Golfmatkat Viroon

Viro on erinomainen kohde lähteä pelaamaan golfia pitkän pelikauden ja edullisten green fee -hintojen ansiosta. Golfkenttiä löytyy niin Tallinnan lähettyviltä kuin Pärnusta, Saarenmaalta sekä Laulasmaalta. Golfkentät sijaitsevat lähellä keskustoja, joten kulkeminen on myös helppoa ja edullista. Luonnonkauniilla paikoilla sijaitsee monia 18-reikäisiä kenttiä.

Ikaalisten Matkatoimiston kautta varaat helposti ja kätevästi matkapakettisi yhteyteen myös green feet usealle eri kentälle eri puolilla Viroa. Varmista oma Viron golfmatkasi jo tänään ja lähde hiomaan svingiäsi Viron kauniisiin kesämaisemiin!

Tutustu Viron golfpaketteihin ja golfkenttiin

Lähde golfaamaan Pärnun kenties upeimpiin maisemiin! Pärnu Bay Golf Links sijaitsee vain 12 km päässä Pärnun kaupungista.

Lue Lisää Pärnu Bayn Golfpaketista

Lähde golfaamaan Saarenmaan maisemiin! Saare Golf sijaitsee alle 2 km:n päässä Kuressaaren keskustasta.

Lue lisää

Tutustu myös

Tutustu EGCC:n upeisiin maisemiin! Kenttä sijaitsee noin 25 km:n päässä Tallinnasta ja tarjoaa kaksi kenttää: Stone Course ja Sea Course.

Lue lisää

Vietä päivä Viron ensimmäisellä golf-kentällä! Niitvälja Golf sijaitsee noin 30 kilometrin päässä Tallinnasta ja vain 10 kilometrin päässä Laulasmaasta.

Lue lisää

Tutustu myös muihin liikunta- ja aktiivilomiimme!

Lähde liikuntalomalle Ikaalisten Matkatoimiston kautta. Esimerkiksi Viro tarjoaa monia eri mahdollisuuksia liikkumiseen ympäri vuoden. Tutustu ja varaa oma liikuntalomasi.

Lue lisää