Fra Mare

Hotellin takapihalla työnnät jalat rannan hiekkaan ja sukellat meren aaltoihin. Etupihalta alkaa mäntymetsä, jonka siimeksessä ajankulun unohtaa. Thalasso kylpylä Fra Mare sijaitsee kauniissa ja rauhallisessa ympäristössä. Haapsalun keskustaan kävelee noin 20 minuuttia.
Kylpylähotelli

Thalasso merkitsee kreikan kielessä merta. Mikäpä aivan meren ääressä sijaitsevalle kylpylähotellille sopisikaan paremmmin. Fra Maren hoito-osasto onkin erikoistunut ns. thalasso-hoitoihin, joiden peruselementtejä ovat meren muta, merivesi, meren tuoksu ja meren ravinto, jotka ovat läsnä eri hoitomuodoissa.

Fra Mare on monipuolinen kylpylä, jossa myös ympäristö tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet pitää huolen terveydestään! Hotelli on rakennettu vuosina 1997-1999 ja Thalasso-osasto on valmistunut vuonna 2006. Fra Maressa on 119 huonetta ja kaksi kerrosta. Hotellissa on pieni kauppa, seurustelutilat, biljardisali ja lasten leikkinurkkaus. Hotelli on kokonaan savuton.

Fra Maren allasosastolta löytyy merivesiallas, jossa on erilaisia vesihierontapisteitä, vesikoski ja porekylpy. Allasosastolla on myös lämmitetty ulkoallas 6 x 10 m sekä löyly-, höyry-, suola-, lepo- ja infrapunasaunat. Kylpylässä ei ole lasten allasta, vaan altaiden syvyydet ovat 130 cm ylöspäin.

Kylpylässä järjestetään ohjelmaa, tansseja, retkiä yms. elävää musiikkia pari kertaa viikossa. Optikko käy Fra Maressa kerran viikossa ja aika on mahdollista varata etukäteen. Kylpylähotellin ympäristössä on kolmen ja viiden kilometrin pituiset lenkkipolut. Huonekäytävällä on jääkaappi, johon voi laittaa esim. lääkkeitä, joiden pitää olla kylmässä.

Huonehintaan sisältyy aina aamiainen, aamu-uinti ja aamusauna Thalasso DAY SPA osastolla, voimistelusalin käyttö aukioloaikoina, aamuvoimistelu meren rannalla klo 07:30-8:00, sauvakävely thalassoterapian perinteiden mukaan pitkin meren rantaa ja kuntopolku mäntymetsässä ohjaajan seurassa klo 13:15-14:00, Thalasso DAY Spa osaston käyttö 3 h osaston aukioloaikoina ja kylpytakin käyttö.

imt.fi asiakasarviot
339 arvostelua
8.3 / 10
Tripadvisor
140 arvostelua
Hotellin mukavuudet
  • Aivan meren rannalla

  • Rauhallinen sijainti, kauniilla paikalla

  • Ilmainen hotellin asiakkaille

  • Aamusauna Thalasso Spa osastolla kuuluu hintaan. Allasosastolla lisäksi löyly-, höyry-, suola-, lepo- ja infrapunasaunat

  • Merivesiallas 7 x 11 x 11 m, lämmitetty ulkoallas 6 x 10 m, poreallas

Miksi valita Fra Mare?
5. suosituin kylpylämme
Kaunis sijainti meren rannalla
Rauhallinen ympäristö mäntymetsän siimeksessä
Monipuolinen hoito-osasto
Thalasso-osasto

Tutustu Fra Mareen

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Fra Mare

Ranna tee 2, Haapsalu 90403, Viro
Puh: +372 472 4600
S-posti: admin@framare.ee
Vastaanotto
24h
Sisään­kirjautuminen
15:00
Ulos­kirjautuminen
12:00

Rannalle
Rannalle
200 metriä
Keskustaan
Keskustaan
1,5 kilometriä
Haapsalun linna
Haapsalun linna
2 kilometriä
Lähin kauppa
Lähin kauppa
1 kilometri

Lisätiedot majoituksesta

Majoituksen lisäksi voit valita puolihoito- tai täysihoitopaketit. Kylpylähotellissa on myös monipuolinen hoitovalikoima, joista monet saat edullisesti valitessasi hoitopaketin majoituksesi yhteyteen.

Lue lisää kohteesta ja varaa