Ikaalisten matkatoimisto
Paras tapa vaihtaa vapaalle

Haapsalun ja Saarenmaan hotellimatkat

Haapsalussa ja Saarenmaalla voit aistia tuulia menneestä ja odotuksia tulevasta. Kehityksestään huolimatta kaupungit ovat säilyttäneet keskiaikaisen sydämensä. Pienet kadut ja kujat kuljettavat matkaajaa merenrannalta keskikaupungille. Kuressaaressa Piispanlinna vartioi kaupungin edustaa jylhällä olemuksellaan, sama tärkeä tehtävä on aikoinaan ollut Haapsalun kaupungin ylle kohoavilla Haapsalun linnan torneilla. Myös idyllisiä pikkukaupunkeja ympäröivä luonto kutsuu virkistäytymään ja viihtymään.

saarenmaa-viro-008

Saarenmaan ja Haapsalun hotellimatkoilla läsnä on Viron upea luonto. Kiireettömän ja rauhallisemman kaupunkiloman etsijälle Viron länsirannikolla sijaitseva Haapsalu ja Saarenmaan pääkaupunki Kuressaare tarjoavat kauniin ympäristön hotellimatkan viesttoon. Katso myös kylpylämatkat Haapsaluun ja Saarenmaalle.

Mikäli kaipaat suuremman kaupungin sykettä tai haluat muuten tutustua Viron huimaa vauhtia kehittyvään pääkaupunkiin, Tallinnaan, lue lisää Tallinnan hotellimatkoistamme.

Saarenmaan hotellimatkat

Saarenmaan hotellit

Rüütli

Rüütli-kylpylässä lämpö, vesi ja valo hellivät kävijää. Linnanpuiston kujaa kävellen on hetkessä uimarannalla tai kauniiden puutalojen edessä ja vanhan kaupungin sydämessä. Rüütlin vesiosasto tarjoaa mahdollisuuksi kaiken ikäisille.

Lue lisää

Georg Ots Spa

Aivan meren rannassa sijaitseva Georg Ots Spa on Kuressaaren laadukkain Wellness kylpylä. Kylpylä on arkkitehtuurisesti ja sisustuksellisesti kaunis. Saarenmaalaisuus näkyy materiaaleissa ja tyylikkään rauhallisessa ilmeessä. Monipuolinen hoito-osasto hemmottelee tarjonnallaan ja allasosastolla on mukavasti tilaa uida.

Lue lisää

Grand Rose Spa

Viehättävä ja laadukas Grand Rosen kauneus- ja terveyskylpylä sijaitsee aivan Kuressaaren keskustassa, keskellä pääkadun palveluita.

Lue lisää

Meri

Kylpylä sijaitsee kauniin rantakadun varrella, Piispanlinnan välittömässä läheisyydessä. Pihassa vierailijaa tervehtii saarenmaalaistaruston sankari: elämäniloinen, väkivahva ja aina auttavainen jättiläinen Suur Töll vaimonsa Piretin kanssa. Kuressaaren palvelut ovat lyhyen kävelymatkan päässä.

Lue lisää

Johan Spa Hotell

Uudistettu viihtyisä hotelli Kuressaaren keskustassa vanhassa kaupungissa

Lue lisää

Tutustu tarkemmin Kuressaaren kaupunkiin Saarenmaalla

Saarenmaa ja Kuressaare

Kuressaare on Viron suurimman saaren Saarenmaan pääkaupunki ja se sijaitsee saaren eteläosassa. Voit lähteä Kuressaareen perinteiselle kylpylälomalle tai muuten vain nauttimaan saaren kauniista luonnosta. Saaristolaiskulttuurille ominainen rauhallinen elämänrytmi on valloittanut useat matkustajat ja monen mielestä Kuressaare on Viron mukavin kaupunki!

Lue lisää

Haapsalun hotellimatkat

Haapsalun hotellit

Fra Mare

Kylpylä sijaitsee meren äärellä, mäntymetsän keskellä. Hotellista on n. 1,5 km Haapsalun keskustaan.

Lue lisää

Laine

Pieni, rauhallinen terveyskylpylä sijaitsee kauniilla paikalla aivan veden vieressä, lähellä Haapsalun keskustaa. Laine on suosittu erityisesti keski-ikäisen ja varttuneemman väestön keskuudessa. Kylpylän kodikas ja kiireetön tunnelma vetää asiakkaita takaisin aina uudelleen.

Lue lisää

Tutustu tarkemmin Haapsalun kaupunkiin

Haapsalu

Haapsalu on idyllinen ja rauhallinen pikkukaupunki merenrannalla, noin 90 km päässä Tallinnasta. Haapsalu tunnetaan kylpylöistään ja sen hoitavasta mudasta. Vanhan keskustan kadut noudattavat keskiaikaista asemakaavaa, pastellisävyisistä vanhoista puutaloista voi kuvitella millaista elämä Haapsalussa on ennen vanhaan ollut.

Lue lisää