Kaupunkilomat – lennot & hotellit

”Unohtumattomia lomamuistoja”
– Luo omasi kiehtovissa kaupunkikohteissamme!

Irtaudu arjesta ja lähde nauttimaan ihastuttavien suurkaupunkien sykkeestä!
Kulttuuria, makumatkoja, ostoksia ja rentoa menoa.
Tutustu ja valitse juuri sinulle sopivin kaupunkiloma Euroopasta, Baltiasta tai Pohjoismaista!

Ikaalisten Matkatoimisto tarjoaa kaupunkilomia Euroopan tunnettuihin kohteisiin esim. : Rooma, AmsterdamDubrovnik, Ljubljana, Budapest, Wien, Berliini, Riika, Oslo, Kööpenhamina, Dublin, Krakova, Lontoo, Pariisi, Vilna, Firenze, VeronaNizza, StrasbourgPortoLissabon, BarcelonaPraha, Tallinna, Tukholma, Pietari, Jurmala ja Reykjavik.

Vuodelle 2021 kaupunkilomavalikoimamme on rajallinen matkustusrajoituksista johtuen. Baltian kaupunkilomamme alkavat helmikuussa 2021. Muualle Eurooppaan aloitamme kaupunkilomamyynnin huhtikuussa.

Pyrimme tuomaan jatkuvasti lisää kohteita kaupunkilomiimme. Seuraa sivuamme ja tilaa uutiskirjeemme, jotta pysyt ajantasalla uutuskohteistamme!

Baltia

Baltian hotellimatkojemme valikoima on laaja. Meiltä saat Tallinnan, Riikan, Pärnun ja monen muun kohteen kaupunkilomat parhaaseen hintaan. Kuljetukset hotellimatkoille ovat monilta reiteiltä Suomessa.

Lue lisää

Pohjoismaat

Pohjoismaiden kaupunkikohteet Tukholma, Reykjavik, Kööpenhamina ja Oslo tarjoavat matkailijalle nähtävyyksiä ja kulttuuria.

Lue lisää Pohjoismaiden kaupunkilomista

Eurooppa

Mielenkiintoiset Euroopan kaupunkikohteet kuten Rooma, Krakova, Pariisi ja Wien tarjoavat aina uusia elämyksiä matkailijalle! Varaa omasi nyt!

Lue lisää Euroopan kaupunkilomista

Pietari

Pietari kuuluu kulttuurihistoriallisen arvonsa kautta maailman merkittävimpien kaupunkien joukkoon. Se on miljoonakaupunki jossa nähtävää ja koettavaa riittää.

Lue lisää Pietarin hotellimatkoista

Kaupunkilomat Kuopiosta

Varaa matkasi suoraan kotikentältä kohteeseen! Meidän kautta kaupunkilomat myös Kuopiosta!

Lue lisää Kaupunkilomat Kuopiosta!

Kaupunkilomat Oulusta

Meidän kauttamme kaupunkilomat Eurooppaan sekä Baltiaan myös Oulusta! Tutustu ja varaa.

Lue lisää Kaupunkilomat Oulusta!

Miksi lähteä kaupunkilomalle?

Kaupunkilomat ovat matkaajalle loistava keino tutustua muutamassa päivässä uuteen kohteeseen. Yhtenä iltana voi vaikkapa käydä syömässä illallista viihtyisässä paikallisessa ravintolassa ja toisena taas käydä teatteriesityksessä. Päiväsaikaan ehtii hyvin kiertelemään museoissa, toreilla ja puistoissa unohtamatta ostosten tekemistä. Jokainen Euroopan kaupunki tarjoaa oman ainutlaatuisen kokemuksensa kulttuuriin, ruoan, historian ja taiteen parissa. Kaupungit kehittyvät koko ajan ja niissä riittää nähtävää ja kokemista useammallekin kerralle. Suomalaiset ovat viime vuosien aikana innostuneet enemmän ja enemmän kaupunkilomista. Edulliset lennot ja vapaa liikkuminen Euroopassa mahdollistavat myös Pohjolan asukeille tutustumisen muihin Euroopan kulttuureihin.

Kaupunkilomakohteet lapsiperheille

Eläin- ja seikkailupuistoja, mielenkiintoisia museoita ja perheystävällisiä kylpylähotelleja. Varma valinta lapsiperheen kaupunkilomakohteeksi on Kööpenhamina, Tukholma, Tallinna tai Pärnu. Lisäksi näihin kohteisiin matkustat helposti ja nopeasti. Tutustu parhaisiin “tekemistä perheille” -vinkkeihimme: Kööpenhamina lapsille, Tukholma lapsilleTallinna lapsille, Pärnu lapsille.

Mitä pakata mukaan kaupunkilomalle?

Tämän ikuisuuskysymyksen kanssa varmasti painii jokainen matkailija aika ajoin. Reissuun voi lähteä kevein kantamuksin tai suuremmalla tavaramäärällä. Muista kuitenkin pakata arvoesineet käsimatkatavaroihin ja skannaa tärkeät matka- ja matkustusasiakirjat sähköpostiin, jolloin ne ovat saatavilla missä vain. Hyväksi todettu vinkki on tehdä etukäteen lista pakattavista tavaroista. Listan avulla voit helpommin erotella välttämättömät tavarat vähemmän tärkeistä. Muista, että useimmat tavarat voi ostaa myös paikan päältä. Tutustu esimerkiksi Rantapallon pakkausvinkkeihin.

Milloin matkustaa?

Kaupunkilomailuun ei ole yhtä parasta vuodenaikaa. Kaupungeissa riittää nähtävää ja koettavaa vuodenajasta riippumatta. Kesällä voit nauttia puistoissa kävelystä ja terasseilla istumisesta ja viileämmällä ilmalla ostosten tekeminen ja hyvästä ruuasta nauttiminen ovat osa onnistunutta matkaa. Joulun aikaan monessa kaupungissa avautuu hurmaavia joulutoreja, esimerkiksi perinteinen Tallinnan joulutori, Kööpenhaminan satumainen Tivoli tai Berliinin tai Wienin mahtavat joulutorit ovat kokemisen arvoisia.

Monessa Euroopan kaupungissa kevät alkaa paljon aikaisemmin kuin Suomessa, joten varaslähdön kesään voit ottaa matkustamalla keväällä vaikkapa Firenzeen tai Budapestiin. Samoin syksyn viileyttä voi hetken aikaa pakoilla matkustamalla esimerkiksi Dubrovnikin rannoille.