Baltian kaupunkilomat ja hotellimatkat

Baltian suosikkikohteet

Vain lyhyen matkan päässä sijaitsevat upeat Baltian kohteemme. Kohteisiin pääset bussilla, omalla autolla ja osaan myös lentäen. Baltian viehättävät pääkaupungit Tallinna, Riika ja Vilna tarjoavat jokaiselle jotain; kulttuuria, ostoksia ja hyvää ruokaa. Lähdöt joka päivä! Kesäisin Pärnun ja Jurmalan hiekkarannat tarjoavat mahtavat puitteet rantalomalle. Koe Saarenmaan omaleimainen tunnelma tai Tarton viehättävät katukahvilat.Tutustu laajaan Baltian valikoimaamme ja valitse sinulle parhain vaihtoehto!

Tutustu täältä muihin kaupunkilomiimme.

Kaupunkilomat Viroon

Kaunis ja monipuolinen, lähimatkailuun oiva Tallinnan kaupunki on mielenkiintoinen ja uniikki yhdistelmä vanhaa ja uutta. Tutustu Tallinnan historialliseen muurien suojaamaan Vanhaankaupunkiin, moderniin uuteen keskustaan sekä kaupungin lukuisiin nähtävyyksiin ja ravintoloihin.

Lue lisää

Viron virallinen kesäpääkaupunki, Pärnu on myös suomalaisten suosikkikohde vuodesta toiseen. Pärnussa parasta on upea, pitkä uimaranta, jonka vaalea hiekka houkuttelee rannalle. Tarjolla on erilaisia majoituksia pienemmistä majapaikoista suurempiin kylpylähotelleihin, keskustasijainnilla tai lähempänä rantaa.

Lue lisää

Tartto tunnetaan nuorison ja opiskelijoiden kaupunkina sekä Viron sivistyksen keskuksena. Keski-Euroopan tunnelmaa tuovat kauniit vanhat korttelit ravintoloineen, kaupungin uudempi osa puolestaan tarjoaa hyvät ostosmahdollisuudet.

Lue lisää

Kuressaare on Viron suurimman saaren Saarenmaan pääkaupunki ja se sijaitsee saaren eteläosassa. Voit lähteä Kuressaareen perinteiselle kylpylälomalle tai nauttimaan saaren kauniista luonnosta hotellimatkalle. Saaristolaiskulttuurille ominainen rauhallinen elämänrytmi on valloittanut useat matkustajat.

Lue lisää

Rakvere on Viron viidenneksi suurin kaupunki. Se sijaitsee Pohjois-Virosssa, noin 100 km Tallinnasta. Rakvere sopii erinomaisesti lomailuun, voit rentoutua kylpylässä tai nauttia keskiaisesta kävelyretkestä. Kaupungin uusitulla, Viron moderneimpana pidetyllä pääaukiolla on mukava nauttia hyvää ruokaa ja juomaa.

Lue lisää

Kaupunkilomat Latviaan

Latvian pääkaupunkia Riikaa kutsutaan Baltian Pariisiksi, eikä suotta! Kiehtova ja kaunis Riika on monipuolinen matkakohde – kaupunki tarjoaa kulttuuria, arkkitehtuuria, historiaa sekä modernia elämäntyyliä. Tutustu Riikaan ja Riian matkoihin!

Lue lisää

Kaunis merenrantakaupunki on kuuluisa upeista pitsihuviloista, kylpyläperinteestä ja terveellisestä ilmastosta. Kesäaikaan Jurmalan n. 26 km pitkä valkoinen hiekkaranta on täynnä elämää ja tunnelma on kuin eteläisimmissä lomakohteissa.

Lue lisää

Liepaja on yksi Latvian tuntemattomista helmistä, johon kannattaa varata muutama päivä aikaa, sillä se on mielenkiintoinen sekoitus entistä neuvostoaikaa, rocken rollia, kirkkoja, historiaa ja ennen kaikkea upeita hiekkarantoja!

Lue lisää

Klaipeda, Baltian suurimpia satamakaupunkeja, sijaitsee Liettuan lounaisrannikolla, vajaa 300 kilometriä Latvian pääkaupungista Riikasta. Klaipedan vetonauloina on itse Klaipedan Vanhakaupunki ja satama-alue kuin myös lähistöllä sijaitsevat Kuurinkynnäs ja Palangan hiekkarannat.

