Ikaalisten matkatoimisto

Baltian kaupunkilomat ja hotellimatkat

Baltian suosikkikohteet

Vain lyhyen matkan päässä sijaitsevat upeat Baltian kohteemme. Kohteisiin pääset bussilla, omalla autolla ja osaan myös lentäen. Baltian viehättävät pääkaupungit Tallinna, Riika ja Vilna tarjoavat jokaiselle jotain; kulttuuria, ostoksia ja hyvää ruokaa. Lähdöt joka päivä! Kesäisin Pärnun ja Jurmalan hiekkarannat tarjoavat mahtavat puitteet rantalomalle. Koe Saarenmaan omaleimainen tunnelma tai Tarton viehättävät katukahvilat.Tutustu laajaan Baltian valikoimaamme ja valitse sinulle parhain vaihtoehto!

Hotellimatkat Tallinnaan

Tallinna on suomalaisten suosituin matkakohde. Vain 2 tuntia Helsingistä Tallink Siljan shuttle-laivalla ja olet perillä. Kaupungin kehitys ja vetovoima on uskomaton. Vanhakaupunki ja moderni keskusta tarjoavat paljon nähtävää ja koettavaa hotellimatkalle.

Lue lisää Tallinnan hotellimatkoista

Voit valita Tallinnan hotellin yli 30 hotellin joukosta. Ikaalisten Matkatoimisto on lähes kolmen vuosikymmenen ajan järjestänyt matkoja Tallinnaan. kaupungin hotellivalikoima on siinä ajassa tullut hyvin tutuksi. Esittelemme lyhyesti hyväksi toteamiamme Tallinnan hotelleja eri kategorioissa.

Lue lisää

Hotellimatkat Pärnuun

On monta syytä, miksi matkaajat valitsevat Pärnun ja Ikaalisten Matkatoimiston lomalleen vuodesta toiseen: valkoisena hohtava hiekkaranta, sininen meri, lehmuskujat syksyn väreissä, varjoisat puistobulevardit.

Lue lisää Pärnun hotellimatkoista

Pärnussa meillä on monipuolinen valikoima isoja ja pieni hotelleita rannan tuntumassa sekä keskustassa. Voit valita itsellesi sopivan hotellin 21 hotellin joukosta.

Lue lisää

Kaupunkilomat ja hotellimatkat Riikaan

Hotellimatkalle Riikaan ensimmäistä kertaa lähtenyt saattaa yllättyä, sillä edessä on odotuksia mittavampi kaupunki. Mahtavuutensa vuoksi Riikaa kutsutaankin Baltian Pariisiksi, eikä suotta.

Lue lisää Riian hotellimatkoista

Jurmalan hotellimatkat

Kaunis kylpyläkaupunki on kuuluisa upeista pitsihuviloistaan, kylpyläperinteistä ja terveellisestä ilmastosta. Kesäaikaan valkoinen kvartsihiekkaranta on täynnä elämää.

Lue lisää Jurmalan hotellimatkoista

Kaupunkilomat Liepajaan

Kaupunkilomat ja hotellimatkat Vilnaan

Vilnan vanhakaupunki on yksi itäisen Euroopan suurimmista. Kukaan ei lähde Vilnasta kokematta kaupungin viehätystä.

Lue lisää

Hotellimatkat Saarenmaalle

Kiireettömän ja rauhallisen kaupunkiloman etsijälle Saarenmaalla sijaitseva Kuressaare tarjoaa kauniin ympäristön loman viettoon.

Lue lisää Saarenmaan hotellimatkoista

Hotellimatkat Tarttoon

Tartto on Viron toiseksi suurin kaupunki ja sitä pidetään myös Viron kulttuurin ja sivistyksen pääkaupunkina. Tartto on hyvä valinta vaihtelua kaipaavalle ja siellä riittää nähtävää matkailijalle.

Lue lisää Tarton hotellimatkoista

Hotellimatkat Rakvereen

Rakveren pieni ja kaunis kaupunki sijaitsee 100 km Tallinnasta itään, jonka Aqva Spa kylpylähotellissa viihtyvät kaikenikäiset.

Lue lisää Rakveren kylpylämatkoista

Hotellimatkat Narvaan

Narva-Jõesuun pikkukaupunki kylpylähotelleineen sijaisee Viron itäosassa 14 kilometrin päässä maan kolmanneksi suurimmasta kaupungista Narvasta.

Lue lisää Narva-Jõesuun kylpylämatkoista

Vihulan kartano

Hurmaava Vihulan kartano sijaitsee Pohjois-Virossa, vain 90 km:n päässä Tallinnasta luonnonkauniilla paikalla Lahemaan kansallispuistossa. Kartanon huoneet sijaitsevat yhteensä 7 eri rakennuksessa, joissa jokaisessa on omanlaisensa tunnelma.

Lue lisää

Tutustu myös muihin kaupunkilomiimme

Mielenkiintoiset Euroopan kaupunkikohteet kuten Rooma, Lontoo, Pariisi tarjoavat aina uusia elämyksiä matkailijalle! Varaa omasi nyt!

Lue lisää Euroopan kaupunkilomista

Pohjoismaiden kaupunkikohteet, kuten Tukholma, Kööpenhamina ja Oslo tarjoavat matkailijalle nähtävyyksiä ja kulttuuria.

Lue lisää Pohjoismaiden kaupunkilomista

Pietari kuuluu kulttuurihistoriallisen arvonsa kautta maailman merkittävimpien kaupunkien joukkoon. Se on miljoonakaupunki jossa nähtävää ja koettavaa riittää.

Lue lisää Pietarin hotellimatkoista