Ikaalisten matkatoimisto Ikaalisten matkatoimisto
Paras tapa vaihtaa vapaalle Paras tapa vaihtaa vapaalle

Tallinnan matkat ja hotellit

 

Valitse yli 20 hotellista ja useasta laivasta – edullisesti!

Tallinna on suomalaisten suosituin matkakohde. VaraaVain 2 tuntia Helsingistä Tallink Siljan shuttle-laivalla ja olet perillä. Kaupungin kehitys ja vetovoima on uskomaton. Vanhakaupunki ja moderni keskusta tarjoavat paljon nähtävää ja koettavaa hotellimatkalle. Tallinnan hotellit ylittävät laatutasoltaan jo vaativankin asiakkaan odotukset ja nopeat laivayhteydet takaavat mukavan Tallinnan matkan. Tallinnan hotellimatkat ovat myös lapsiperheille oiva vaihtoehto yhteisen loman viettoon. Valittavanasi on yli 20 laadukasta keskustahotellia sekä useita laivavuoroja, haluatpa sitten lähteä matkaan aamulla tai illalla! Tallinnassa kerkeät piipahtamaan maissa myös Tallinnan risteilyn yhteydessä.

Vanhankaupungin kaduilla lukuisat keskiaikaiset talot vaihtavat väriään ja muotoaan. Kapeat mukulakivikadut johdattavat kulkijan raatihuoneen torille. Viehättävät holviravintolat ja terassit houkuttelevat makunautintoihin, pienet puodit kutsuvat edullisille tuliaisostoksille. Merimuseo kertoo meren tärkeydestä, TV-tornista avautuu upea näkymä Suomenlahden ylle. Varaa myös Ikaalisten Matkatoimiston suomenkielinen kiertoajelu.

Tallinnan hotellit

Bern Hotel

Vuonna 2007 avattu 3- kerroksinen, perustasoinen hotelli vanhan kaupungin kupeessa, lähellä kauppoja, palveluita ja nähtävyyksiä. Hotelli on modernilla tyylillä sisustettu.

Lue lisää Hotel Bernistä

Braavo Spa Hotel

Braavo Spa Hotel sijaitsee erinomaisella paikalla Vanhankaupungin kupeessa ja lyhyen kävelymatkan päässä Tallinnan keskustasta. Braavossa on monipuolinen kylpyläosasto sekä Tallinnan suurin kuntosali.

Lue lisää Braavo hotellista

Express Hotel

Viihtyisä ja raikas hotelli, jonka huoneet remontoitu v. 2013. Hotelli sijaitsee matkustajasataman alueella, noin 10 minuutin kävelymatkan päässä vanhastakaupungista.

Lue lisää Express hotellista

Go Hotel Shnelli

Go Hotel Shnelli on viihtyisä perushotelli Tallinnan vanhankaupungin ja historiallisen Baltian aseman matkakeskuksen välittömässä läheisyydessä ja myös lähellä Telliskiven aluetta.

Lue lisää Go Hotel Shnellistä

Hotell Euroopa

Hotell Euroopa sijaitsee Tallinnan satamassa, lyhyen etäisyyden päässä keskustasta sekä vanhastakaupungista. Tasokkaan hotellin modernissa sisutuksessa näkyy eestiläisyys.

Lue lisää Hotell Euroopasta

Hotell Metropol

Nykyaikainen, mutta silti kodikas ja viihtyisä hotelli lähellä keskustaa ja satamaa. Hotelli on kävelymatkan päässä keskustan palveluista sekä vanhastakaupungista.

Lue lisää Metropol -hotellista

Kalev Spa Hotelli & Vesipuisto

Kalev Span mainio sijainti keskellä Tallinnan palveluita tekee siitä ihanteellisen rentoutumispaikan lyhyemmäksi ja myös pidemmäksi aikaa.

Lue lisää Kalev Spasta

Kreutzwald Hotel Tallinn

Kreutzwald Hotel Tallinn sijaitsee historiallisessa rakennuksessa Viron kansalliskirjaston ja vanhan kaupungin lähettyvillä. Vapauden aukiolle on vain 10 minuutin kävelymatka ja yksi Tallinnan suurimmista ostoskeskuksista sijaitsee vain 400 metrin päässä.

