Berliinin kaupunkiloma

Omatoimisella kaupunkilomalla pääset tutustumaan Euroopan trendikkäimpiin kaupunkeihin kuuluvaan Berliiniin. Kaupunki on niin pullollaan historiaa ja kulttuuria, että päivät kuluvat siellä huomaamatta. Valitset valikoimastamme sinulle sopivat lentoaikataulut Helsingistä ja määrität itse montako yötä haluat Berliinissä viettää.
Menopäivä

Helsinki-Berliini

Lähtöpäivänä lento lähtee Helsinki-Vantaan lentoasemalta valitsemasi aikataulun mukaisesti. Lento saapuu Berliinissä Tegelin lentoasemalle, josta on omatoiminen siirtyminen valittuun hotelliin.

  • Tegeliltä pääsee parhaiten Berliinin keskustaan bussilla. Bussipysäkkejä on  A- ja B-terminaalien edessä, lentoaseman ylätasossa. Matkalippuja saa lippuautomaateista bussipysäkeillä sekä A-terminaalin turistitoimistosta.
  • Taksitolppia Tegelin asemalla on A-terminaalin porttien 6–9 kohdalla ja terminaalien C- ja E-ulkopuolella. Kentällä päivystää ”Taxi Service” -ihmisiä, jotka neuvovat oikeaan taksiin ja voivat antaa arvion matkan hinnasta.
2.-14.päivä

Berliini (valitsemasi määrä päiviä)

Voit nauttia Berliinistä niin monta päivää kuin itse haluat. Kävele Unter den Lindenillä, nauti hyvää ruokaa ja juomaa keskustan lukemattomissa ravintoloissa ja kuluta kengänpohjat puhki kaupungin monilla nähtävyyksillä. Vaikka aikaa varaisi kuinka paljon, jää Berliinistä varmasti nähtävää myös tuleville matkoille.

Paluupäivä

Berliini-Helsinki

Omatoiminen siirtyminen Tegelin lentokentälle ja paluulento valitussa aikataulussa.

  • Huomioithan, että kentällä tulee olla 2 tuntia ennen lennon lähtöaikaa.

Matkan hintaan sisältyy

  • Lennot Helsinki – Berliini – Helsinki
  • Majoitus valitussa hotellissa
  • Aamiaiset hotelliaamuina

Tutustu matkan kohteeseen