Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

Berliinin korkein hotelli, jolla on erinomainen sijainti ydinkeskustassa aivan Alexanderplatz-aseman ja Berliinin Tv-tornin vieressä. Monet Berliinin nähtävyydet sijaitsevat kävelymatkan päässä, kuten tunnettu museosaari.
Hotelli

Hotellissa on 24h vastaanotto, kolme ravintolaa, baari, wellness-keskus, kokoustilat ja kattoterassi, jolta on upeat näköalat. 37 kerroksisessa hotellissa korkeimmat kerrokset nousevat 150 metrin korkeuteen. Hotellissa on yhteensä 1012 hyvin varusteltua, modernia huonetta.

Hotellin ylimmässä kerroksessa, 120 metrin korkeudessa sijaitsee Panorama Terrace. Terassille on 4 euron sisäänpääsymaksu, joka maksetaan Panorama Terracen ovella. Terassilla voit nauttia vaikkapa lasin kuohuvaa Berliinin kattojen yllä.

Hotellissa yhteydessä toimii  Fitness & Gezer Spa, josta löytyy erilaisia Spa -hoitoja sekä sauna. Sauna ja hoidot voi varata hotellilta lisämaksusta.

Alexanderplatzin asema sijaitsee hotelli vastapäätä. Asemalta pääset liikkumaan helposti junalla, bussilla, raitiovaunulla ja metrolla kaikkialle Berliiniin. Hotellilla on oma pysäköintihalli, jonka lisämaksu on noin 20€ / vuorokausi

imt.fi asiakasarviot
10 arvostelua
7.6 / 10
Tripadvisor
11032 arvostelua
Hotellin mukavuudet
  • Kattoterassi

Miksi valita Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz?
Keskeinen sijainti
Panorama-terassi
Lähellä Alexanderplatzin asemaa
Modernit ja siistit huoneet

Tutustu hotelliin

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

Alexanderplatz 7 D-10178 Berlin
Puh: +49 30 2389 0
S-posti: info@parkinn-berlin.com
Vastaanotto
24h
Sisään­kirjautuminen
15:00
Ulos­kirjautuminen
12:00

Alexanderplatzilla
Alexanderplatzilla
0 m
Alexanderplazin asema
Alexanderplazin asema
70 m
Televisiotorni
Televisiotorni
300 m
Tegel
Tegel
12 km