Lue lisää Kreutzwald hotellista

L´Ermitage Hotel

L'Ermitage sijaitsee Tallinnan vanhankaupungin tuntumassa. Hotellin huomaa jo kaukaa sen ainutlaatuisen kuparisen ulkonäkönsä ansiosta.

Lue lisää L´Ermitage Hotellista

Meriton Old Town

Meriton Old Town on viehättävä pieni hotelli Tallinnan vanhankaupungin meren puoleisessa osassa.

Lue lisää Meriton Old Townista

Meriton Old Town Garden

Meriton Old Town Garden tuo taikaa ja salaperäisyyttä ovesi kynnykselle yhdistämällä kaksi Vanhankaupungin kuuluisinta ja maalauksellisinta bulevardia – Lai ja Pikk.

Lue lisää Meriton Old Town Gardenista

My City Hotel

Viehättävä pieni hotelli vanhankaupungin ja keskikaupungin välissä, vain kahden korttelin päässä Raatihuoneentorilta.

Lue lisää My City Hotellista

Nordic Hotel Forum

Moderni ja tasokas 8-kerroksinen hotelli Tallinnan ydinkeskustassa, vastapäätä Viru Keskusta.

Lue lisää Nordic Hotel Forumista

Original Sokos Hotel Viru

Viron tunnetuin hotelli Tallinnan keskustassa, kivenheiton päässä vanhastakaupungista. Hotellirakennus on Viron ensimmäinen tornirakennus, joka rakennettiin vuonna 1972.

Lue lisää Sokos Hotel Virusta

Park Inn by Radisson Central

Hotelli sijaitsee aivan Tallinnan ydinkeskustassa, rauhallisella sisäpihalla ja sopii myös perheille. Hotellista on lyhyt matka kaupungin palveluihin ja ostoskohteisiin.

Lue lisää Park Inn Centralista

Park Inn by Radisson Meriton Spa Hotel Tallinn

Suuri ja monipuolinen kylpylähotelli Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn sijaitsee Toompean mäen ja vanhankaupungin kiertävän kehäkadun varressa. Hotellissa on spa-osasto, kauneuskeskus sekä kuntosali.

Lue lisää Meriton Spa Hotellista

PK Ilmarine Hotel

Kodikas ja idyllinen hotelli sijaitsee kävelymatkan päässä vanhastakaupungista, energian oivalluskeskuksesta ja KGB:n entisestä päämajasta. Lähistöllä ovat myös Tallinnan tuomiokirkko ja Pyhän Olavin kirkko sekä Kalamajan alue.

Lue lisää PK Ilmarine -hotellista

Radisson Blu Sky Hotel

Erittäin tasokas konferenssihotelli Tallinnan ydinkeskustassa tarjoaa monipuolisia palveluita niin liike- kuin lomamatkailijallekin.

Lue lisää Blu Skysta

Radisson Blu Hotel Olümpia

Tallinnan business-alueella sijaitseva 26-kerroksinen hotelli tarjoaa monipuolisia palveluita asiakkaille.

Lue lisää Radisson Blu Olümpiasta

Solo Sokos Hotel Estoria

Ydinkeskustassa Viru Keskuksen yhteydessä sijaitseva tarinahotelli, joka on avattu vuonna 2014.

Lue lisää Solo Sokos Hotel Estoriasta

Seaport Hotel Tallinn

Täydellisen remontin jälkeen helmikuussa 2015 avatun Seaport hotellin sijainti on loistava, aivan D-terminaalia vastapäätä. Erinomainen hinta-laatusuhde.

Lue lisää Seaportista

St.Olav Hotel

St. Olav on viehättävä 4-kerroksinen hotelli vanhan kaupungin Lai kadulla. Hotellista on vain muutaman minuutin kävelymatka Raatihuoneentorille.

Lue lisää St. Olav hotellista

Swissôtel Tallinn

Ylellinen Swissotel sijaitsee ydinkeskustassa, Tallinnan korkeimmassa rakennuksessa ja on aivan kävelymatkan päässä vanhastakaupungista. Hotelli on avattu vuonna 2007.

