Töihin Ikaalisten Matkatoimistoon

hae-toihin

Hei sinä matkailun ammattilainen 👋 !

Etsitkö uusia tuulia työelämässä, haluatko kehittää osaamistasi ja tuoda jo aiemmin hankkimaasi kokemusta IMT:lle sekä työskennellä modernissa ympäristössä nopeasti digitalisoituvan matkailualan aallonharjalla?

Jos vastasit kyllä ja olet kaiken lisäksi positiivinen, rento ja kaikin puolin hyvä tyyppi, saatat olla juuri sitä mitä etsimme 👍 .

Meillä on jo maailman parhaita tyyppejä töissä, mutta haemme silloin tällöin uutta osaamista joukkoomme.

Me IMT:llä tarjoamme sinulle kannustavan ja hauskan työyhteisön tuen, luottamuksen työntekijän osaamiseen ja itseohjautuvuuteen, oman työn kehittämisen yrityksen sisäisissä koulutuksissa ja projekteissa sekä mahdollisuuden etätöihin sopimuksen mukaan.

Keitä me IMT:läiset sitten olemme? Me olemme Ikaalisissa, Helsingissä ja Turussa onnellisten lomamuistojen luomisen parissa työskentelevä iloinen, noin 40:n hengen työyhteisö, jolla intohimo näkyy kaikessa mitä teemme. Vaikka ahkeroimme työntouhussa, meillä vallitsee leppoisa ilmapiiri ja hyvä yhteishenki.

Jos palat halusta päästä tekemään maailmasta parempaa paikkaa matkailun avulla, nakkaa meille hakemus silloin kun meillä on haku päällä tai yllätä meidät avoimella hakemuksella 😊 !

Entä oletko matkailualan opiskelija, joka etsii harjoittelupaikkaa? Nyt tulevina kuukausina meillä ei ole harjoittelumahdollisuuksia, mutta otamme avoimia hakemuksia vastaan myös harjoitteluita koskien tulevaisuutta ajatellen.

Mikäli etsit harjoittelupaikkaa, olet kiinnostunut sesonkityöstä yrityksessämme tai olet uusia haasteita kaipaava konkari, voit lähestyä meitä täyttämällä tämän lomakkeen!

Lue työntekijöidemme kokemuksia Ikaalisten Matkatoimistossa työskentelystä

Lue, kuinka tuotekehitystiimissä työskentelevä Mira Salonen päätyi töihin Ikaalisten Matkatoimistoon ja mistä hän pitää työssään. Mira kertoo myös, miten on päässyt kehittämään ammattitaitoaan työn ohessa suoritetuissa opiskeluissa ja millainen työilmapiiri IMT:llä vallitsee.

Lue lisää

Lue, kuinka Tilma Nieminen pääsi ahkeruutensa ja kunnianhimonsa ansiosta ylenemään saattajan työstä matkatoimistovirkailijaksi Ikaalisten Matkatoimistossa. Tilma kertoo, mikä saa hänet viihtymään asiakaspalvelutehtävissä juuri matkailualalla ja miten hänet otettiin vastaan työyhteisössä, kun työnkuva muuttui. Lisäksi hän avaa, miksi perheyrityksessä on mukava työskennellä.

Lue lisää

Lue, millainen oli Jenna Olinin hyppy toimittajan työstä Ikaalisten Matkatoimiston markkinointiviestinnän tehtäviin oppisopimuksella. Jenna kertoo, millaista oli luoda aivan uudenlaista matkailusivusto Timiä sekä työskennellä matkailublogien ja kohdetekstien parissa. Entä millaista on tehdä hommia matkailualan ammattilaisten joukossa?

Lue lisää

Lue, mitä työvuodet Ikaalisten Matkatoimistossa ovat opettaneet pitkän linjan matkailualan ammattilaiselle Krista Kivistölle. Samalla selviää, miksi Krista on viihtynyt IMT:llä 22 vuoden ajan ja mitkä asiat näkyvät yrityksen työkulttuurissa.

Lue lisää

Lue, kuinka Merle Uljaan ura eteni kesätyöntekijän pestistä tiiminvetäjäksi, jonka vastuulla ovat lennot, laivat, bussit ja vuokra-autot. Merle kertoo myös, miten digitalisaatio on vaikuttanut työntekoon ja matkatarjontaan, millaisia asioita yhdessä toteutetuissa projekteissa pohditaan ja miten hän on jatkanut kouluttautumista työn ohessa. Samalla selviää hyvän huumorin rooli työilmapiirin edistäjänä.

Lue lisää

Lue, miten toimitusjohtaja Esa Talonen näkee työntekemisen muutoksen ja yrittäjäasenteen osana Ikaalisten Matkatoimistoa.

Lue lisää

Arvot joihin uskomme!

Katso IMT:n arvot joihin sen koko toiminta perustuu.

Lue lisää