Atlantis H2O Aquapark Viimsissä

Viimsi-Atlantis-H2O-Aquapark-003 Viimsi-Atlantis-H2O-Aquapark-001 Viimsi-Atlantis-H2O-Aquapark-002 Viimsi-Atlantis-H2O-Aquapark-004

Atlantis H2O Aquapark on Viron ainutlaatuisin veden ja luonnon tutkimuskeskus. Se on kokonainen vedenalainen kaupunki asukkaineen ja tarinoineen. Atlantiksessa voit kohdata rohkean vesikarhun ja nähdä omin silmin, kuinka suuri on sinivalas tai miten Arkhimedeen laki ja vesivoimala toimivat.

Vesipuistosta löytyy tilaa 4000 m2:n verran. Koko perheen iloksi vesipuistossa on useita eri kokoisia altaita sekä kuusi erilaista ja eri kokoista vesiliukumäkeä. Vesipuisto on yhteydessä Viimsin kylpylään sekä kylpylän saunamailmaan, jonka voi myös lisämaksusta liittää vesipuistokäyntiin.

Vesipuistosta löytyy ravintola sekä kahvilabaari josta saa pientä syötävää ja juotavaa, jos nälkä tai jano yllättää uiskentelun lomassa. Atlantiksen yhteyteen on lisäksi rakennettu interaktiivinen löytöretki- ja tiedekeskus, jossa on nähtävillä kolmisenkymmentä vesi- ja avaruusaiheista konetta, laitetta ja pienoismallia.

Atlantis H2O Aquapark on yhdistetty käytävän kautta Tallinn Viimsi SPA:n spa- ja saunakeskukseen. Vesikeskuksen kävijöillä on lisämaksusta mahdollisuus nauttia erilaisista spa- ja saunapalveluista. Tarkista hinnat paikan päällä tai vesipuiston verkkosivuilta.

Tutustu Viimsin hotelli- ja kylpylämatkoihin ja varaa matkavalikoimasta itsellesi sopivin vaihtoehto.

Viimsin kylpylälomat

Viimsissä voit majoittua myös Tallinnan hotellimatkalla