Ikaalisten matkatoimisto

Tallinnan matkat ja hotellit

viro-tallinna-081

Tallinna on suomalaisten suosituin matkakohde. VaraaTallink vie laivoillaan Helsingistä Tallinnaan perille jopa 2 tunnissa. Kaupungin kehitys ja vetovoima on uskomaton. Vanhakaupunki ja moderni keskusta tarjoavat paljon nähtävää ja koettavaa hotellimatkalle. Tallinnan hotellit ylittävät laatutasoltaan jo vaativankin asiakkaan odotukset ja nopeat laivayhteydet takaavat mukavan Tallinnan matkan. Tallinnan hotellimatkat ovat myös lapsiperheille oiva vaihtoehto yhteisen loman viettoon. Valittavanasi on yli 30 hotellivaihtoehtoa sekä useita laivavuoroja, haluatpa sitten lähteä matkaan aamulla tai illalla! Tallinnassa kerkeät piipahtamaan maissa myös Tallinnan risteilyn yhteydessä. Haluatko lähteä omalla autolla matkaan? Kauttamme varaat kätevästi myös autopaketit Tallinnaan!

Vanhankaupungin kaduilla lukuisat keskiaikaiset talot vaihtavat väriään ja muotoaan. Kapeat mukulakivikadut johdattavat kulkijan raatihuoneen torille. Viehättävät holviravintolat ja terassit houkuttelevat makunautintoihin, pienet puodit kutsuvat edullisille tuliaisostoksille. Merimuseo kertoo meren tärkeydestä, TV-tornista avautuu upea näkymä Suomenlahden ylle. Varaa myös Ikaalisten Matkatoimiston suomenkielinen kiertoajelu.

 

Tallinnan hotellit

Tallinnan hotellit

Voit valita Tallinnan hotellin noin 30 hotellin joukosta. Viime vuoden asiakasmääriimme pohjaten kolme suosituinta hotellia meidän asiakkaiden keskuudessa olivat Seaport Hotel Tallinn, Nordic Hotel Forum ja Viimsi Spa.

Lue lisää

Bern Hotel

Vuonna 2007 avattu 3- kerroksinen, perustasoinen hotelli vanhan kaupungin kupeessa, lähellä kauppoja, palveluita ja nähtävyyksiä. Hotelli on modernilla tyylillä sisustettu. Huoneiden raskaiden tekstiilien vuoksi hotelli ei ole paras vaihtoehto allergisille.

Lue lisää Hotel Bernistä

Braavo Spa Hotel

Braavo Spa Hotel sijaitsee erinomaisella paikalla Vanhankaupungin kupeessa ja lyhyen kävelymatkan päässä Tallinnan keskustasta. Braavossa on monipuolinen kylpyläosasto sekä Tallinnan suurin kuntosali.

Lue lisää Braavo hotellista

Centennial Hotel Tallinn

Uusi nykyaikainen business-hotelli, jossa on pohjoismaisen raikas sisustus. Vapauden aukiolle on vain 10 minuutin kävelymatka ja yksi Tallinnan suurimmista ostoskeskuksista sijaitsee vain 600 metrin päässä.

Lue lisää Centennial hotellista

Express Hotel

Viihtyisä ja raikas hotelli, jonka huoneet remontoitu v. 2013. Hotelli sijaitsee matkustajasataman alueella, noin 10 minuutin kävelymatkan päässä vanhastakaupungista.

Lue lisää Express hotellista

Go Hotel Shnelli

Go Hotel Shnelli on viihtyisä perushotelli Tallinnan vanhankaupungin ja historiallisen Baltian aseman matkakeskuksen välittömässä läheisyydessä ja myös lähellä Telliskiven aluetta.

Lue lisää Go Hotel Shnellistä

Hilton Tallinn Park

Moderni hotelli Tallinnan keskustassa lähellä Stockmannia ja Viruaukiota panoraamanäkymillä satamaan ja Vanhaankaupunkiin.

Lue lisää Hilton Tallinn Park hotellista

Hestia Hotel Europa

Hestia Hotel Europa sijaitsee Tallinnan satamassa, lyhyen etäisyyden päässä keskustasta sekä vanhastakaupungista. Tasokkaan hotellin modernissa sisutuksessa näkyy eestiläisyys.

Lue lisää Hestia Hotel Europasta

Hestia Hotel Ilmarine

Kodikas ja idyllinen hotelli sijaitsee kävelymatkan päässä vanhastakaupungista, energian oivalluskeskuksesta ja KGB:n entisestä päämajasta. Lähistöllä ovat myös Tallinnan tuomiokirkko ja Pyhän Olavin kirkko sekä Kalamajan alue ja uusittu Balti Jaam -tori.

