Hotel T62

Tämä hurmaavassa Budapestissä sijaitseva hotelli tarjoaa erinomaisen tukikohdan kaupunkilomallesi. Älä anna hotellin perinteisen ulkokuoren hämätä itseäsi – sisältä löydät nimittäin uuden ja trendikkään T62–hotellin.
Hotelli

Hotel T62 motto on  ”Eat – Sightsee – Sleep –Repeat” ja tämä heinäkuussa 2019 Budapestin keskustaan avattu trendikäs hotelli on kuin tehty ikimuistoista kaupunkilomaasi varten. Lähistöltä löydät monia suosittuja kahviloita ja ravintoloita. Lisäksi hotelli sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, tien toiselta puolelta löydät niin ratikkapysäkin kuin metro-, juna- ja bussiasemat, jotka mahdollistavat sujuvan liikkumisen nähtävyyksistä ja paikasta toiseen.

Hotellissa on 142 modernia ja nuorekasta huonetta. Huoneiden sisustuksessa on käytetty kirkkaita värejä, mutta harmoonisella ja rennolla tyylillä. Kaikissa huoneissa on mukava sänky, ilmastointi sekä ilmainen WiFi. Koko hotelli on savuton.

Yleisissä tiloissa on käytetty Frida Kahlon taidemontaaseja ja tilat ovatkin tyyliltään viihtyisän urbaaneja. Hotellin tilavaan aulaan tuo tunnelmaa kaunis atriumkatto ja aulabaari kutsuu sinut rentoumaan drinkin äärelle tai vaikka nauttimaan pientä välipalaa. Hotellissa on myös kokoustila 80 hengelle.

IMT asiakasarviot
11 arvostelua
8.7 / 10
Tripadvisor
114 arvostelua
Hotellin mukavuudet
  • Lisämaksusta. Varattava erikseen

Miksi valita Hotel T62?
Hyvät julkiset yhteydet
Keskeinen sijainti
Trendikäs ja nuorekas hotelli

Tutustu hotelliin

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Hotel T62

Puh: +36 1 721 4560
S-posti: hotel@t62hotel.com
Vastaanotto
24h
Sisään­kirjautuminen
15:00
Ulos­kirjautuminen
11:00

Metro sekä juna-asema
Metro sekä juna-asema
100 m
Belváros-kaupunginosa
Belváros-kaupunginosa
2,3 km
Budavári Palota-linna
Budavári Palota-linna
2,8 km
Lentokentt%
Lentokentt%
22 km

Hotellin sijainti oli todella hyvä, julkisen liikenteen yhteydet vastapäätä hotellia ja nurkan takana shoppailutaivas :-) Hotellin henkilökunta todella ystävällistä, huoneet…
Tiina