Paras tapa vaihtaa vapaalle

Tallinnan matkat ja hotellit

tallinna-viro-003

Tallinna on suomalaisten suosituin matkakohde. Vain 2 tuntia Helsingistä Tallink Siljan shuttle-laivalla ja olet perillä. Kaupungin kehitys ja vetovoima on uskomaton. Vanhakaupunki ja moderni keskusta tarjoavat paljon nähtävää ja koettavaa hotellimatkalle. Tallinnan hotellit ylittävät laatutasoltaan jo vaativankin asiakkaan odotukset ja nopeat laivayhteydet takaavat mukavan Tallinnan matkan. Tallinnan hotellimatkat ovat myös lapsiperheille oiva vaihtoehto yhteisen loman viettoon. Valittavanasi on yli 20 laadukasta keskustahotellia sekä useita laivavuoroja, haluatpa sitten lähteä matkaan aamulla tai illalla! Tallinnassa kerkeät piipahtamaan maissa myös Tallinnan risteilyn yhteydessä.

Vanhankaupungin kaduilla lukuisat keskiaikaiset talot vaihtavat väriään ja muotoaan. Kapeat mukulakivikadut johdattavat kulkijan raatihuoneen torille. Viehättävät holviravintolat ja terassit houkuttelevat makunautintoihin, pienet puodit kutsuvat edullisille tuliaisostoksille. Merimuseo kertoo meren tärkeydestä, TV-tornista avautuu upea näkymä Suomenlahden ylle. Varaa myös Ikaalisten Matkatoimiston suomenkielinen kiertoajelu.

Tallinnan 1-4 yön hotellimatkat

Tallinnan hotellimatka, 1 yö

Ota lyhyt loma keskelle arkea ja lähde Tallinnan 1 yön hotellimatkalle. Varaa lomasi edullisesti, matkusta helposti ja huolettomasti.

Tutustu Tallinnan 1 yön hotellimatkaan
Alkaen {{price.perPassenger | number:0}}€ reservation.sideNavigation.perPassenger

Tallinnan hotellimatka, 2 yötä

Tarjoamme kahden yön hotellimatkoja Tallinnaan jokaiselle päivälle vuoden ympäri, niin aamu- kuin iltalähdöillä. Valitse yli 20 keskustahotellista omasi. Vietä rentouttava miniloma Tallinnassa!

Tutustu Tallinnan 2 yön hotellimatkaan
Alkaen {{price.perPassenger | number:0}}€ reservation.sideNavigation.perPassenger

Tallinnan hotellimatka, 3 yötä

3 yön hotellimatkalla saat enemmän aikaa tutustua Viron pääkaupunkiin Tallinnaan. Valitse aikatauluusi parhaiten sopivat laivat ja edullinen, mutta laadukas keskustahotelli. Tallinnasta löydät lomatunnelmaa!

Tutustu Tallinnan 3 yön hotellimatkaan
Alkaen {{price.perPassenger | number:0}}€ reservation.sideNavigation.perPassenger

Tallinnan hotellimatka, 4 yötä

Neljän yön hotellimatkalla on runsaasti aikaa tehdä edullisia ostoksia ja kiertää Tallinnan suositut nähtävyydet ja aktiviteetit. Valittavanasi on lukuisia eri hotellivaihtoehtoja.

Tutustu Tallinnan 4 yön hotellimatkaan
Alkaen {{price.perPassenger | number:0}}€ reservation.sideNavigation.perPassenger

Risteily + hotellimatkat Tallinnaan

1 yö laivalla + 1 yö Tallinnassa

Ensimmäinen yö laivalla ja 1 yötä Tallinnan keskustahotellissa on kiireetön tapa tutustua Tallinnan nähtävyyksiin. Edullinen vaihtoehto!

Tutustu Risteily + 1 yö Tallinnassa matkaan
Alkaen {{price.perPassenger | number:0}}€ reservation.sideNavigation.perPassenger

1 yö laivalla + 2 yötä Tallinnassa

Tässä matkassa yhdistät kaksi erilaista elämystä. Yövyt ensimmäisen yön laivalla ja kaksi seuraavaa yötä Tallinnan hotellissa.

Tutustu Risteily + 2 yötä Tallinnassa matkaan
Alkaen {{price.perPassenger | number:0}}€ reservation.sideNavigation.perPassenger

1 yö laivalla + 3 yötä Tallinnassa

Tällä matkalla vietät ensimmäisen yön laivalla ja voit nauttia sen tarjonnasta. Laivayön jälkeen yövyt kolme yötä Tallinnan hotellissa ja ehdit rauhassa Tallinnan nähtävyyksiin ja ostoksille.