Lue lisää Hestia Hotel Ilmarisesta

Hestia Hotel Seaport

Täydellisen remontin jälkeen helmikuussa 2015 avatun Hestia Hotel Seaportin sijainti on loistava, aivan D-terminaalia vastapäätä. Erinomainen hinta-laatusuhde.

Lue lisää Hestia Hotel Seaportista

Metropol Hotel

Nykyaikainen, mutta silti kodikas ja viihtyisä hotelli lähellä keskustaa ja satamaa. Hotelli on kävelymatkan päässä keskustan palveluista sekä vanhastakaupungista.

Lue lisää Metropol -hotellista

Kalev Spa

Kalev Span mainio sijainti keskellä Tallinnan palveluita tekee siitä ihanteellisen rentoutumispaikan lyhyemmäksi ja myös pidemmäksi aikaa. Huom! Vesipuisto on kokonaan suljettu remontin vuoksi loppuvuoteen 2018 asti.

Lue lisää Kalev Spasta

Kreutzwald Hotel Tallinn

Kreutzwald Hotel Tallinn sijaitsee historiallisessa rakennuksessa Viron kansalliskirjaston ja vanhan kaupungin lähettyvillä. Vapauden aukiolle on vain 10 minuutin kävelymatka ja yksi Tallinnan suurimmista ostoskeskuksista sijaitsee vain 400 metrin päässä.

Lue lisää Kreutzwald hotellista

L´Ermitage Hotel

L'Ermitage sijaitsee Tallinnan Vanhankaupungin tuntumassa. Hotellin huomaa jo kaukaa sen ainutlaatuisen kuparisen ulkonäkönsä ansiosta.

Lue lisää L´Ermitage Hotellista

Meriton Old Town Garden

Meriton Old Town Garden tuo taikaa ja salaperäisyyttä ovesi kynnykselle yhdistämällä kaksi Vanhankaupungin kuuluisinta ja maalauksellisinta bulevardia – Lai ja Pikk. Tässä vaatimattomassa hotellissa on paljon rappusia ja sokkeloisia käytäviä, hotelli ei sovellu liikuntarjoitteisille.

Lue lisää Meriton Old Town Gardenista

Metropol Spa Hotel

Kesällä 2018 avattu uusi kylpylä -ja kokoushotelli Metropol Spa Hotel. Hotelli on mainio valinta lomamatkaa varten!

Lue lisää Metropol Spa Hotellista

My City Hotel

Viehättävä pieni hotelli vanhankaupungin ja keskikaupungin välissä, vain kahden korttelin päässä Raatihuoneentorilta.

Lue lisää My City Hotellista

Nordic Hotel Forum

Moderni ja tasokas 8-kerroksinen hotelli Tallinnan ydinkeskustassa, vastapäätä Viru Keskusta. Hotellissa on ravintola, aulabaari, Business Centre sekä Relax Centre, jonka uima-altaan ja saunojen käyttö sisältyy hintaan.

Lue lisää Nordic Hotel Forumista

Original Sokos Hotel Viru

Viron tunnetuin hotelli Tallinnan keskustassa, kivenheiton päässä vanhastakaupungista. Hotellirakennus on Viron ensimmäinen tornirakennus, joka rakennettiin vuonna 1972.

Lue lisää Sokos Hotel Virusta

Park Inn by Radisson Central

Hotelli sijaitsee aivan Tallinnan ydinkeskustassa, rauhallisella sisäpihalla ja sopii myös perheille. Hotellista on lyhyt matka kaupungin palveluihin ja ostoskohteisiin.

Lue lisää Park Inn Centralista

Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn

Suuri ja monipuolinen kylpylähotelli Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn sijaitsee Toompean mäen ja Vanhankaupungin kiertävän kehäkadun varressa. Hotellissa on spa-osasto, kauneuskeskus sekä kuntosali. Spa-osaston ja kuntosalin käyttö sisältyy matkan hintaan.

Lue lisää Meriton Spa Hotellista

Radisson Blu Sky Hotel

Erittäin tasokas konferenssihotelli Tallinnan ydinkeskustassa tarjoaa monipuolisia palveluita niin liike- kuin lomamatkailijallekin.

Lue lisää Blu Skysta

Radisson Blu Hotel Olümpia

Tallinnan keskustassa sijaitseva 26-kerroksinen hotelli tarjoaa monipuolisia palveluita asiakkaille.

