Ikaalisten matkatoimisto

Baltian kaupunkilomat ja hotellimatkat

Baltian suosikkikohteet

Vain lyhyen matkan päässä sijaitsevat upeat Baltian kohteemme. Kohteisiin pääset bussilla, omalla autolla ja osaan myös lentäen. Baltian viehättävät pääkaupungit Tallinna, Riika ja Vilna tarjoavat jokaiselle jotain; kulttuuria, ostoksia ja hyvää ruokaa. Lähdöt joka päivä! Kesäisin Pärnun ja Jurmalan hiekkarannat tarjoavat mahtavat puitteet rantalomalle. Koe Saarenmaan omaleimainen tunnelma tai Tarton viehättävät katukahvilat.Tutustu laajaan Baltian valikoimaamme ja valitse sinulle parhain vaihtoehto!

Tutustu täältä muihin kaupunkilomiimme.

Hotellimatkat Tallinnaan

Tallinna on suomalaisten suosituin matkakohde. Vain 2 tuntia Helsingistä Tallink Siljan shuttle-laivalla ja olet perillä. Kaupungin kehitys ja vetovoima on uskomaton. Vanhakaupunki ja moderni keskusta tarjoavat paljon nähtävää ja koettavaa hotellimatkalle.

Lue lisää Tallinnan hotellimatkoista

Hotellimatkat Pärnuun

On monta syytä, miksi matkaajat valitsevat Pärnun ja Ikaalisten Matkatoimiston lomalleen vuodesta toiseen: valkoisena hohtava hiekkaranta, sininen meri, lehmuskujat syksyn väreissä, varjoisat puistobulevardit.

Lue lisää Pärnun hotellimatkoista

Kaupunkilomat ja hotellimatkat Riikaan

Hotellimatkalle Riikaan ensimmäistä kertaa lähtenyt saattaa yllättyä, sillä edessä on odotuksia mittavampi kaupunki. Mahtavuutensa vuoksi Riikaa kutsutaankin Baltian Pariisiksi, eikä suotta.

Lue lisää Riian hotellimatkoista

Jurmalan hotellimatkat

Kaunis kylpyläkaupunki on kuuluisa upeista pitsihuviloistaan, kylpyläperinteistä ja terveellisestä ilmastosta. Kesäaikaan valkoinen kvartsihiekkaranta on täynnä elämää.

Lue lisää Jurmalan hotellimatkoista

Kaupunkilomat Liepajaan

Kaupunkilomat ja hotellimatkat Vilnaan

Vilnan Vanhakaupunki on yksi itäisen Euroopan suurimmista. Kukaan ei lähde Vilnasta kokematta kaupungin viehätystä.

Lue lisää

Hotellimatkat Saarenmaalle

Kiireettömän ja rauhallisen kaupunkiloman etsijälle Saarenmaalla sijaitseva Kuressaare tarjoaa kauniin ympäristön loman viettoon.

Lue lisää Saarenmaan hotellimatkoista

Hotellimatkat Tarttoon

Tartto on Viron toiseksi suurin kaupunki ja sitä pidetään myös Viron kulttuurin ja sivistyksen pääkaupunkina. Tartto on hyvä valinta vaihtelua kaipaavalle ja siellä riittää nähtävää matkailijalle.

Lue lisää Tarton hotellimatkoista

Hotellimatkat Rakvereen

Rakveren pieni ja kaunis kaupunki sijaitsee 100 km Tallinnasta itään, jonka Aqva Spa kylpylähotellissa viihtyvät kaikenikäiset.

Lue lisää Rakveren kylpylämatkoista

Hotellimatkat Narvaan

Narva-Jõesuun pikkukaupunki kylpylähotelleineen sijaisee Viron itäosassa 14 kilometrin päässä maan kolmanneksi suurimmasta kaupungista Narvasta.

Lue lisää Narva-Jõesuun kylpylämatkoista

Vihulan kartano

Hurmaava Vihulan kartano sijaitsee Pohjois-Virossa, vain 90 km:n päässä Tallinnasta luonnonkauniilla paikalla Lahemaan kansallispuistossa. Kartanon huoneet sijaitsevat yhteensä 7 eri rakennuksessa eri puolilla kartanopihaa. Jokaisessa rakennuksessa ja huoneessa on omanlaisensa tunnelma. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää

Vapaudu aikatauluista!

Omalla autolla Baltiaan! Tutustu meidän reittiehdotelmiimme tai räätälöi oma unelmien road trip -matkasi.

Lue lisää

Tutustu myös muihin kaupunkilomiimme

Mielenkiintoiset Euroopan kaupunkikohteet kuten Rooma, Krakova, Pariisi ja Wien tarjoavat aina uusia elämyksiä matkailijalle! Varaa omasi nyt!

Lue lisää Euroopan kaupunkilomista

Pohjoismaiden kaupunkikohteet Tukholma, Reykjavik, Kööpenhamina ja Oslo tarjoavat matkailijalle nähtävyyksiä ja kulttuuria.

Lue lisää Pohjoismaiden kaupunkilomista

Pietari kuuluu kulttuurihistoriallisen arvonsa kautta maailman merkittävimpien kaupunkien joukkoon. Se on miljoonakaupunki jossa nähtävää ja koettavaa riittää.

Lue lisää Pietarin hotellimatkoista

Meidän kauttamme kaupunkilomat Eurooppaan sekä Baltiaan myös Oulusta! Tutustu ja varaa.

Lue lisää Kaupunkilomat Oulusta!

Varaa matkasi suoraan kotikentältä kohteeseen! Meidän kautta kaupunkilomat myös Kuopiosta!

Lue lisää Kaupunkilomat Kuopiosta!