Tutustu Risteily + 3 yötä Tallinnassa matkaan
Alkaen {{price.perPassenger | number:0}}€ reservation.sideNavigation.perPassenger

Tallinnan hotellit

Bern Hotel

Vuonna 2007 avattu 3- kerroksinen, hyvätasoinen ja idyllinen hotelli vanhan kaupungin kupeessa, lähellä kauppoja, palveluita ja nähtävyyksiä. Hotelli on modernilla tyylillä sisustettu.

Lue lisää Hotel Bernistä

Braavo Spa Hotel

Braavo Spa Hotel sijaitsee erinomaisella paikalla vanhankaupungin kupeessa ja lyhyen kävelymatkan päässä Tallinnan keskustasta. Braavossa on monipuolinen kylpyläosasto sekä Tallinnan suurin kuntosali.

Lue lisää Braavo hotellista

Express Hotel

Pelkistetty ja edullinen perushotelli matkustajasataman alueella, noin 10 minuutin kävelymatkan päässä vanhasta kaupungista.

Lue lisää Express hotellista

Go Hotel Shnelli

Go Hotel Shnelli on viihtyisä hotelli Tallinnan vanhankaupungin ja historiallisen Baltian aseman matkakeskuksen välittömässä läheisyydessä.

Lue lisää Go Hotel Snellistä

Hotell Euroopa

Hotell Euroopa sijaitsee Tallinnan satamassa, lyhyen etäisyyden päässä keskustasta sekä Vanhastakaupungista. Tasokkaan hotellin modernissa sisutuksessa näkyy eestiläisyys.

Lue lisää Hotell Euroopasta

Hotell Metropol

Nykyaikainen, mutta silti kodikas ja viihtyisä hotelli lähellä keskustaa ja satamaa. Hotelli on kävelymatkan päässä keskustan palveluista sekä vanhastakaupungista.

Lue lisää Metropol -hotellista

Kalev Spa

Kalev Span mainio sijainti keskellä Tallinnan palveluita tekee siitä ihanteellisen rentoutumispaikan lyhyemmäksi ja myös pidemmäksi aikaa.

Lue lisää Kalev Spasta

L´Ermitage Hotel

L'Ermitage sijaitsee Tallinnan Vanhankaupungin tuntumassa. Hotellin huomaa jo kaukaa sen ainutlaatuisen kuparisen ulkonäkönsä ansiosta.

Lue lisää L´Ermitage Hotellista

Meriton Old Town

Meriton Old Town on viehättävä pieni hotelli Tallinnan vanhankaupungin meren puoleisessa osassa.

Lue lisää Meriton Old Townista

Meriton Old Town Garden

Meriton Old Town Garden tuo taikaa ja salaperäisyyttä ovesi kynnykselle yhdistämällä kaksi Vanhankaupungin kuuluisinta ja maalauksellisinta bulevardia – Lai ja Pikk.

Lue lisää Meriton Old Town Gardenista

My City Hotel

Viehättävä pieni hotelli vanhan kaupungin ja keskikaupungin välissä, vain kahden korttelin päässä Raatihuoneentorilta.

Lue lisää My City Hotellista

Nordic Hotel Forum

Moderni ja tasokas 8-kerroksinen hotelli Tallinnan ydinkeskustassa, vastapäätä Viru Keskusta.

Lue lisää Nordic Hotel Forumista

Original Sokos Hotel Viru

Viron tunnetuin hotelli Tallinnan keskustassa, kivenheiton päässä Vanhasta Kaupungista. Hotellirakennus on Viron ensimmäinen tornirakennus, joka rakennettiin vuonna 1972.

Lue lisää Sokos Hotel Virusta

Park Inn by Radisson Central Tallinn

Hotelli sijaitsee aivan Tallinnan ydinkeskustassa, rauhallisella sisäpihalla ja sopii myös perheille. Hotellista on lyhyt matka kaupungin palveluihin ja ostoskohteisiin.

Lue lisää Park Inn Centralista

Park Inn by Radisson Meriton Spa Hotel Tallinn

Moderni ja tyylikäs Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn sijaitsee Toompean mäen ja vanhan kaupungin kiertävän kehäkadun varressa. Hotellissa on spa-osasto, jossa on sisäuima-allas.

