Enemmän irti lomasta pyörän selässä!

Pyörä mahdollistaa uusia elämyksiä moneen lomaan. Se on myös ekologinen tapa tutkia kohdetta. Taksin sijasta valittu pyörämatka säästää luontoa ja tarjoaa sinulle sukelluksen paikalliseen elämään. Kaupunkilomalla voit nopeasti kiertää nähtävyyksiä tai tehdä retkiä kaupungin ulkopuolelle. Luontoelämyksiä etsiessä hyppy pyörän selkään mahdollistaa seikkailut elämykseltä toiselle. Voit kuljettaa pyörää mukana matkallasi tai napata vuokrapyörän kohteesta.

Pyörällä kotoa alkaen vai vuokrapyörä paikan päältä?

Pyörä mukaan alusta alkaen

Lähtiessäsi matkaan laivalla Helsingistä tai Turusta, voit näppärästi varata laivapaikan myös pyörälle matkavarauksen yhteydessä. Pyörällä laivaan saapuvat kulkevat laivaan autokannen kautta. Mikäli sinulla on pyöräteline autossa, siitä ei mene lisämaksua jos se mahtuu autopaikalle asetettujen mittojen sisään. Mikäli auto on pyörätelineen kanssa annettuja mittoja isompi, sinun tulee varata isompi autopaikka. Mittojen sisään mahtuvasta pyörätelineestä ei tarvita erillistä ilmoitusta. Autopaikan saat kätevästi varattua kaikille laivareiteillemme matkavarauksesi yhteydessä. IMT:n busseissa voit kuljettaa kokoon taitettavaa pyörää.

Vuokraa pyörä kohdekaupungista

Erittäin helppo tapa kokea kohde pyörän selästä on vuokrata menopeli paikallisesta pyörävuokraamosta. Suosituimmista pyöräilykaupungeistamme löydät tiedon pyörävuokrauspaikoista tekemiltämme kaupunkisivuilta. Monessa vuokrauspaikassa sinulla on valittavanasi myös jalkoja säästäviä sähköpyöriä, jotka tekevät matkanteosta entistä hauskempaa ja nopeampaa. Varsinkin suosituimpiin kohteisiin pyörävaraus kannattaa tehdä jo ennen matkaa. Mikäli et löydä kohteesi pyörävuokrauksesta tietoa sivuiltamme, voit kysyä sitä meiltä chatissa tai sähköpostilla matkat@imt.fi.

Pyörät mukana hotellivalinnassasi

Jotta sinun pyöräilijänä olisi helpompi valita oikea hotelli, löydät verkkosivujemme hotelliesittelyistä tiedon hotellin polkupyöräpalveluista. Mikäli hotelli vuokraa tai lainaa asiakkailleen polkupyöriä löytyy sen tiedoista 🚲  pyöräilyikoni. Mukavuusikonit ovat näkyvissä kaupunkien hotellilistauksissamme sekä hotellin tiedoissa sivustollamme ja verkkokaupassamme. Löydä sinulle paras vaihtoehto helposti.

Vinkit pyöräretkiin

Suosituimmista pyöräilykaupungeista olemme koonneet sinulle valmiit vinkit pyöräretkistä. Retkilistausten retket sijoittuvat kaupungin lähistölle, joten ne sopivat hyvin kaikentasoisten pyöräilijöiden koluttavaksi. Löydät pyöräilyretkien vinkit Lue lisää -kohdasta kaupungin esittelysivun alareunasta.

Tutustu vaikkapa näihin pyöräilykaupunkeihin 🚲

Ahvenanmaan saaristo koostuu lähes 30 000 saaresta. Saariston ainut kaupunki, Maarianhamina lepää kapealla niemillä kahden merenlahden välissä. Nauti pikkukaupungin kotoisuudesta, saaristolaisuudesta, upeista merimaisemista ja pannukakun tuoksusta.

Lue lisää

Kaunis ja monipuolinen, lähimatkailuun oiva Tallinnan kaupunki on mielenkiintoinen ja uniikki yhdistelmä vanhaa ja uutta. Tutustu Tallinnan historialliseen muurien suojaamaan Vanhaankaupunkiin, moderniin uuteen keskustaan sekä kaupungin lukuisiin nähtävyyksiin ja ravintoloihin.

Lue lisää

Viron virallinen kesäpääkaupunki, Pärnu on myös suomalaisten suosikkikohde vuodesta toiseen. Pärnussa parasta on upea, pitkä uimaranta, jonka vaalea hiekka houkuttelee rannalle. Tarjolla on erilaisia majoituksia pienemmistä majapaikoista suurempiin kylpylähotelleihin, keskustasijainnilla tai lähempänä rantaa.

Lue lisää

Kuressaare on Viron suurimman saaren Saarenmaan pääkaupunki ja se sijaitsee saaren eteläosassa. Voit lähteä Kuressaareen perinteiselle kylpylälomalle tai nauttimaan saaren kauniista luonnosta hotellimatkalle. Saaristolaiskulttuurille ominainen rauhallinen elämänrytmi on valloittanut useat matkustajat.

Lue lisää

Latvian pääkaupunkia Riikaa kutsutaan Baltian Pariisiksi, eikä suotta! Kiehtova ja kaunis Riika on monipuolinen matkakohde – kaupunki tarjoaa kulttuuria, arkkitehtuuria, historiaa sekä modernia elämäntyyliä. Tutustu Riikaan ja Riian matkoihin!

Lue lisää

Värikäs Kööpenhamina kaupunkilomakohde parhaimmillaan. Se on sekoitus pohjoismaiden ja läntisen Euroopan parhaita puolia. Voit viettää aikaa katsellen nähtävyyksiä, ostoksilla tai kaupungin tapahtumissa. Viihtyisissä kahviloissa istuskellessa näkee kaupungin menoa.

Lue lisää