Dorint Sporthotel

Hotelli sijaitsee Baijerin Alpeilla, upean Zugspitzen vuoristomaiseman ja luonnon ympäröimänä. Lähistön nähtävyyksiin lukeutuvat muun muassa Olympiamäki ja Garmisch-Partenkirchen Ski Resort. Hotellin palveluihin kuuluu myös allasosasto sekä kylpylähoidot.
Hotelli

Vuoriston luonto tarjoaa lukemattomia aktiviteetteja vuoden ympäri. Talvikaudella tarjolla on laskettelua, hiihtoa, kelkkailua, lumilautailua, mäenlaskua ja lukemattomia muita harrasteita lumen parissa. Kesäkaudella harrastusmahdollisuuksia ovat muun muassa vaellus, tennis, maastopyöräily ja golf.  Puitteet ovat sopivat myös pelkästään luonnon ja maisemien ihailuun.

Hotellissa on yhteensä 155 huonetta ja neljä kerrosta. Tarjonassamme on Standard– ja Comfort–yksiöitä. Huoneet ovat tilavia ja niistä on kauniit näkymät vuoristoon. Kaikkien huoneiden mukavuuksista löytyy parveke, TV, WiFi ja minibaari. Kylpyhuoneissa amme/suihku yhdistelmä. Runsas aamiainen sisältyy majoitukseen.

Hotellin kylpyläosastolta löytyy joogatila, kuntosali, suomalainen sauna, höyrysauna sekä hiljainen alue rentoutumiseen. Allasosastolat löytyy porallas, uima-allas sekä lastenallas. Tarjolla myös erilaisia hoitoja kuten hierontaa, sekä vartalo- ja kasvohoitoja. Hotellista löytyy kaksi tunnelmallista ravintolaa sekä kaksi baaria aulassa ja altaalla.

Hotellilla on oma pieni parkkialue jonka hinta on noin 7€ / vuorokausi. Hotellin lähistöllä voi myös pysäköidä maksutta.

 

 

Tripadvisor
362 arvostelua
Hotellin mukavuudet
  • Hotellilla on pieni parkkialue jossa parkkimaksu noin 7€/vuorokausi. Hotellin lähistölle on myös mahdollista parkkeerata veloituksetta.

  • Kylpylä

Miksi valita Dorint Sporthotel?
Upeat maisemat ja luonto
Paljon harrastusmahdollisuuksia
Allas- ja saunaosasto
Saatavilla erilaisia kylpylähoitoja
Tilavat huoneet

Tutustu hotelliin

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Dorint Sporthotel

Mittenwalder Strasse 59 82467 Garmisch-Partenkirchen DE
Puh: +49 8821 706-0
S-posti: info.garmisch@dorint.com
Vastaanotto
24h
Sisään­kirjautuminen
16:00
Ulos­kirjautuminen
11:00

Mäkihypyn olympiamäki
Mäkihypyn olympiamäki
500 m
Kaupungintalo
Kaupungintalo
1,6 km
Innsbruckin lentokenttä
Innsbruckin lentokenttä
56 km

Katso hotellin esittelyvideo