Lue lisää Meriton Spa Hotellista

PK Ilmarine Hotel

Pelkistetty ja edullinen perushotelli. Hotelli sijaitsee kävelymatkan päässä vanhasta kaupungista, energian oivalluskeskuksesta ja KGB:n entisestä päämajasta. Lähistöllä ovat myös Tallinnan tuomiokirkko ja Pyhän Olavin kirkko sekä Kalamajan alue.

Lue lisää PK Ilmarine -hotellista

Radisson Blu Sky Hotel

Erittäin tasokas konferenssihotelli Tallinnan ydinkeskustassa tarjoaa monipuolisia palveluita niin liike- kuin lomamatkailijallekin.

Lue lisää Blu Skysta

Radisson Blu Hotel Olümpia

Tallinnan bisnesalueella sijaitseva 26-kerroksinen hotelli tarjoaa monipuolisia palveluita asiakkaille. Huom! 30.3. myynnissä Eros Ramazzotti -konserttipaketti (1 ja 2 yötä).

Lue lisää Radisson Blu Olümpiasta

Solo Sokos Hotel Estoria

Ydinkeskustassa Viru Keskuksen yhteydessä sijaitseva tarinahotelli, joka on avattu vuonna 2014.

Lue lisää

Seaport Hotel Tallinn

Täydellisen remontin jälkeen helmikuussa 2015 avatun Seaport hotellin sijainti on loistava, aivan D-terminaalia vastapäätä. Erinomainen hinta-laatusuhde.

Lue lisää Seaportista

St.Olav Hotel

St. Olav on viehättävä 4-kerroksinen hotelli vanhan kaupungin Lai kadulla. Hotellista on vain muutaman minuutin kävelymatka Raatihuoneentorille.

Lue lisää St. Olav hotellista

Swissôtel Tallinn

Ylellinen Swissotel sijaitsee ydinkeskustassa, Tallinnan korkeimmassa rakennuksessa ja on aivan kävelymatkan päässä vanhasta kaupungista. Hotelli on avattu vuonna 2007.

Lue lisää Swissôtel Tallinn hotellista

Tallink City Hotel

Tämä 10-kerroksinen hotelli sijaitsee aivan Tallinnan ydinkeskustassa, Viru Keskuksen vieressä. Hotellin palveluihin kuuluu mm. ravintola, yökerho ja kauneushoitola.

Lue lisää Tallink City Hotellista

Tallink Spa & Conference

Hotelli on avattu maaliskuussa 2007. 5. kerroksinen kylpylähotelli sijaitsee kävelyetäisyydellä Tallinnan palveluista ja ostospaikoista matkustajasataman alueella.

Lue lisää Tallink Spa & Conference -hotellista

Three Crowns Residents

Three Crowns Residents sijaitsee vanhan kaupungin sydämessä vain 150 metrin päässä Raatihuoneen torilta. Hotelli on avattu keväällä 2015.

Lue lisää Three Crowns hotellista

Tutustu Tallinnaan

Tallinna

Vanhankaupungin kaduilla kulkiessasi lukuisat keskiaikaiset talot vaihtavat väriään ja muotoaan. Kapeat mukulakivikadut johdattavat kulkijan raatihuoneen torille. Viehättävät holviravintolat ja terassit houkuttelevat makunautintoihin, pienet puodit kutsuvat edullisille tuliaisostoksille. Tallinna on suomalaisten suosituin matkakohde, vain 2 tuntia Helsingistä ja olet perillä!

Lue lisää Tallinnasta

Tekemistä Tallinnassa

Tekemistä Tallinnassa

Tallinna on täynnä toimintaa ja kulttuuria. Runsas ravintolatarjonta kutsuu kokeilemaan ja etsimään makuelämyksiä.

Tutustu Tallinnan tarjontaan

Tallinnan merimuseo - Lennusadam

Vuonna 2012 avattu Lentosataman Merimuseo esittelee Viron merenkulun ja merisodankäynnin historiaa koko perheelle sopivalla, erittäin kiehtovalla tavalla.

Lue lisää Merimuseosta

Tallinnan kiertoajelut

Ikaalisten Matkatoimisto järjestää Tallinnassa erilaisia kiertoajeluita ja retkiä. Voit myös ostaa etukäteen sisäänpääsyjä erilaisiin kiehtoviin museoihin ja nähtävyyksiin.

Lue lisää Tallinnan kiertoajeluista