Bussikuljetukset

Bussikuljetuksemme ovat tilausajoja ja ne kulkevat suoraan lähtösatamaan. Mukana on ammattitaitoinen kuljettaja, jolta voit halutessasi kysyä lisää matkaasi liittyen. Omilla tilausajokuljetuksilla varmistamme matkallesi parhaan mahdollisen laadun. Ilmastoystävällisillä busseillamme matkustaessasi vältät myös ruuhka- ja parkkiongelmat!

Turvallisuutesi on meille tärkeä

Haluamme panostaa siihen, että asiakkaamme voivat matkustaa kuljetuksissamme turvallisesti ja huoletta. Olemme tehostaneet bussien siivousta ja desinfiointia. Lisäksi busseissa pyritään huomioimaan turvavälit, sekä kulkujärjestys. Lisää toimintaperiaatteistamme korona-aikana voit lukea täältä. Busseihimme on lisämaksusta mahdollista vuokrata turvaistuimet lapsille.

Lapsiperheet istuvat aina vierekkäin

Tämä on asiakaslupaus! Perheet, joissa on lapsia mukana, istuvat bussissa aina vierekkäin. Varatessasi matkan voit olla varma siitä, että perheesi sijoitetaan bussiin vierekkäin, jotta matkanne sujuisi mukavammin. Tervetuloa matkaan!

Värityskynät ja värityskirjat busseissa

Matka sujuu joutuisasti ja mukavasti, kun perheen pienimmillä on mielekästä tekemistä. Suomen puolella tapahtuvissa Ikaalisten Matkatoimiston bussikuljetuksissa jaamme kaikille lapsille, jotka kulkevat busseissamme, värityskynät ja värityskirjat, jotta matka sujuisi mahdollisimman mukavasti. Tervetuloa matkaan!

Värityskirjat jaetaan Tampereen, Turun sekä Porin reittien busseissa.

Muistathan, että kaikissa busseissamme on myös matkalla ilmainen WiFi.