Lue lisää Swissôtel Tallinn hotellista

Tallink City Hotel

Tämä 10-kerroksinen hotelli sijaitsee aivan Tallinnan ydinkeskustassa, Viru Keskuksen vieressä. Hotellin palveluihin kuuluu mm. ravintola, yökerho ja kauneushoitola.

Lue lisää Tallink City Hotellista

Tallink Spa & Conference

Hotelli on avattu maaliskuussa 2007. 5. kerroksinen kylpylähotelli sijaitsee kävelyetäisyydellä Tallinnan palveluista ja ostospaikoista matkustajasataman alueella.

Lue lisää Tallink Spa & Conference -hotellista

Three Crowns Residents

Three Crowns Residents sijaitsee vanhankaupungin sydämessä vain 150 metrin päässä Raatihuoneentorilta. Hotelli on avattu keväällä 2015.

Lue lisää Three Crowns hotellista

The von Stackelberg

Baltiansaksalaisen paroni von Stackelbergin 1800-luvun kaupunkikartanoon tehty viihtyisä ja tyylikäs hotelli – oma pieni, kodikas korttelinsa Tallinnan kauniin, keskiaikaisen vanhankaupungin vieressä.

Lue lisää The von Stackelberg hotellista

Tallinnan 1-4 yön hotellimatkat

Tallinnan hotellimatka, 1 yö

Ota lyhyt loma keskelle arkea ja lähde Tallinnan 1 yön hotellimatkalle. Varaa lomasi edullisesti, matkusta helposti ja huolettomasti.

Tutustu Tallinnan 1 yön hotellimatkaan
descriptionPage.tripPriceDisplay.loading
descriptionPage.tripPriceDisplay.firstAvailableDate
Hinta alkaen {{price.perPassenger | number:0}}€ Alkaen {{price.perPassenger | number:0}}€ reservation.sideNavigation.perPassenger

Tallinnan hotellimatka, 2 yötä

Tarjoamme kahden yön hotellimatkoja Tallinnaan jokaiselle päivälle vuoden ympäri, niin aamu- kuin iltalähdöillä. Valitse yli 20 keskustahotellista omasi. Vietä rentouttava miniloma Tallinnassa!

Tutustu Tallinnan 2 yön hotellimatkaan
descriptionPage.tripPriceDisplay.loading
descriptionPage.tripPriceDisplay.firstAvailableDate
Hinta alkaen {{price.perPassenger | number:0}}€ Alkaen {{price.perPassenger | number:0}}€ reservation.sideNavigation.perPassenger

Tallinnan hotellimatka, 3 yötä

3 yön hotellimatkalla saat enemmän aikaa tutustua Viron pääkaupunkiin Tallinnaan. Valitse aikatauluusi parhaiten sopivat laivat ja edullinen, mutta laadukas keskustahotelli. Tallinnasta löydät lomatunnelmaa!

Tutustu Tallinnan 3 yön hotellimatkaan
descriptionPage.tripPriceDisplay.loading
descriptionPage.tripPriceDisplay.firstAvailableDate
Hinta alkaen {{price.perPassenger | number:0}}€ Alkaen {{price.perPassenger | number:0}}€ reservation.sideNavigation.perPassenger

Tallinnan hotellimatka, 4 yötä

Neljän yön hotellimatkalla on runsaasti aikaa tehdä edullisia ostoksia ja kiertää Tallinnan suositut nähtävyydet ja aktiviteetit. Valittavanasi on lukuisia eri hotellivaihtoehtoja.

Tutustu Tallinnan 4 yön hotellimatkaan
descriptionPage.tripPriceDisplay.loading
descriptionPage.tripPriceDisplay.firstAvailableDate
Hinta alkaen {{price.perPassenger | number:0}}€ Alkaen {{price.perPassenger | number:0}}€ reservation.sideNavigation.perPassenger

Risteily + hotellimatkat Tallinnaan

1 yö laivalla + 1 yö Tallinnassa

Ensimmäinen yö laivalla ja 1 yötä Tallinnan keskustahotellissa on kiireetön tapa tutustua Tallinnan nähtävyyksiin. Edullinen vaihtoehto!