Lue lisää Radisson Blu Olümpiasta

Savoy Boutique Hotel

Vanhankaupungin perinteisessä putiikkien korttelissa, lähellä Tallinnan tärkeimpiä nähtävyyksiä, teattereja sekä ostoskeskuksia sijaitseva tasokas ja tyylikäs hotelli.

Lue lisää Savoy Boutique Hotellista

Solo Sokos Hotel Estoria

Ydinkeskustassa Viru-keskuksen yhteydessä sijaitseva tarina- ja designhotelli, joka on avattu vuonna 2014.

Lue lisää Solo Sokos Hotel Estoriasta

St. Barbara

St. Barbara on mukava perushotelli Tallinnan keskustassa, Vapaudenaukion ja Vanhankaupungin vieressä.

Lue lisää St. Barbara -hotellista

Swissôtel Tallinn

Ylellinen Swissotel sijaitsee ydinkeskustassa, Tallinnan korkeimmassa rakennuksessa ja on aivan kävelymatkan päässä vanhastakaupungista. Hotelli on avattu vuonna 2007.

Lue lisää Swissôtel Tallinn hotellista

Tallink City Hotel

Tämä 10-kerroksinen hotelli sijaitsee aivan Tallinnan ydinkeskustassa, Viru Keskuksen vieressä. Hotellin palveluihin kuuluu mm. ravintola, yökerho ja kauneushoitola.

Lue lisää Tallink City Hotellista

Tallink Spa & Conference

Hotelli on avattu maaliskuussa 2007. 5. kerroksinen kylpylähotelli sijaitsee kävelyetäisyydellä Tallinnan palveluista ja ostospaikoista matkustajasataman alueella.

Lue lisää Tallink Spa & Conference -hotellista

von Stackelberg

Baltiansaksalaisen paroni von Stackelbergin 1800-luvun kaupunkikartanoon tehty viihtyisä ja tyylikäs hotelli – oma pieni, kodikas korttelinsa Tallinnan kauniin, keskiaikaisen vanhankaupungin vieressä.

Lue lisää von Stackelberg hotellista

Hotell Palace

Vuonna 1937 rakennettu Hotell Palace sijaitsee Tallinnan ydinkeskustassa, Vapaudenaukion laidalla. Hotellin sijainti on ihanteellinen kaupungin nähtävyyksiin tutustumiseen. Hotelli Palace avattiin perusteellisen uudistuksen jälkeen 26.06.2014. Myynnissä vain joulumatkoille.

Lue lisää Hotell Palacesta

Lavendel Spa Hotel

Noin 10 km päässä Tallinnasta Viimsin niemellä sijaitseva hotelli.

Lue lisää Lavendel Spa Hotellista

Tallinn Viimsi Spa

Monipuolinen kylpylähotelli on avattu v. 2002 ja sijaitsee 11 km satamasta.

Lue Lisää Tallinn Viimsi Spasta

Pirita Marina Hotel & SPA

Pirita Marina Hotel & SPA sijaitsee meren rannalla, 5 km Tallinnan keskustasta. Kylpylä tarjoaa laajan valikoiman terveyshoitoja, allasosastolla on sauna ja 25 metrin uima-allas.

Lue lisää Pirita Marina Hotel & SPA:sta

Tallinnan hotellimatkat

Kylpylälomat Tallinnassa

Kylpylälomat Tallinnassa

Kylpylälomalla Tallinnassa saat unohtaa arjen kiireet ja hemmotella itseäsi. Ikaalisten matkatoimisto tarjoaa hyvän valikoiman kylpylöitä ja kylpyläpaketteja Tallinnassa.

Lue lisää Tallinnan kylpylälomista

Tutustu Tallinnaan

Tallinna

Vanhankaupungin kaduilla kulkiessasi lukuisat keskiaikaiset talot vaihtavat väriään ja muotoaan. Kapeat mukulakivikadut johdattavat kulkijan raatihuoneen torille. Viehättävät holviravintolat ja terassit houkuttelevat makunautintoihin, pienet puodit kutsuvat edullisille tuliaisostoksille. Tallinna on suomalaisten suosituin matkakohde, vain 2 tuntia Helsingistä ja olet perillä!

Lue lisää Tallinnasta

Tallinnan kaupunginosat ja alueet

Tallinnan eri kaupunginosista löytyy jokaiselle jotain. Kokosimme 6 suosituimman alueen parhaat vinkit. Tutustu ja varaa oma Tallinnan matkasi jo tänään!

Lue lisää

Tekemistä Tallinnassa

Tekemistä Tallinnassa

Tallinna on täynnä toimintaa ja kulttuuria. Runsas ravintolatarjonta kutsuu kokeilemaan ja etsimään makuelämyksiä.

