
  2. Valitse lahjakortille haluamasi arvo (vähintään 20 €). Valitse kuva-aihe kuvavalikoimasta.
  3. Täytä yhteystietosi.
  4. Valitse lahjakortin toimitustapa: painettu (toimitetaan postitse) tai sähköinen (toimitetaan sähköpostilla) ja toimitus joko sinulle tai lahjan saajalle.
  5. Seuraavaksi palvelu ohjaa sinut maksamaan lahjakortin arvon verkkopankissa tai luottokortilla. – Valmista tuli!

Matkalahjakortin voi tilata myös puhelimitse toimistostamme (puh. 03 45 800, ma–pe klo 9–17). Mikäli haluat tilata painetun matkalahjakortin, huomioithan, että lähetämme kortin 1. luokan postissa. Jotta kortti ehtii varmasti perille jouluksi, kannattaa tilaus hyvissä ajoin, sillä jouluisin postissa on aina ruuhkaa. Netin kautta tilatessa voit valita lahjakortin toimituksen sähköpostiin, jolloin saat sen heti.

Tutustu sivuihimme

Hotellimatkat ja kaupunkilomat

Hotellimatkojemme valikoima on laaja. Meiltä saat Tallinnan, Riikan, Pärnun ja monen muun kohteen kaupunkilomat parhaaseen hintaan. Kuljetukset hotellimatkoille ovat monilta reiteiltä Suomessa.

Lue lisää

Kylpylälomat

Hemmottelua, nautintoa, rentoutumista, hyvää oloa, liikuntaa, energiaa ja yhdessä olemista! Kaikkea tätä tarjoavat kylpylälomat. Loma kylpylässä on suosittu valinta kaikenikäisten lomailijoiden keskuudessa.

Lue lisää kylpylämatkoista

Risteilyt

Tarjoamme rentouttavat Tukholman ja Tallinnan risteilymatkat useilta Suomen paikkakunnilta bussikuljetuksin tai satamasta. Meiltä edullisesti myös Visbyn risteilyt.

Lue lisää risteilyistä

Perhelomat ja perhematkat

Perhelomista löydät iloiset valmismatkat suosituimpiin matkakohteisiin. Perhelomalla lasten kanssa tekemistä ja nähtävää riittää kaiken ikäisille.

Lue lisää perhelomista

Kiertomatkat 2018-2019 ja opastetut matkat

Elämyksiä ja unelmia toteen – se meillä osataan parhaiten! Kiertomatkat Euroopan upeimpiin kohteisiin. Varaa edullisesti ja nauti huolettomasta ja laadukkaasta kiertomatkasta.

Lue lisää kiertomatkoista

Konserttimatkat

Ikaalisten Matkatoimiston konserttimatkat tarjoavat elämyksiä ja musiikkia huippuluokan artisteilta. Tutustu matkatarjontaamme ja varaa omasi jo tänään!

Lue lisää