Disneyland & Pariisin kaupunkiloma

Pariisin matkaan voit helposti yhdistää Disneyland® Paris- huvipuistoon - jokaisen lapsen ja lapsenmielisen unelma. Omatoimisella lomalla pääset tutustumaan taianomaiseen Disneylandiin sekä romanttiseen Pariisiin. Varaa unohtumaton loma jo tänään! Matkan hinta ei sisällä lippuja Disneyland-huvipuistoon.
Menopäivä

Helsinki–Pariisi

Lähtöpäivänä lento lähtee Helsinki-Vantaan lentoasemalta valitsemasi aikataulun mukaisesti.

Lentokentältä omatoiminen siirtyminen hotelliin ja  Disneyland® Paris- huvipuistoon. Pariisin lentoasemalta pääsee kätevästi suoraan huvipuistoon joko junalla tai Disneyn omalla Magical Shuttle –bussilla. Marne-la-Vallée/Chessy -juna-asemalta on lyhyt kävelymatka huvipuistoon.

Ensimmäinenpäivä

Disneyland Paris®

Ensimmäinen yö vietetään valitussa Disneyland® Paris- huvipuiston läheisyydessä sijaitsevassa hotellissa. Hotelleista pääsee kätevästi sekä huvipuistoon että Pariisiin.

2.-14.päivä

Pariisi (valitsemasi määrä päiviä)

Pariisissa vietät valitsemasi määrän öitä valitsemassasi hotellissa. Voit nauttia kaupungista niin monta päivää kuin itse haluat. Voit viettää aikaa katsellen nähtävyyksiä, ostoksilla tai kaupungin tapahtumissa. Pariisissa riittää tekemistä ympäri vuoden.

Paluupäivä

Omatoiminen siirtyminen lentoasemalle ja paluulento Helsinkiin valitsemassasi aikataulussa.

MATKAN HINTAAN SISÄLTYY:

Lennot Helsinki – Pariisi– Helsinki
Majoitus valituissa hotelleissa
Aamiaiset hotelliaamuina

Matkan hinta ei sisällä lippuja Disneyland-huvipuistoon tai kuljetuksia kohteessa.


Disneyland® Pariisiin pääsee helposti lentokentältä ja Pariisin keskustasta

Disneylandissa on oma rautatieasema Marne-la-Vallée Chessy, joka sijaitsee huvipuistojen välissä.  Pysäkiltä on noin 2 min kävelymatka huvipuistoon.

TVG -pikajuna kulkee Charles de Gaullen lentokentältä noin tunnin välein ja matka aika on vain 10 min. TGV-junat lähtevät terminaalista 2. Junaliput voi ostaa ennakkoon Trainlinen  tai SNCF sivuilta. (Aéroport Charles de Gaulle 2 TGV – Marne-la-Vallée Chessy).

Pariisin lentokentältä Disneylandiin pääsee myös Disneyn omalla Magical Shuttle –bussilla. Busseja lähtee jokaisesta Pariisin lentokentän terminaalista. Liput voi ostaa Magical Shuttlen nettisivuilta Magical Shuttle Charles-de-Gaulle  tai Magical shuttle -yhtiön tiskiltä lentokentällä tai suoraan bussista.

Disneylandiin pääsee myös RER–paikallisjunalla, mutta matka lentokentältä kestää 40-90 min. liikenteestä riippuen, sillä juna kulkee Pariisin keskustan kautta.

RER–juna kulkee myös suoraan Pariisin keskustasta Disneylandiin ja matka kestää noin 30-40 min. liikenteestä riippuen.


Disneyland® huvipuistoliput

Liput pystyt ostamaan ennakkoon Disneylandin sivuilta. Lippuja ei myydä Disneylandin portilla, vaan ne tulee ostaa etukäteen tietylle päivälle. Puisto voi olla joissain päivissä täynnä, joten suosittelemme varaamaan liput heti matkavarauksen teon jälkeen. Jos liput eivät haluamallenne päivälle onnistu, voit perua matkavarauksen matkan varauspäivänä kello 23:00 mennessä päivystyspuhelimeemme.

 

 

Tutustu matkan kohteeseen