Tutustu Tallinnan tarjontaan

Tallinnan ostokset

Tallinnasta löytyy viehättäviä pikkuputiikkeja, isoja kauppakeskuksia sekä paikallista käsityötä. Listasimme parhaat shoppailuvinkit tulevaa matkaa ajatellen.

Lue lisää Tallinnan ostoksista

Tallinnan ravintolat

Tallinnan laaja ja laadukas ravintolavalikoima tarjoaa monenlaisia vaihtoehtoja.

Tutustu Tallinnan ravintolatarjontaan

Kylpylähoitoja Tallinnassa - kasvohoidot ja vartalohoidot

Tallinnan matkasi yhteydessä voit käydä rentoutumassa erilaisissa hoidoissa Tallinnan kylpylähotelleissa. Osta lisäpalveluna hoito Tallinnan hotellimatkasi yhteyteen!

Lue lisää

Balettimatkat Tallinnaan

Tallinnan korkeatasoisen Estonia teatterin kauden ohjelmistoon kuuluvat muun muassa klassikot kuten Tchaikovskyn baletit Joutsenlampi, Pähkinänsärkijä ja Prinsessa Ruusunen. Varaa balettiliput helposti matkavarauksen yhteydessä.

Lue lisää

Life is a Cabaret Show & Dinner

Koe upea ja suosittu Kabaree-illallinen! Iltaan sisältyy tasokas Life is a Cabaret -show sekä herkullinen á la carte -illallinen Viru hotellin ravintola Merineitsissä. Varaa meiltä liput ennakkoon. Tervetuloa nauttimaan!

Lue lisää

Vanhankaupungin kiertokävely

Vanhankaupungin kiertokävelyllä pääset tutustumaan Vanhankaupungin kiinnostavaan historiaan sekä kuulemaan mielenkiintoisia tarinoita muurien sisältä.

Lue lisää

Tallinnan kiertoajelu

Ikaalisten Matkatoimisto järjestää Tallinnassa erilaisia retkiä sekä Neuvostovuodet -teemakiertoajelun. Voit myös ostaa etukäteen sisäänpääsyjä erilaisiin kiehtoviin museoihin ja nähtävyyksiin.

Lue lisää Tallinnan kiertoajelusta

Tallinnan TV-torni

Noin 9 kilometriä Tallinnan keskustasta sijaitseva Tallinnan TV-torni tarjoaa upeat näköalat ja monenlaisia aktiviteetteja.

Lue lisää

Tallinnan merimuseo - Lennusadam

Vuonna 2012 avattu Lentosataman Merimuseo esittelee Viron merenkulun ja merisodankäynnin historiaa koko perheelle sopivalla, erittäin kiehtovalla tavalla.

Lue lisää

Energian Oivalluskeskus

Vuosisadan vanhan sähkövoimalan uumenista löytyvä koko perheelle sopiva Enegian Oivalluskeskus tarjoaa paljon oivallus- ja oppimismahdollisuuksia. Noin 130 interaktiivista näyttelyesinettä kertovat sähkötalouden historiasta, sähkön keksimisestä, salamoista, uusiutuvista energiamuodoista, ydinenergiasta, äänestä ja optiikasta.

Lue lisää Energian Oivalluskeskuksesta

Matkalle viikonlopuksi? Tutustu tästä Tallinnan viikonloppumatkoihin!

Viikonloppumatkat, viikonloppulomat ja kylpyläviikonloput

Viikonloppumatka on ihana piristys arjen keskellä. Vietä rentouttava viikonloppu Tallinnassa tai hemmottele itseäsi kylpyläviikonlopulla. Tutustu ja varaa!

Lue lisää

Suunnitteilla romanttinen viikonloppu?

Romanttinen viikonloppu

Vietä romanttinen viikonloppu rakkaan läheisen kanssa. Ikaalisten Matkatoimiston matkatarjonnasta löydätte varmasti juuri teille sopivan matkan ja kohteen!

Lue lisää

Romanttinen viikonloppu Tallinnassa

Tallinna on kiva paikka romanttiselle lomalle ihan kaksin. Lähde viettämään hääpäivää, syntymäpäivää tai muita merkkipäiviä. Tai järjestä vaikka puolisolle romattinen yllätys Tallinnassa ihan muuten vaan. Tallinna tarjoaa viihtyisiä hotelleita ja ravintoloita puitteiksi yhteiseen aikaan.

Lue lisää romanttisesta lomasta Tallinnassa