Kylpylälomat Haapsalussa

Haapsalu on idyllinen ja rauhallinen pikkukaupunki meren rannalla, noin 90 km päässä Tallinnasta. Haapsalu tunnetaan kylpylöistään ja sen hoitavasta mudasta. Vanhan keskustan kadut noudattavat keskiaikaista asemakaavaa, pastellisävyisistä vanhoista puutaloista voi kuvitella millaista elämä Haapsalussa on ennen vanhaan ollut.

Kolme naista Laine-kylpylän aamutakeissa merenrannalla kesäisessä säässä

Lähde Haapsaluun rentoutumaan

Haapsalun kylpyläkaupungissa voit aistia pienen kaupungin lämpimän sykkeen. Kaupunki näyttää hiljaiselta, uinuvalta pikkukaupungilta, mutta kätkee sisäänsä valtavasti historiaa ja tapahtumia. Haapsalun vanhan keskustan kunnostetut puutalokorttelit ja niiden keskellä korkeina vartioivat linnan tornit ovat idyllinen näky. Ehkäpä piipahdat pieniin käsityöläiskauppoihin, tutustut Viron pisimpään rautatierakennukseen tai pistäydyt illan pimetessä satamaan nauttimaan herkullista illallista. Haapsalu sijaitsee Länsi-Virossa ja se on Viron toiseksi suosituin kylpyläkaupunki. Asukkaita kaupungilla on n. 12000. Haapsalua ympäröi meri kolmelta suunnalta ja se on kylpylöiden lisäksi tunnettu sen hienosta hiekkarannastaan ja merellisestä tunnelmastaan.

Tutustu myös Haapsalun hotellimatkoihin!

Kylpylämme Haapsalussa

Majoitusvaihtoehdot Haapsalussa ovat tunnelmallinen Fra Mare -kylpylä rauhallisella paikalla meren ääressä tai Laine -kylpylä myös merenrantasijainnilla, hieman lähempänä keskustaa.

Meren ääressä, mäntymetsän keskellä sijaitseva Fra mare -kylpylä on erikoistunut thalasso hoitoihin, joiden peruselementteinä ovat eri hoitomuodoissa läsnä olevat meren muta, merivesi, meren tuoksu ja meren ravinto. Monipuolinen kylpylä tarjoaa perinteisen kylpyläpaketin lisäksi myös muita hyvinvointi- ja kauneuspaketteja. Kylpylän ympäristö tarjoaa erinomaiset puitteet monenlaiseen ulkoiluun.

Merenlahden rannalla sijaitsevasta pienestä ja rauhallisesta Laine -kylpylästä on alle kilometrin matka Haapsalun keskustaan. Se on erikoistunut muun muassa mutahoitoihin, joihin käytetään Haapsalun omaa hoitomutaa. Laine -kylpylässä lepäävät sekä keho että mieli ja sen kodikas ja kiireetön tunnelma houkuttelee asiakkaita takaisin aina uudelleen.

Huomaathan, että kaikki kylpylälomamme sisältävät hotelliaamiaisen. Voit lisäksi ostaa itsellesi sopivia kylpylähoitoja tai hoitopaketteja sekä ruokailuja.

Haapsalun kylpylät

Kylpylä sijaitsee meren äärellä, mäntymetsän keskellä. Hotellista on n. 1,5 km Haapsalun keskustaan. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää

Pieni, rauhallinen terveyskylpylä sijaitsee kauniilla paikalla aivan veden vieressä, lähellä Haapsalun keskustaa. Laine on suosittu erityisesti keski-ikäisen ja varttuneemman väestön keskuudessa. Kylpylän kodikas ja kiireetön tunnelma vetää asiakkaita takaisin aina uudelleen. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää

Haapsalun kylpylälomat Fra Mare ja Laine kylpylöihin

Lue lisää Haapsalusta

Haapsalu on idyllinen ja rauhallinen pikkukaupunki merenrannalla, noin 90 km päässä Tallinnasta. Haapsalu tunnetaan kylpylöistään ja sen hoitavasta mudasta. Vanhan keskustan kadut noudattavat keskiaikaista asemakaavaa, pastellisävyisistä vanhoista puutaloista voi kuvitella millaista elämä Haapsalussa on ennen vanhaan ollut.

Lue lisää

Tutustu eri hoitomuotoihin ja löydä itsellesi sopivin

Viron kylpylämme tarjoavat laadukkaan ja kattavan valikoiman eri hierontoja mutta mistä tiedät mikä hieronta sopii parhaiten juuri sinulle? Tutustu eri hierontamuotoihin tästä!

Lue lisää

Lähde testaamaan erilaisia saunoja kylpylöiden saumamaailmoihin. Perinteisen saunan lisäksi voit istua esimerkiksi suolasaunan, hunajasaunan tai mutasaunan lämpöön. Vai houkutteleeko sinua enemmän turkkilaisen hamamin höyryt tai infrapunasaunan vaikutukset hyvinvoinnillesi? Ehkä haluat kulkea saunapolkua ja kokeilla samalla kertaa useampia saunoja tai osallistua saunarituaaleihin.

Lue lisää