Ikaalisten matkatoimisto Ikaalisten matkatoimisto
Paras tapa vaihtaa vapaalle Paras tapa vaihtaa vapaalle

Hotellimatkat ja kaupunkilomat

Kaupunkiloma- ja hotellimatkavalikoimamme on laaja. Keskikesällä viemme joka päivä Tallinnaan ja Pärnuun. Kohti Riikaa bussimme kulkevat joka toinen päivä. Tukholman, Haapsalun, Saarenmaan ja Tarton matkat lähtevät useita kertoja viikossa. Tervetuloa tutustumaan ja varaamaan parhaat lomaelämykset edullisesti ja laadukkaasti!

Hotellivalikoimamme on laaja, sisältäen kohdekaupunkien suosituimmat hotellivaihtoehdot. Meiltä saat Tallinnan, Riikan ja Pärnun kaupunkilomat parhaaseen hintaan. Kuljetukset hotellimatkoille ovat monilta reiteiltä Suomessa. Ilmastoiduissa turistibusseissamme on ammattitaitoiset ja palvelevat kuljettajat. Busseissamme Suomessa ja Baltiassa on tarjolla myös langaton ja ilmainen internetyhteys. Laivoina käytämme Itämeren parasta laivastoa, Tallink Siljan moderneja aluksia.

Viemme Tallinnaan joka päivä, ympäri vuoden! Valitse omasi lukuisista eri hotelli- ja laivavaihtoehdoista. Viikoittain lähtöjä löytyy Pärnun, Haapsalun ja Saarenmaan, Tarton ja Tukholman hotellimatkoille. Keskikesän sesongissa lähtöjä ja kohteita on enemmän. Keskikesällä kuljetamme päivittäin hotellimatkalle Tallinnaan ja Pärnuun sekä joka toinen päivä Riikaan.

Kesälle 2017 on valikoimassa myös kaupunkilomia Keski-Eurooppaan. Viime kesän suositun Dublinin lisäksi valikoimaan on tulossa hotellimatkoja Pariisiin, Lontooseen, Amsterdamiin ja Skotlannin Edinburghiin.

Keväälle 2017 on myynnissä uusi kaupunkilomamme Reykjavikiin Islantiin. Järjestämme huhtikuussa 11.4. alkaen kolme peräkkäistä lähtöä Reykjavikin kaupunkilomalle.

Luotettavan matkanjärjestäjän matkassa voit nauttia lomasta huolettomin mielin. Runsaan valikoiman hotellimatkojamme löydät alempaa tältä sivulta. Tervetuloa Ikaalisten Matkatoimiston hotellimatkalle!

Tallinna

Tallinnan matkat ja hotellit

Tallinna on suomalaisten suosituin matkakohde. Vain 2 tuntia Helsingistä Tallink Siljan shuttle-laivalla ja olet perillä. Kaupungin kehitys ja vetovoima on uskomaton. Vanhakaupunki ja moderni keskusta tarjoavat paljon nähtävää ja koettavaa hotellimatkalle.

Lue lisää Tallinnan hotellimatkoista

Pärnu

Pärnun hotellimatkat

On monta syytä, miksi matkaajat valitsevat Pärnun ja Ikaalisten Matkatoimiston lomalleen vuodesta toiseen: valkoisena hohtava hiekkaranta, sininen meri, lehmuskujat syksyn väreissä, varjoisat puistobulevardit. Hintatasoltaan Pärnu on Tallinnaa edullisempi.

Lue lisää Pärnun hotellimatkoista

Haapsalu ja Saarenmaa

Haapsalun ja Saarenmaan hotellimatkat

Saarenmaan ja Haapsalun hotellimatkoilla läsnä on Viron upea luonto. Kiireettömän ja rauhallisemman kaupunkiloman etsijälle Viron länsirannikolla sijaitseva Haapsalu ja Saarenmaan pääkaupunki Kuressaare tarjoavat kauniin ympäristön hotellimatkan viettoon.

Lue lisää Saarenmaan ja Haapsalun hotellimatkoista

Tartto

Tarton hotellimatka

Tartto on Viron toiseksi suurin kaupunki ja sitä pidetään myös Viron kulttuurin ja sivistyksen pääkaupunkina. Tartto on hyvä valinta vaihtelua kaipaavalle ja siellä riittää nähtävää matkailijalle.

Lue lisää Tarton hotellimatkoista

Tukholma

Tukholman hotellimatkat

Itämeren rannan neljälletoista saarelle rakennettu Tukholma on luonnoltaan kaunis ja tunnelmaltaan kansainvälinen. Lähde hotellimatkalle Tukholmaan ja nauti kaupungin nähtävyyksistä ilman kiirettä. Tukholman kaupungista löytyy tekemistä kaikille

Lue lisää Tukholman hotellimatkoista

Rakvere

Rakveren hotellimatkat ja Aqva Spa

Rakveren pieni ja kaunis kaupunki sijaitsee 100 km Tallinnasta itään, jonka Aqva Spa kylpylähotellissa viihtyvät kaikenikäiset.

Lue lisää Rakveren hotellimatkoista

Riika ja Jurmala

Hotellimatkat Riikaan ja Jurmalaan

Hotellimatkalle Riikaan ensimmäistä kertaa lähtenyt saattaa yllättyä, sillä edessä on odotuksia mittavampi kaupunki. Mahtavuutensa vuoksi Riikaa kutsutaankin Baltian Pariisiksi, eikä suotta.

Lue lisää Riian ja Jurmalan hotellimatkoista

Vilna + Kaunas

Vilna + Kaunas hotellimatka

Metsäisten kukkuloiden ympäröimää Vilnan vanhaa kaupunkia ahmii askeleineen ajan kulkua tajuamatta. Vilnan kapeat kujat joille kauniit holvit antavat oman leimansa, houkuttelevat tutkimusmatkalle. Matkalla käydään myös Trakain linnassa sekä viivytään kaksi yötä Kaunasin viehättävässä kaupungissa.

Lue lisää

Keski-Eurooppa

Opastetut Euroopan kaupunkilomat

Mielenkiintoiset Euroopan kaupunkikohteet Lontoo ja Pariisi tarjoavat aina uusia elämyksiä matkailijalle.

Lue lisää opastetuista Euroopan kaupunkilomista

Pietari

Pietarin hotellimatkat

Pietari kuuluu kulttuurihistoriallisen arvonsa kautta maailman merkittävimpien kaupunkien joukkoon. Se on miljoonakaupunki jossa nähtävää ja koettavaa riittää.

Lue lisää Pietarin hotellimatkoista

Narva-Jôesuu

Narva-Jõesuun hotellimatkat

Narva-Jõesuun pikkukaupunki kylpylähotelleineen sijaisee Viron itäosassa 14 kilometrin päässä maan kolmanneksi suurimmasta kaupungista Narvasta.

Lue lisää Narva-Jõesuun hotellimatkoista