Tutustu Risteily + 1 yö Tallinnassa matkaan
descriptionPage.tripPriceDisplay.loading
descriptionPage.tripPriceDisplay.firstAvailableDate
Hinta alkaen {{price.perPassenger | number:0}}€ Alkaen {{price.perPassenger | number:0}}€ reservation.sideNavigation.perPassenger

1 yö laivalla + 2 yötä Tallinnassa

Tässä matkassa yhdistät kaksi erilaista elämystä. Yövyt ensimmäisen yön laivalla ja kaksi seuraavaa yötä Tallinnan hotellissa.

Tutustu Risteily + 2 yötä Tallinnassa matkaan
descriptionPage.tripPriceDisplay.loading
descriptionPage.tripPriceDisplay.firstAvailableDate
Hinta alkaen {{price.perPassenger | number:0}}€ Alkaen {{price.perPassenger | number:0}}€ reservation.sideNavigation.perPassenger

1 yö laivalla + 3 yötä Tallinnassa

Tällä matkalla vietät ensimmäisen yön laivalla ja voit nauttia sen tarjonnasta. Laivayön jälkeen yövyt kolme yötä Tallinnan hotellissa ja ehdit rauhassa Tallinnan nähtävyyksiin ja ostoksille.

Tutustu Risteily + 3 yötä Tallinnassa matkaan
descriptionPage.tripPriceDisplay.loading
descriptionPage.tripPriceDisplay.firstAvailableDate
Hinta alkaen {{price.perPassenger | number:0}}€ Alkaen {{price.perPassenger | number:0}}€ reservation.sideNavigation.perPassenger

Tutustu Tallinnaan

Tallinna

Vanhankaupungin kaduilla kulkiessasi lukuisat keskiaikaiset talot vaihtavat väriään ja muotoaan. Kapeat mukulakivikadut johdattavat kulkijan raatihuoneen torille. Viehättävät holviravintolat ja terassit houkuttelevat makunautintoihin, pienet puodit kutsuvat edullisille tuliaisostoksille. Tallinna on suomalaisten suosituin matkakohde, vain 2 tuntia Helsingistä ja olet perillä!

Lue lisää Tallinnasta

Tekemistä Tallinnassa

Tekemistä Tallinnassa

Tallinna on täynnä toimintaa ja kulttuuria. Runsas ravintolatarjonta kutsuu kokeilemaan ja etsimään makuelämyksiä.

Tutustu Tallinnan tarjontaan

Tallinnan ostokset

Tallinnasta löytyy viehättäviä pikkuputiikkeja, isoja kauppakeskuksia sekä paikallista käsityötä. Listasimme parhaat shoppailuvinkit tulevaa matkaa ajatellen.

Lue lisää Tallinnan ostoksista

Kylpylähoitoja Tallinnassa

Tallinnan matkasi yhteydessä voit käydä rentoutumassa erilaisissa hoidoissa Kalev Spa tai Meriton kylpylöissä. Osta lisäpalveluna hoito Tallinnan hotellimatkasi tai risteilysi yhteyteen!

Lue lisää

Tallinnan merimuseo - Lennusadam

Vuonna 2012 avattu Lentosataman Merimuseo esittelee Viron merenkulun ja merisodankäynnin historiaa koko perheelle sopivalla, erittäin kiehtovalla tavalla.

Lue lisää Merimuseosta

Tallinnan kiertoajelut

Ikaalisten Matkatoimisto järjestää Tallinnassa erilaisia kiertoajeluita ja retkiä. Voit myös ostaa etukäteen sisäänpääsyjä erilaisiin kiehtoviin museoihin ja nähtävyyksiin.

Lue lisää Tallinnan kiertoajeluista

Tallinnan TV-Torni

Noin 9 kilometriä Tallinnan keskustasta sijaitseva Tallinnan TV-Torni tarjoaa upeat näköalat ja monenlaisia aktiviteetteja.

Lue lisää Tallinnan TV-Tornista

Energian Oivalluskeskus

Vuosisadan vanhan sähkövoimalan uumenista löytyvä koko perheelle sopiva Enegian Oivalluskeskus tarjoaa paljon oivallus- ja oppimismahdollisuuksia. Noin 130 interaktiivista näyttelyesinettä kertovat sähkötalouden historiasta, sähkön keksimisestä, salamoista, uusiutuvista energiamuodoista, ydinenergiasta, äänestä ja optiikasta.

Lue lisää Energian Oivalluskeskuksesta