Ikaalisten matkatoimisto

Estonian Golf & Country Club

Vietä päivä golfin parissa Estonian Golf & Country Clubilla. Kenttä sijaitsee n. 25 km päässä Tallinnasta.

Lisätietoa Estonian Golf & Country Clubista

Estonian Golf & Country Club on valittu arvostetun lajilehden Golf Worldin top 100 -listalle. Tarjolla on 18-reikäinen Sea Courses sekä 9-reikäinen links-tyyppinen Stone Course.

Sea Course on todellinen mestarien kenttä (HCP limit 36). Kenttä vie pelaajan ohi koskemattoman metsän sekä upeiden merimaisemien. Korkeusvaihtelu kentällä on 40 metriä ja tammikujat, muinaiset lohkareet ja lammet antavat erinomaiset puitteet pelaajille. Kentän pituuden ja monimuotoisuuden vuoksi Sea Course tarjoaa haastetta kokeneimmillekin pelaajille. Vuonna 2009 Golf World Magazine on äänestänyt EGCC:n Sea Coursen yhdeksi Euroopan parhaista golf-kentistä. 9-reikäinen Stone Course kuljettaa pelaajan ohi kalkkikivitasankojen, katajien ja vanhojen kiviaitojen. Stone Course henkii historiaa sillä alueelta on löydetty yli 5000 vuoden takaisia muinaishautoja.

Ajankohtaisen hinnaston löydät EGCC:n sivuilta: Hinnasto.

Varaukset suoraan EGCC:stä sähköpostitse osoitteesta welcome@egcc.ee tai puhelimitse +372 6025 290 (klo 9-17 välisenä aikana).

Matkat Tallinnaan

Tallinna on suomalaisten suosituin matkakohde. Vain 2 tuntia Helsingistä Tallink Siljan shuttle-laivalla ja olet perillä. Kaupungin kehitys ja vetovoima on uskomaton. Vanhakaupunki ja moderni keskusta tarjoavat paljon nähtävää ja koettavaa hotellimatkalle.

Lue lisää Tallinnan hotellimatkoista

Kylpylälomalla Tallinnassa saat unohtaa arjen kiireet ja hemmotella itseäsi. Ikaalisten matkatoimisto tarjoaa hyvän valikoiman kylpylöitä ja kylpyläpaketteja Tallinnassa.

Lue lisää Tallinnan kylpylälomista