Bussikuljetukset

Ikaalisten Matkatoimiston bussikuljetukset ovat lähes aina tilausajoja ja ne kulkevat suoraan lähtösatamaan (Jyväskylä–Turku reitillä, Onnibus).  Mukana bussissa on ammattitaitoinen ja avulias kuljettajamme, jolta voit halutessasi kysyä lisää matkaasi liittyen! Sillä, että kuljetuksemme kulkevat tilausajobusseilla varmistamme asiakkaan matkalle parhaan mahdollisen laadun. Etsiessäsi matkaa kuljetuksin satamaan, voit tehdä verkkosivuillamme haun alkaen kotikaupungistasi. Näin saat listauksen matkoista, jotka onnistuvat sinun paikkakunnaltasi sekä matkojen hinnat, sisältäen kuljetuksen!TILAUSAJOBUSSEISSA SUOMEN PUOLELLA LAPSET KULKEVAT ILMAISEKSI


Tilausajobusseissa Suomen puolella lapset kulkevat ilmaiseksi aikuisten seurassa. Tampereen, Turun ja Porin reiteillä

** Ei koske Onnibussin, Lehtimäen Liikenteen, Karstulan / Töysän linjojen operoimia kuljetuksia. Näitä ovat Jyväskylän ja Lahden suunnilta Helsinkiin sekä Jyväskylän ja Tampereen suunnilta Turkuun liikennöivät bussit. Oikeudet muutoksiin pidätetään.


LAUKUNKULJETUSPALVELU & PRE- ORDER ENNAKKO-OSTOSMAHDOLLISUUS BUSSISSA


Lähes aina, muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta Tallinkin MegaStar, klo: 10:30–12:30 Helsinki–Tallinna, sekä Tallinkin MegaStar, klo: 13:30–15:30 Tallinna–Helsinki laivoilla kulkeville asiakkaille suomen puolen bussikuljetuksen hintaan kuuluu laukunkuljetuspalvelu laivamatkan ajan bussin kyydissä. Nyt voit lisäksi näillä laivoilla matkustaessasi tehdä kätevästi ennakko-ostoksia paluumatkallesi, mikäli kuljetuksesi on varattu Tampereen-, Porin- tai Turun reiteiltä. Pre-Order -palvelun avulla voit tilata haluamasi ostokset suoraan bussiin! Kuljettaja jakaa menomatkalla lomakkeen, josta voit valita ostoksesi. Ostokset maksetaan laivalla ja saat ne kuljettajalta paluupysäkilläsi.

 

Ensimmäisenä matkatoimistona Suomessa Ikaalisten Matkatoimisto tarjoaa asiakkailleen langattoman verkon busseissa. WiFi on käytössäsi heti, kun nouset bussiin ja voit surffailla verkossa myös Baltian maissa sekä kaikissa Pohjoismaissa.

Lue lisää WiFi:stä bussimatkoilla

Tämä on asiakaslupaus! Perheet, joissa on lapsia mukana, istuvat bussissa aina vierekkäin. Varatessasi matkan voit olla varma siitä, että perheesi sijoitetaan bussiin vierekkäin, jotta matkanne sujuisi mukavammin.

Lue lisää

Kauttamme voit varata lisämaksusta lapselle turvaistuimen bussiin. Turvaistuin on mahdollista vuokrata lähes kaikille bussimatkoillemme sekä kotimaan että kohdemaan busseihin.

Lue lisää Turvaistuimen vuokraamisesta