Ikaalisten matkatoimisto

Pärnun hotellimatkat

Pärnu houkuttelee suomalaisia rantalomalle kesästä toiseen. Pärnu on Viron kesäkaupunki. Ikaalisten Matkatoimisto kuljettaa hotellimatkalle ja kylpylälomalle Pärnuun joka päivä lähdöillä läpi kesälomien. On monta syytä, miksi matkaajat valitsevat Pärnun ja Ikaalisten Matkatoimiston lomalleen kesästä toiseen: auringossa valkoisena hohtava hiekkaranta, sininen meri, lehmuskujat ja varjoisat puistobulevardit sekä edulliset kahvilat ja putiikit jotka kutsuvat terasille tai tuliaisostoksille. Majoitusvaihtoehtoja ja eri pituisia matkoja on lukuisia – valitse sinulle sopiva. Keskikesällä matkoja on joka päivä. Tutustu!

Miksi Pärnuun hotellimatkalle?

Pärnu hurmaa vieraansa kerta toisensa jälkeen. Ikaalisten Matkatoimisto on varannut käyttöösi ranta- ja keskustahotellien sekä kylpylöiden parhaimmiston. Viemme hotellimatkalle Pärnuun ympäri vuoden. Meiltä saat luotettavan ja toimivan loman Pärnuun – monen vuoden kokemuksellamme. Hintatasoltaan Pärnu on Tallinnaa edullisempi, joten ostoksia, tuliaisia ja ravintolapalveluita löydät edullisesti.Kävelykadun kauppoja, hyviä ravintoloita ja kahviloita löytyy monia, eikä sovi unohtaa kävelyretkiä puistoissa ja merenrannalla.

Keskikesällä Pärnu muuttuu rantaparatiisiksi. Vain kaksi tuntia Tallinnasta, ja olet Viron kesäpääkaupungissa, merellisessä Pärnussa. Ihana vaalea hiekkaranta, lempeä Itämeri ja iloinen lomatunnelma vetävät joka kesä lukuisia suomalaisia lomailijoita. Pärnusta löydät helpon rantaloman läheltä ja Ikaalisten Matkatoimiston valikoimassa on useita hotelleja läheltä uimarantaa.

Meiltä löytyy matkapaketteja! Varaathan hotellimatkasi kuitenkin pian, sillä varsinkin kesäkaudella suosituimmat hotellit ja huoneet täyttyvät hyvissä ajoin.

Pärnu on myös kuuluisa kylpylämatkailunsa pitkistä perinteistä. Tutustu tästä suosittuihin Pärnun kylpylälomiimme!

Pärnun hotellimatkat

1. yö laivalla + Pärnun hotellimatka

Pärnu + Tallinna

Parnun hotellit

Pärnun hotellit

Pärnussa meillä on monipuolinen valikoima isoja ja pieni hotelleita rannan tuntumassa sekä keskustassa. Voit valita itsellesi sopivan hotellin 20 hotellin joukosta.

Lue lisää

Ammende Villa

Pärnun arkkitehtuurin helmi Ammende Villa sijaitsee ranta-alueella suojaisassa puutarhassa kymmenen minuutin kävelymatkan päässä keskustasta. Uimarantaan on noin 5 minuutin kävelymatka. Hotellia ympäröivät arvokkaat puistot ja lehmuspuistotiet. Jugend rakennus on valmistunut vuonna 1905 ja avattu hotellina ja ravintolana vuonna 1999. 

Lue lisää Ammende Villa -hotellista

Carolina Hotel

Carolina, viihtyisä perhehotelli, sijaitsee rauhallisessa ympäristössä huvivenesataman lähellä, noin 10 minuutin kävelymatkan päässä keskustasta.

Lue lisää Carolina Hotellista

Estonia Resort Hotel & Spa

Estonia Resort Hotel & Spa -kylpylä sijaitsee Pärnun historiallisella huvila-alueella kävelymatkan päässä keskustasta ja Pärnun kuuluisasta merenrannasta.

Lue lisää Estonia Resort Hotel & Spa -kylpylähotellista

Hedon Spa & Hotel

Hedon Spa & Hotel on 2014 kesällä avattu kylpylähotelli. Hotellin sijainti on ihanteellinen aivan rannan läheisyydessä, keskustaan on noin 1 kilometrin matka.

Lue lisää Hedon Spa & Hotel -kylpylähotellista

Hotell Astra

Hotell Astralla on ihanteellinen sijainti kävelymatkan päässä vehreästä Rannapuistosta, upealta hiekkarannalta ja kaupungin keskustasta.

Lue lisää Hotell Astrasta

Hotell Emmi

Hotell Emmi sijaitsee hiljaisella asuinalueella Riiakadun varrella suurten kauppakeskusten lähellä. Merenranta on kävelymatkan päässä. Keskustaan on matkaa noin 3 km.

Lue lisää Hotell Emmistä

Hotell Legend

Kodikas ja tunnelmallinen pikkuhotelli sijaitsee uimarannan ja kauniin rantapuiston läheisyydessä. Keskusta ja kauppaliikkeet ovat 15 minuutin kävelymatkan päässä.

Lue lisää Hotell Legendistä

Kapten Kurgo Villa

Uudistettu huvilahotelli, Kapten Kurgo Villa sijaitsee lähellä Pärnun uimarantaa, ja keskustaankin on vain noin 10 minuutin kävelymatka. Hotellissa on aulabaari ja a la carte ravintola.

Lue Lisää Kapten Kurgo Villa hotellista

Koidulapark Hotell

Koidulapark hotelli sijaitsee Pärnun keskustassa. Uimarannalle on noin 10 minuutin kävelymatka. Hotelli on idyllinen vanha 3-kerroksinen puutalo, joka on kunnostettu ja avattu hotellina vuonna 2002.

