Näe ja koe matkalla

Merikilpikonnien pelastuskeskus

Merikilpikonnien pelastuskeskus on toiminut vuodesta 1994 Attikan Glyfadassa, meren äärellä. Se on yksi ensimmäisistä merikilpikonnien pelastuskeskuksista Välimerellä ja ainoa Kreikassa. Noin 70 loukkaantunutta tai sairasta merikilpikonnaa saapuu vuosittain pelastuskeskukseen, jossa niitä hoidetaan ja kuntoutetaan ennenkuin ne palautetaan takaisin mereen.

Torstain katumarkkinat

Viikoittaiset katumarkkinat pidetään joka torstai Lazaraki-kadulla useiden korttelien alueella. Täältä tullaan ostamaan tuoreimpia kausituotteita ja päivän parhaita tarjouksia.

Pyhän Konstantinuksen ja Helenin ortodoksinen kirkko

Pieni, mutta niin sisältä kuin ulkoa kaunis ortodoksinen kirkko sijaitsee Glyfadassa osoitteessa: Leof. Posidonos 55.

Vouliagmeni-järvi

Vouliagmenin makeanveden järvi on harvinainen geologinen ilmiö, joka sijaitsee idyllisen maiseman keskellä. Järven murtovedet, joita meri ja maanalaiset lämpölähteet täydentävät, tarjoavat ainutlaatuisen kokemuksen termisestä kylpylästä. Kylpylään on sisäänpääsymaksu.

Glyfada Golf Club

Glyfadan 18-reikäinen golfkenttä toivottaa tervetulleeksi kaikki golfista innostuneet. Glyfadan Golfklubi on Kreikan vanhin ja alun perin sen on suunnitellut Donald Harradine vuonna 1962, jonka jälkeen Robert Trent Jones kunnosti golfkentän vuonna 1979 maailmancup-sarjaa varten. Väylät ovat viikunoiden, oliivien, sypressien ja mäntyjen reunustamia.