Arvonnan säännöt

1. Kilpailun järjestäjä
Ikaalisten Matkatoimisto Oy, Itsenäisyydenkatu 7, 39500 Ikaalinen. www.ikaalistenmatkatoimisto.fi

2. Kilpailun alkamis- ja päättymispäivä sekä osallistumiskelpoisuus
Kilpailuun voi osallistua 5.5.-16.6.2019 kilpailun yhteydessä ilmoitettujen ohjeiden mukaisesti. Kilpailun voittajalle ilmoitetaan voitoista henkilökohtaisesti. Kilpailu on avoin kaikille 18 vuotta täyttäneille EU-maan kansallisuuden omaaville henkilöille.

3. Arvonnassa annettavien tietojen käyttö
Puhelinnumeroa ei käytetä markkinointiin. Sähköpostiosoite lisätään Ikaalisten Matkatoimiston uutiskirjeen tilauslistalle. Sähköpostimarkkinointilistalta voi poistua uutiskirjeessä olevan linkin kautta tai ilmoittamalla osoitteeseesi matkat(at)ikaalistenmatkatoimisto.fi. Voittajan etunimi ja paikkakunta julkaistaan Ikaalisten Matkatoimiston sosiaalisen median tileillä, esimerkiksi Facebook-sivuilla, arvontapäivänä.

4. Kilpailuun osallistuminen
Kilpailuun voi osallistua vain internetissä www.ikaalistenmatkatoimisto.fi  -sivustolla, 5.5.-16.6.2019 välisenä ajanjaksona. Voit osallistua kilpailuun vain kerran.

5. Kilpailun palkintojen arvonnan suorittamistapa ja ajankohta
Palkinto arvotaan 17.6.2019 arvonnan järjestäjän Ikaalisten Matkatoimisto Oy:n toimesta.

Osallistumisajan ulkopuolella saapuneita osallistumisia ei hyväksytä arvontaan. Kilpailun järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin tai muihin vastaaviin syihin liittyvistä ongelmista arvontaan osallistumisen yhteydessä. Jos voittajaa ei tavoiteta 19.6. klo 12 mennessä, suoritetaan arvonta uudelleen. Arvonnassa ovat mukana kaikki arvontahetkeen mennessä kilpailuun osallistuneet.

6. Palkinnot
Osallistuneiden kesken arvotaan kahden hengen matka Ikaalisten Matkatoimiston Lontoo-Pariisi matkalle 21.7.2019 lähdölle, arvo 1990 euroa. Matkaan voi tutustua Ikaalisten Matkatoimiston internetsivustolla tai soittamalla numeroon (03) 45800 (ma-pe 09-17).

7. Palkintoihin liittyvät ehdot:

  1. Ikaalisten Matkatoimisto ei vastaa palkintomatkan matka-ajankohdan sopimattomuudesta arvontaan osallistuvalle tai arvonnan voittajalle tai mahdolliselle kolmannelle osapuolelle.
  2. Palkintomatkaa tai osaa siitä ei voi vaihtaa toiseen matkaan tai muuttaa rahaksi.
  3. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin mahdollisten esteiden sattuessa.
  4. Voittaja vastaa kaikista voiton hyväksymiseen ja sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista, jotka eivät sisälly Ikaalisten Matkatoimiston palkintomatkan hintaan.
  5. Voittaja ei voi antaa palkintoaan kolmannelle osapuolelle käytettäväksi.
  6. Voittaja vastaa itse kaikista vaadittavista asiakirjoista matkaan liittyen.

8. Kilpailun järjestäjän vastuu
Kilpailun järjestäjän vastuu millä tahansa perusteella kaikkia kilpailun osanottajia kohtaan yhteensä ei voi ylittää näissä virallisissa säännöissä mainittujen palkintojen määrää ja arvoa. Palkintojen voittajat vapauttavat kilpailun järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

9. Sääntöjen sitovuus
Kaikki kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja kilpailun järjestäjän kilpailua koskevia päätöksiä. Kilpailuun ei voi osallistua hyväksymättä kilpailun järjestäjän tässä ilmoittamia ehtoja.