Hotel Art Atelier

Intiimi ja viihtyisä Hotel Art Atelier sijaitsee ihanteellisella Firenzen sydämessä ja monet nähtävyydet ovatkin kävelymatkan eäisyydellä hotellilta. Hotellin viehätysvoimaa lisää käsityönä valmistetut sisustuselementit, seinämaalaukset sekä elegantti sisustus.
Hotelli

Matkusta ajassa taaksepäin 1900-luvun alun Firenzeen ja majoitu tunnelmallisessa Hotel Art Atelierissä, aivan kaupungin sydämessä. Hotellin läheltä löytyy niin Santa Maria Novellan rautatieasema kuin myös monet kaupungin suosituimmista nähtävyyksistä.

Vierashuoneissa jokainen yksityiskohta käsinmaalatuista seinämaalauksista, huonekaluista sekä muista yksityiskohdista on valittu huolella. Ainutlaatuiset huoneet tarjoavat mukavaa oleskelua ainutlaatuisessa ympäristössä, kuitenkaan nykypäivän mukavuuksia unohtamatta. Kylyphuoneista löytyy upeasta Carraran-marmorista valmistetut kaakelit, jotka luovat ylellisen ilmapiirin.

Aamiainen sisältyy majoitukseen ja kokit valmistavat gluteenittomia vaihtoehtoja pyydettäessä. Vierailusi aikana hotellin ammattitaitoinen henkilökunta toteuttaa Toscanan tunnettua vieraanvaraisuutta ja ovat ilolla avuksi lomasi aikana. Kun kotiinlähdön aika koittaa, muistathan kirjoittaa pienen tervehdyksen hotellin vastaanotosta löytyvään vieraskirjaan.

Tripadvisor
579 arvostelua
Hotellin mukavuudet
  • Maksullinen

  • Ilmoita erikseen

  • Lentokenttäkuljetus

    Lentokenttäkuljetus

    Kysy hotellilta lisätietoja

  • Tallelokero vastaanotossa

Miksi valita Hotel Art Atelier?
Hyvä sijainti
Kauniita yksityiskohtia
Tyylikkäät huoneet

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Hotel Art Atelier

Via dell Amorino 20 50123 Florence
Puh: +39 055 2776277
S-posti: info@hotelartatelier.com
Vastaanotto
24h
Sisään­kirjautuminen
14:00
Ulos­kirjautuminen
11:00

Santa Maria del Fiore
Santa Maria del Fiore
450 m
Battistero di San Giovann
Battistero di San Giovann
450 m
Piazzale Michelangelo
Piazzale Michelangelo
2.4 km
Lentokenttä
Lentokenttä
5.7 km

Tutustu hotelliin videolta