The Castle Hotel

Castle hotelli on viehättävä alkuperäisine portaikkoineen, antiikkipeileineen, marmoritakkoineen ja kristallikruunuineen. Huoneiden sisustus kunnioittaa historiallisen rakennuksen henkeä. Perinteinen irlantilainen musiikki soi Castle Vaults ravintolassa.
Hotelli

Lämminhenkinen  Castle hotelli sijaitsee Parnell Squaren tuntumassa O’Connell Streetin läheisyydessä ja on vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä kaupungin sykkivästä elämästä. Hotellissa on 130  yksilöllisesti sisustettua  huonetta, joissa on ilmainen wifi, amme tai suihku, hiustenkuivain, puhelin ja  televisio. Huoneita on tarjolla jopa 4 henkiselle perheelle.  Tallelokerot löytyvät vastaanotosta.

Hotellin lähellä on pysäköintimahdollisuus. Lentokenttä bussi pysähtyy vain minuutin matkan päässä hotellilta. Hotellilla on myös oma kuntosali.

Castle Vaults on perinteinen irlantilainen pubi, jossa tarjoillaan perinteisiä irlantilaisia juomia ja ruokia ja  soitetaan perinteistä irlantilaista musiikkia tanssin kera.

Hotellin ravintolassa Old Music Shopissa on tarjolla pizzaa, pastaa, salaatteja ja voileipiä. Sen lämminhenkinen tunnelma sopii niin lounaalle kuin romanttiselle illalliselle. Lämmitetty ulkoterassi mahdollistaa myös ulkona ruokailun.

Tripadvisor
2744 arvostelua
Hotellin mukavuudet
Hyvä sijainti
Persoonallinen hotelli
Elävää musiikkia ja ohjelmaa
Pysäköintimahdollisuus
Tilavia huoneita perheille
Vain muutama minuutti ydinkeskustaan
Bussipysäkki lähellä hotellia

Tutustu hotelliin

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

The Castle Hotel

Gardiner Row/Great Denmark St, Dublin 1
Puh: +353 1 874 6949
S-posti: info@castle-hotel.ie
Vastaanotto
24 h
Sisään­kirjautuminen
15:00
Ulos­kirjautuminen
12:00

Temple Barin alue
Temple Barin alue
1 km
Connelly rautatieasema
Connelly rautatieasema
1,5 km
Lentokentälle
Lentokentälle
9 km