Ikaalisten matkatoimisto

Hotellimatkat ja kaupunkilomat

Kaupunkiloma- ja hotellimatkavalikoimamme on laaja. Keskikesällä viemme joka päivä Tallinnaan ja Pärnuun. Kohti Riikaa bussimme kulkevat joka toinen päivä. Tukholman, Haapsalun, Saarenmaan ja Tarton matkat lähtevät useita kertoja viikossa. Tervetuloa tutustumaan ja varaamaan parhaat pakettimatkat edullisesti ja laadukkaasti!

Hotellivalikoimamme on laaja, sisältäen kohdekaupunkien suosituimmat hotellivaihtoehdot. Meiltä saat Tallinnan, Riikan ja Pärnun kaupunkilomat parhaaseen hintaan. Kuljetukset hotellimatkoille ovat monilta reiteiltä Suomessa. Ilmastoiduissa turistibusseissamme on ammattitaitoiset ja palvelevat kuljettajat. Busseissamme Suomessa ja Baltiassa on tarjolla myös langaton ja ilmainen internetyhteys. Laivoina käytämme Itämeren parasta laivastoa, Tallink Siljan moderneja aluksia.

Viemme Tallinnaan joka päivä, ympäri vuoden! Valitse omasi lukuisista eri hotelli- ja laivavaihtoehdoista. Viikoittain lähtöjä löytyy Pärnun, Haapsalun, Saarenmaan, Tarton ja Tukholman hotellimatkoille. Keskikesän sesongissa lähtöjä ja kohteita on enemmän. Keskikesällä kuljetamme päivittäin hotellimatkalle Tallinnaan ja Pärnuun sekä joka toinen päivä Riikaan.

2018 on valikoimassa myös kaupunkilomia Euroopan upeisiin kaupunkeihin, kuten Roomaan, Berliiniin, Prahaan, Pariisiin, Reykjavikiin, Osloon…

Luotettavan matkanjärjestäjän matkassa voit nauttia lomasta huolettomin mielin. Runsaan valikoiman hotellimatkojamme löydät alempaa tältä sivulta. Tervetuloa Ikaalisten Matkatoimiston hotellimatkalle!

Keski-Eurooppa

Kaupunkilomat Eurooppaan

Mielenkiintoiset Euroopan kaupunkikohteet mm. Rooma, Lontoo, Pariisi, Reykjavik jne... tarjoavat aina uusia elämyksiä matkailijalle! Varaa omasi nyt!

Lue lisää opastetuista Euroopan kaupunkilomista

Tallinna

Tallinnan matkat ja hotellit

Tallinna on suomalaisten suosituin matkakohde. Vain 2 tuntia Helsingistä Tallink Siljan shuttle-laivalla ja olet perillä. Kaupungin kehitys ja vetovoima on uskomaton. Vanhakaupunki ja moderni keskusta tarjoavat paljon nähtävää ja koettavaa hotellimatkalle.

Lue lisää Tallinnan hotellimatkoista

Pärnu

Pärnun hotellimatkat

On monta syytä, miksi matkaajat valitsevat Pärnun ja Ikaalisten Matkatoimiston lomalleen vuodesta toiseen: valkoisena hohtava hiekkaranta, sininen meri, lehmuskujat syksyn väreissä, varjoisat puistobulevardit. Hintatasoltaan Pärnu on Tallinnaa edullisempi.

Lue lisää Pärnun hotellimatkoista

Pietari

Pietarin hotellimatkat

Pietari kuuluu kulttuurihistoriallisen arvonsa kautta maailman merkittävimpien kaupunkien joukkoon. Se on miljoonakaupunki jossa nähtävää ja koettavaa riittää.

Lue lisää Pietarin hotellimatkoista

Vihula

Vihulan kartano

Hurmaava Vihulan kartano sijaitsee Pohjois-Virossa, vain 90 km:n päässä Tallinnasta luonnonkauniilla paikalla Lahemaan kansallispuistossa. Kartanon huoneet sijaitsevat yhteensä 7 eri rakennuksessa, joissa jokaisessa on omanlaisensa tunnelma.

Lue lisää

Saarenmaa

Saarenmaan matkat ja hotellit

Kiireettömän ja rauhallisen kaupunkiloman etsijälle Saarenmaalla sijaitseva Kuressaare tarjoaa kauniin ympäristön loman viettoon.

Lue lisää Saarenmaan hotellimatkoista

Haapsalu

Haapsalun matkat ja hotellit

Haapsalun hotellimatkoilla läsnä on Viron upea luonto. Kiireettömän ja rauhallisen kaupunkiloman etsijälle Viron länsirannikolla sijaitseva Haapsalu tarjoaa kauniin ympäristön loman viettoon.

Lue lisää Haapsalun hotellimatkoista

Tartto

Tarton hotellimatka

Tartto on Viron toiseksi suurin kaupunki ja sitä pidetään myös Viron kulttuurin ja sivistyksen pääkaupunkina. Tartto on hyvä valinta vaihtelua kaipaavalle ja siellä riittää nähtävää matkailijalle.

Lue lisää Tarton hotellimatkoista

Tukholma

Tukholman hotellimatkat

Itämeren rannan neljälletoista saarelle rakennettu Tukholma on luonnoltaan kaunis ja tunnelmaltaan kansainvälinen. Lähde hotellimatkalle Tukholmaan ja nauti kaupungin nähtävyyksistä ilman kiirettä. Tukholman kaupungista löytyy tekemistä kaikille

Lue lisää Tukholman hotellimatkoista

Rakvere

Rakveren hotellimatkat ja Aqva Spa

Rakveren pieni ja kaunis kaupunki sijaitsee 100 km Tallinnasta itään, jonka Aqva Spa kylpylähotellissa viihtyvät kaikenikäiset.

Lue lisää Rakveren hotellimatkoista

Riika

Riian matkat ja hotellit

Hotellimatkalle Riikaan ensimmäistä kertaa lähtenyt saattaa yllättyä, sillä edessä on odotuksia mittavampi kaupunki. Mahtavuutensa vuoksi Riikaa kutsutaankin Baltian Pariisiksi, eikä suotta.

Lue lisää Riian hotellimatkoista

Jurmala

Jurmalan matkat ja hotellit

Kaunis kylpyläkaupunki on kuuluisa upeista pitsihuviloistaan, kylpyläperinteistä ja terveellisestä ilmastosta. Kesäaikaan valkoinen kvartsihiekkaranta on täynnä elämää.

Lue lisää Jurmalan hotellimatkoista

Vilna

Vilna

Vilnan vanhakaupunki on yksi itäisen Euroopan suurimmista. Kukaan ei lähde Vilnasta kokematta kaupungin viehätystä.

Lue lisää

Vilna + Kaunas

Vilna + Kaunas hotellimatka

Metsäisten kukkuloiden ympäröimää Vilnan vanhaa kaupunkia ahmii askeleineen ajan kulkua tajuamatta. Vilnan kapeat kujat joille kauniit holvit antavat oman leimansa, houkuttelevat tutkimusmatkalle. Matkalla käydään myös Trakain linnassa sekä viivytään kaksi yötä Kaunasin viehättävässä kaupungissa.

Lue lisää

Narva-Jôesuu

Narva-Jõesuun hotellimatkat

Narva-Jõesuun pikkukaupunki kylpylähotelleineen sijaisee Viron itäosassa 14 kilometrin päässä maan kolmanneksi suurimmasta kaupungista Narvasta.

Lue lisää Narva-Jõesuun hotellimatkoista