Ikaalisten matkatoimisto

Jurmalan matkat ja hotellit

Kaunis kylpyläkaupunki on kuuluisa upeista pitsihuviloistaan, kylpyläperinteistä ja terveellisestä ilmastosta. Kesäaikaan Jurmalan 26 kilometriä pitkä valkoinen kvartsihiekkaranta on täynnä elämää ja tunnelma on kuin eteläisimmissä lomakohteissa. Pienimmät huimapäät riemuitsevat myös yhdessä Pohjois-Euroopan suurimmista vesipuistoista.

jurmala-latvia-001

Miksi Jurmalaan?

Jurmala on viehättävä merenrantakaupunki, joka sijaitsee 28 kilometrin päässä Riiasta länteen. Jurmalassa pääset nauttimaan upeasta valkoisesta hiekkarannasta, jolla on pituutta peräti 26 km. Jurmala tunnetaan kylpyläkaupunkina ja se on ollut itä-eurooppalaisten suosikkilomakohteita yli vuosisadan. Jurmalassa on myös paljon viheralueita. Riikaankin on helppo kulkea edullisilla junayhteyksillä. Junia lähtee noin 20 minuutin välein.

Matkatarjontamme Jurmalaan

Suurin osa järjestämistämme matkoista Jurmalaan on laiva-bussimatkoja. Matka alkaa laivalla Helsingistä Tallinnaan, jonka jälkeen bussi kuljettaa (paitsi omalla autolla kuljettaessa) Jurmalaan. Voit myös liittää matkaasi yöpymisen Tallinnassa, jolloin pääset kokemaan kaksi Baltian kaupunkia yhden reissun aikana tai voit olla ensimmäisen yön laivalla nauttien risteilytunnelmasta. Tampereelta, Turusta ja Helsingistä järjestämme myös hotellimatkoja lentäen 1-7 yöksi.

Bussimatkat Jurmalaan

Lentomatkat Jurmalaan Tampereelta, Turusta ja Helsingistä 1-7 yötä

Jurmalan hotellit

Jurmalan keskustassa, kävelykadun varrella sijaitseva hyvätasoinen, moderni kylpylähotelli tarjoaa miellyttävän majoituksen lisäksi myös monipuolisia hoitopaketteja. Upealle hiekkarannalle on vain muutaman minuutin kävelymatka. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää

Tyylikäs, uusittu kylpylähotelli vain muutaman sadan metrin päässä upeasta hiekkarannasta. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää

Lue lisää Jurmalasta!

Kaunis merenrantakaupunki on kuuluisa upeista pitsihuviloista, kylpyläperinteestä ja terveellisesetä ilmastosta. Kesäaikaan Jurmalan n. 26 km pitkä valkoinen hiekkaranta on täynnä elämää ja tunnelma on kuin eteläisimmissä lomakohteissa.

Lue lisää Jurmalasta