Ikaalisten matkatoimisto

Bussikuljetukset

Ikaalisten Matkatoimiston bussikuljetukset ovat aina tilausajoja ja ne kulkevat suoraan lähtösatamaan. Mukana bussissa on ammattitaitoinen ja avulias kuljettajamme, jolta voit halutessasi kysyä lisää matkaasi liittyen! Sillä, että kuljetuksemme kulkevat aina tilausajobusseilla varmistamme asiakkaan matkalle parhaan mahdollisen laadun. Etsiessäsi matkaa kuljetuksin satamaan, voit tehdä verkkosivuillamme haun alkaen kotikaupungistasi. Näin saat listauksen matkoista, jotka onnistuvat sinun paikkakunnaltasi sekä matkojen hinnat, sisältäen kuljetuksen!

Ensimmäisenä matkatoimistona Suomessa Ikaalisten Matkatoimisto tarjoaa asiakkailleen langattoman verkon busseissa. WiFi on käytössäsi heti, kun nouset bussiin ja voit surffailla verkossa myös Baltian maissa sekä kaikissa Pohjoismaissa.

Lue lisää WiFi:stä bussimatkoilla

Tämä on asiakaslupaus! Perheet, joissa on lapsia mukana, istuvat bussissa aina vierekkäin. Varatessasi matkan voit olla varma siitä, että perheesi sijoitetaan bussiin vierekkäin, jotta matkanne sujuisi mukavammin.

Lue lisää

Kauttamme voit varata lisämaksusta lapselle turvaistuimen bussiin. Turvaistuin on mahdollista vuokrata lähes kaikille bussimatkoillemme sekä kotimaan että kohdemaan busseihin.

Lue lisää Turvaistuimen vuokraamisesta

Katso kysytyimmät kysymykset ja löydä vastaukset. Lue lisää Ikaalisten Matkatoimiston kuljetuksista!

Lue lisää