Haapsalun kylpyläloma

Haapsalun kaupungilla on pitkät kylpyläperinteet. Voit nauttia kylpylöiden poreista ja monipuolisista hoidoista tai pikkukaupungin merellisestä tunnelmasta.
Menopäivä

Helsinki-Tallinna

Bussikuljetuksen Haapsaluun valinneilla matka alkaa aamulaivalla Helsingistä Tallinnaan. Omalla autolla matkustavat voivat valita laivavuoronsa lukuisien vaihtoehtojemme joukosta.

  • Merimatka etenee sujuvasti kun varaat ruokailut laivalle varauksen yhteydessä.

Tallinna-Haapsalu

Bussikuljetus kohti Haapsalua lähtee Tallinnan D-terminaalista kello 13. Mukana bussissa on suomenkielinen opas. Omalla autolla matkaa Haapsaluun voi taittaa omaan tahtiinsa. Voit poiketa vaikkapa Rummun louhoksella, joka jää matkan varrelle. Tallinnasta Haapsaluun matkaa kertyy noin 90 kilometriä.

Vinkki Omalla autolla matkaaville
2.-14.päivä

Haapsalu (valitsemasi määrä päiviä)

Kävele pitkin Haapsalun puutaloin koristeltuja katuja, nauti meren läheisyydestä ja kylpylän palveluista. Haapsalussa voit viettää niin monta päivää kuin itse haluat.

  • Voit valita majoitus varauksesi yhdeyteen ihanat kylpyläpaketit valikoimastamme. Hoitopaketit ovat edullisia ja monipuolisia.
  • Laine kylpylän erikoisuus on suosittu Hierontaviikko. Kannattaa tutustua!
Paluupäivä

Haapsalu-Tallinna

Aamiaisen jälkeen bussimatkustajia tullaan noutamaan kylpylöiden edestä. Bussi kuljettaa takaisin Tallinnan D-terminaaliin. Omalla autolla matkaavat voivat lähteä paluumatkalle omaan tahtiinsa, kannattaa kuitenkin jättää tarpeeksi aikaa paluumatkaan ja huomioida että satamassa tulee olla tuntia ennen laivan lähdöä. Ajoaika Haapsalusta Tallinnaan on noin 1,5 tuntia.

Tallinna-Helsinki

Paluu valitsemasi laiva-aikataulun mukaisesti.

Matkan hinta sisältää:

  • laivamatkat Helsinki-Tallinna-Helsinki kansipaikoin
  • bussikuljetus ohjelman mukaisesti , omalla autolla matkaaville henkilöautopaikat laivalta.
  • majoitus valitussa hotellissa
  • aamiainen hotelliaamuina
  • kylpylähotelleissa allasosaston käytön

Suosittelemme varaamaan edulliset hoitopaketit majoistusvarauksen yhteydessä. Hoidot ja ruokailut (paitsi aamiainen) eivät sisälly matkan perushintaan.

Tutustu matkan kohteeseen