Hotel Horto Convento

Alle kahden kilometrin kävelymatkan päässä keskustasta löytyvä Hotel Horto Convento sijaitsee Firenzen "aidoimmassa kaupunginosassa", San Fredianon alueella. Intiimi ja lumoava hotelli tarjoaa sinulle luksustason majoitusta salaisen puutarhan syleilyssä vanhassa luostarissa.
Hotelli

Hotel Horto Convento sijaitsee Firenzen keskustan tuntumassa, suositulla ja kulttuuririkkaalla San Fredianon alueella. Alue on tunnettu historiallisista artesaaniliikkeistään, toscanalaisesta keittiöstä sekä firenzeläisestä vieraanvaraisuuden lämmöstä, jonka ansiosta tunnet ajan seisahtuvan. Alueella on tarjolla myös paljon musiikkia, kulttuuria ja viihdettä, joten se on ihanteellinen paikka nauttia poikkeuksellisesta paikallisesta tunnelmasta.

Itse hotelli sijaitsee 1100-luvulla rakennetussa San Francescon luostarissa ja tyttöjen sisäoppilaitoksessa. Astuessasi hotellin pihamaan porteista sisään, tunnet avanneesi oven täysin omaan maailmaansa. Hotellin eleganttisen ilmapiirin ansiosta aika tuntuu pysähtyneen paikalleen ja se tarjoaa sinulle oivan paikan rauhoittua kaupungin hälinän ulottumattomissa. Osa rakennuksesta toimii edelleen luostarina ja osassa tiloista sijaitsee Keski-Italian katolisen teologian yliopisto sekä arkkipiistain kirjasto, jossa säilytetään muinaisia teoksia.

Historian charmi on edelleen havaittavissa kauniisti entisöidyssä rakennuksessa, jossa on yhdistetty mukavuus kauniiseen muotoiluun. Hotellin huoneet on suunniteltu toivottamaan sinut tervetulleeksi. Huoneet ovat paikalliseen tyyliin verrattuna poikkeuksellisen valoisia ja niistä avautuu näkymät rauhalliseen puutarhan vehreyteen, eikä kaupungin melu häiritse.

Majoitukseen sisältyvä italialaistyylinen aamiainen tarjoillaan kauniissa ja valoisassa salissa, jossa voit ihailla alkuperäisiä arkkitehtuurisia yksityiskohtia. Aamiaisella on saatavilla myös kasvis- vegaani- ja gluteenittomia vaihtoehtoja. Aurinkoisina päivinä voit nauttia aamiaisen ulkona verannalla.

Hotel Horto Conventon eksklusiivinen puutarha tarjoaa intiimin turvapaikan, jossa rentoudut luonnon ja veden äärellä. Pihalta löydät ulkokalusteryhmiä, jossa istustella ja nauttia hotellin aulabaarin baarimestarin Cosimo Nigron taitavin käsin valmistetuista paikallisista ja kansanvälisistä cocktaileista sekä huolella valituista viineistä.

Tripadvisor
287 arvostelua
Hotellin mukavuudet
  • Ilmoitettava erikseen. Hinta 10€/yö/lemmikki

  • Maksullinen lastenvahtipalvelu

  • Puutarha

Miksi valita Hotel Horto Convento?
Upea salainen puutarha
Rauhallinen hotelli
Luksustason majoitus
Historiallinen rakennus
Aito, lumuova tunnelma

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Hotel Horto Convento

Viale Ariosto, 13 50142 Florence
Puh: +39 055 223529
S-posti: info@hortoconvento.com
Vastaanotto
24h
Sisään­kirjautuminen
14:30
Ulos­kirjautuminen
11:00

Santa Maria del Fiore
Santa Maria del Fiore
1.6 km
Battistero di San Giovann
Battistero di San Giovann
1.6 km
Piazzale Michelangelo
Piazzale Michelangelo
2.5 km
Lentoasema
Lentoasema
4.5 km

Tutustu hotelliin videoiden avulla