Haapsalun matkat ja hotellit

Haapsalussa läsnä on Viron upea luonto. Tämä noin tunnin ajomatkan päässä Tallinnasta sijaitseva kaupunki on tunnettu paitsi kylpylöistään myös kansainvälisistä festivaaleistaan sekä houkuttelevista ravintoloistaan. Pienet kadut ja kujat kuljettavat matkaajaa merenrannasta keskikaupungille. Haapsalun suosituimpia nähtävyyksiä on 1200-luvulla rakennettu Piispanlinna. Pyöreän ristiäiskappelin sivuikkunaan täysikuun aikaan ilmestyvä naisen varjokuva on antanut aihetta monille tarinoille ja legendoille mm. Valkoisesta naisesta, linnan tuomioherran rakastetusta, jonka kerrotaan muuratun elävältä kappelin seinään.

haapsalu-viro-027

Kiireettömän ja rauhallisen kaupunkiloman etsijälle Viron länsirannikolla sijaitseva Haapsalu tarjoaa kauniin ympäristön hotellimatkan viettoon. Katso myös kylpylämatkat Haapsaluun. Mikäli kaipaat suuremman kaupungin sykettä tai haluat muuten tutustua Viron huimaa vauhtia kehittyvään pääkaupunkiin, Tallinnaan, niin katso Tallinnan hotellimatkat.

Haapsalun hotellimatkat

Haapsalun hotellit

Kylpylä sijaitsee meren äärellä, mäntymetsän keskellä. Hotellista on n. 1,5 km Haapsalun keskustaan. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää

Pieni, rauhallinen terveyskylpylä sijaitsee kauniilla paikalla aivan veden vieressä, lähellä Haapsalun keskustaa. Laine on suosittu erityisesti keski-ikäisen ja varttuneemman väestön keskuudessa. Kylpylän kodikas ja kiireetön tunnelma vetää asiakkaita takaisin aina uudelleen. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää

Tutustu tarkemmin Haapsalun kaupunkiin

Haapsalu on idyllinen ja rauhallinen pikkukaupunki merenrannalla, noin 90 km päässä Tallinnasta. Haapsalu tunnetaan kylpylöistään ja sen hoitavasta mudasta. Vanhan keskustan kadut noudattavat keskiaikaista asemakaavaa, pastellisävyisistä vanhoista puutaloista voi kuvitella millaista elämä Haapsalussa on ennen vanhaan ollut.

Lue lisää