Vegan Restoran V tarjoaa herkullista kasvisruokaa

Raatihuoneen torilta kortteli ylöspäin löytyy pieni vegaaniravintola Vegan Restoran V osoitteesta Rataskaevu 12.

Raatihuoneen torilta kortteli ylöspäin löytyy pieni vegaaniravintola Vegan Restoran V osoitteesta Rataskaevu 12. Ravintolasta löytyy sisältä kymmenisen pöytää sekä ulkona on terassilla pöydät 3 seurueelle, joten pöytävarauksen tekeminen etukäteen on suositeltavaa. Onnekkaasti saimme pöydän ilman varausta, mutta ruokaillessamme aika moni käännytettiin ovelta, koska tilaa ei ollut.

Ravintola on pieni ja tyylikäs ja siellä on viehättävä vaalea sisustus. Ensimmäinen positiivinen fiilis ravintolasta tuli kun tilasimme vettä ja tarjoilija kysyi sopiiko hanavesi. Saimme kannun hanavettä pöytäämme jota ei myöhemmin edes laskutettu. Muissa ravintoloissa Tallinnassa vesi on aina tuotu pullossa ja siitä on joutunut erikseen maksamaan (vaikka tilaisi viiniä), joten tämä oli mukava yllätys.

Päätimme tilata alkuruoaksi molemmat Cucumber rolls with spicy carrot cashew creme. Annos oli yllättävän iso alkuruoaksi ja maku oli todella hyvä! Annos oli merkitty listaan R-merkillä mikä tarkoitti myös että se oli raakaravintoa.

Päätimme tilata alkuruoaksi molemmat Cucumber rolls with spicy carrot cashew creme.

Päätimme tilata alkuruoaksi molemmat Cucumber rolls with spicy carrot cashew creme.

Alkuruoan jälkeen pääruoka oli hienoinen pettymys, mutta se johtui lähinnä siitä että alkuruoka oli vienyt odotukset todella korkealle. Pääruuista kesäkurpitsa-annos oli todelle bueno! Ja siinä oli myös hyvin makua.

 

Pääruoaksi tilasimme Chili sin carne with brown rice and tortilla.

Pääruoaksi tilasimme Chili sin carne with brown rice and tortilla.

sekä Lentil stuffed zucchini and warm tofu broccoli salad with tahini orange sauce.

sekä Lentil stuffed zucchini and warm tofu broccoli salad with tahini orange sauce.

Innostuimme ravintolasta sen verran että tilasimme vielä jälkiruoat vaikka vatsat olivat jo aika täynnä. Kiinnostus oli kova saada maistaa niitäkin.

Jälkkäriksi otettiin Cashew creme with sea buckthorn marmalade sekä Avocado coconut pudding with date caramel and strawberry mint salad.

Jälkkäriksi otettiin
Cashew creme with sea buckthorn marmalade sekä
Avocado coconut pudding with date caramel and strawberry mint salad.

Hinta-laatusuhde oli ravintolassa erittäin hyvä!

Lopuksi saamamme lasku oli 29,10€ vaikka söimme 3ruokalajin setit. Hinta-laatusuhde oli ravintolassa erittäin hyvä! Suosittelen kokeilemaan, toimii myös lihansyöjille 🙂