Lue lisää

Liettuan kesäpääkaupunki - kaunis merenrantakaupunki Palanga on Liettuan suurin ja kansainvälisin virkistysalue. Kaupunki tarjoaa valkoisia rantoja, mäntymetsiä ja monenlaista ajanvietettä.

Lue lisää

Kaupunkilomat Liettuaan

Vilnan Vanhakaupunki on yksi itäisen Euroopan suurimmista. Kukaan ei lähde Vilnasta kokematta kaupungin viehätystä.

Lue lisää

Teatterimatkat Tallinnaan

Ohjelmistosta löytyy muun muassa Mozartin mestariteos Taikahuilu, Verdin oopperoista suosituin eli La Traviata sekä ajaton komedia Figaron häät, yhdeksän Tony -palkintoa voittanut Viulunsoittaja katolla -musikaali ja maailman suosituimpiin operetteihin lukeutuva Iloinen leski.

Lue lisää

Yhden hengen irtiotto

Itsekseen matkustaminen on antoisaa! Yksin matkaava saa itse päättää lomaohjelmansa – oli se sitten kylpemistä, hemmotteluhoitoja, kaupungilla kiertelyä tai ehkä vain kirjan lukemista omassa hotellihuoneessa. Oman loman saa tehdä omilla aikatauluilla ja kiinnostuksen kohteilla. Lähde nauttimaan irtiotosta Tallinnassa.

Lue lisää

Viron viehättävät kylpylät

Vihula on Länsi-Virumaan maakunnan pohjoisosassa sijaitseva kunta, joka rajoittuu Suomenlahteen. Alueella sijaitsee kuuluisat Vihulan, Palmsen ja Sagadin kartanot sekä Toolsen piraattilinnan rauniot. Lahemaan alueella sijaitseva Altjan kylä on alueen parhaiten säilynyt vanha rantakylä. Lisäksi Vihulasta iso osa kuuluu Lahemaan kansallispuistoon.

Lue lisää

Narva-Jôesuu on pieni kylpyläkaupunki kahden suuren vesistön välissä Suomenlahden rannalla ja Narva-joen suulla. Kaupunki on tunnettu pitkästä hiekkarannasta,joka monen mielestä on Viron parhaita. Isompi Narvan kaupunki sijaitsee vain 14 kilometrin päässä.

Lue lisää

Viron kylpylälomat, tutustu lisää

Hemmottelua, rentoutumista, hyvää oloa, liikuntaa, energiaa ja ihanaa yhdessäoloa! Kaikkea tätä tarjoavat IMT:n kylpylälomat. Kylpylälomalla saat täydellisen irtioton arjesta!

Lue lisää kylpylämatkoista

Vapaudu aikatauluista!

Omalla autolla Baltiaan! Tutustu meidän reittiehdotelmiimme tai räätälöi oma unelmien Road Trip -matkasi.

Lue lisää

Tutustu myös muihin kaupunkilomiimme

Mielenkiintoiset Euroopan kaupunkikohteet kuten Rooma, Krakova, Pariisi ja Wien tarjoavat aina uusia elämyksiä matkailijalle! Varaa omasi nyt!

Lue lisää Euroopan kaupunkilomista

Pohjoismaiden kaupunkikohteet Tukholma, Reykjavik, Kööpenhamina ja Oslo tarjoavat matkailijalle nähtävyyksiä ja kulttuuria.

Lue lisää Pohjoismaiden kaupunkilomista

Pietari kuuluu kulttuurihistoriallisen arvonsa kautta maailman merkittävimpien kaupunkien joukkoon. Se on miljoonakaupunki jossa nähtävää ja koettavaa riittää.

Lue lisää Pietarin hotellimatkoista

Meidän kauttamme kaupunkilomat Eurooppaan sekä Baltiaan myös Oulusta! Tutustu ja varaa.

Lue lisää Kaupunkilomat Oulusta!

Varaa matkasi suoraan kotikentältä kohteeseen! Meidän kautta kaupunkilomat myös Kuopiosta!

Lue lisää Kaupunkilomat Kuopiosta!