Lue lisää Koidulapark Hotellista

Medical Spa & Hotel Estonia

Medical Spa & Hotel Estonia -kylpylä sijaitsee Pärnun historiallisella huvila-alueella kävelymatkan päässä keskustasta ja 300 metrin päässä Pärnun kuuluisasta merenrannasta.

Lue lisää Medical Spa & Hotel Estonia -hotellista

Inge Villa

Ilmastoidut huoneet! Inge Villa on pieni huvilatyyppinen hotelli kivenheiton päässä Pärnun upeasta hiekkarannasta.

Lue lisää Inge Villa -Hotellista

Pärnu Hotel

Pärnu hotel sijaitsee Pärnun ydinkeskustassa, Ryytli kadun varrella, pääaukion ja Vana Park-puiston välissä. Kaikki tarpeellinen löytyy käden ulottuvilta. Uimarannalle on matkaa noin 1.5 km.

Lue lisää Hotell Pärnusta

Rannahotell

Keväällä 2016 täysin remontoitu, hyvätasoinen ja elegantti hotelli aivan meren rannalla. Hotellissa on muun muassa ravintola, salonkibaari, kesäterassi, näköalaterassi, sauna ja kauneushoitola.

Lue lisää Rannahotell Pärnusta

St. Peterburg Hotell

Kaupungin keskustassa sijaitseva persoonallinen hotelli, joka on sisustettu 1600-luvun hengessä. Hotellissa on mm. ravintola, viinikellarityyppinen baari, sauna, ja viihtyisä pieni kokoustila.

Lue lisää St. Peterburg Hotellista

Strand SPA & Conference Hotel

Iso ja hyvätasoinen hotelli meren tuntumassa, noin 2 km keskustasta. Hotellissa on ravintola, aulabaari, spa-osasto, kuntosali ja kauneuskeskus.

Lue lisää Strand SPA & Conference hotellista

Tervis kylpylähotelli

Kylpylähotelli sijaitsee viehättävällä omakotialueella Pärnun vanhassa keskustassa. Hotellissa on kolme baaria, kahvila, kulttuurikeskus sekä spa- ja saunakeskus.

Lue lisää Tervis kylpylähotellista

Tervise Paradiis

Kylpylähotelli, joka sopii erinomaisesti kaiken ikäisille. Sijaitsee aivan rannan läheisyydessä. Hotellissa on iso vesipuisto, modernit ja miellyttävät huoneet sekä useita palveluja. Pärnun keskustaan on noin 1,5 km matka.

Lue lisää Tervise Paradiis -kylpylähotellista

Viiking

Viiking Spa on suosittu ja perinteikäs kylpylähotelli Pärnussa, joka tarjoaa monipuolisia kuntouttavia - ja ennaltaehkäiseviä hoitoja sekä erilaisia hemmotteluhoitoja. Se sijaitsee noin 1 km päässä sekä rannasta että keskusta-alueesta.

Lue lisää Viiking -kylpylähotellista

Villa Wasa

Hotelli Wasan yhteyteen kuuluva pienehkö ja kodikkaan viihtyisä Villa Wasa, sijaitsee aivan Pärnun ranta-alueen läheisyydessä. Keskustaan on noin 10 minuutin kävelymatka.

Lue lisää Villa Wasa -hotellista

Villa Wesset

Villa Wesset on tyylikäs hotelli, joka sijaitsee lähellä rantaa ja on kävelyetäisyydellä keskustasta. Hotellissa on lobbybar, tyylikäs á la Carte-ravintola ja kesäterassi.

Lue lisää Villa Wesset -hotellista

Tutustu Pärnuun ja sen tarjontaan

Pärnu

Pitkistä, valkeista ja matalista hiekkarannoista, upeasta rantakadusta, puistoista, festivaaleista ja kylpylöistä tunnettu Pärnu, jota Pohjolan Rivieraksikin kutsutaan, vetää satoja tuhansia turisteja joka vuosi. Pärnu onkin Tallinnan jälkeen Viron toiseksi suosituin matkailukohde.

Lue lisää Pärnusta

Tekemistä Pärnussa

Viron lounaisosassa meren rannalla sijaitseva historiallinen ja kaunis Pärnu tarjoaa paljon tekemistä matkailijalle.

Tutustu Pärnun tarjontaan

Pärnun ostokset

Pärnu hemmottelee upeiden hiekkarantojen lisäksi matkailijoita erinomaisella shoppailulla. Listasimme Pärnun parhaat shoppailuvinkit tulevaa matkaasi varten!

Lue lisää Pärnun ostoksista

Päivä Pärnussa lapsiperheille

Pärnu tarjoaa paljon hauskaa koko perheelle. Nähtävää ja koettavaa riittää. Helpottaaksemme matkan suunnittelua kokosimme parhaista Pärnu-vinkeistämme valmiin päiväohjelman perheellesi!

Lue lisää

Pärnun retket

Pärnussa on paljon tekemistä ja nähtävää. Pärnun matkalla voit, Pärnussa tapahtuvien retkien lisäksi, lähteä retkelle muualle Länsi-Viroon tai vaikka Riikaan.

Lue lisää Pärnun retkivalikoimasta

Tutustu myös Pärnun kylpylämatkoihin

Kylpylälomat Pärnussa

Viron viehattävässä kylpyläkaupungissa Pärnussa viihtyy jokainen. Kaupungin maine kylpyläkaupunkina on vuosisatojen takainen ja suomalaiselle kylpylälomailijalle Pärnu on ihanteellinen.

Lue lisää Pärnun kylpylälomista