Tarton matkat ja hotellit

Tartto on Viron toiseksi suurin kaupunki ja sitä pidetään myös Viron kulttuurin ja sivistyksen pääkaupunkina. Sen vuoksi valinta vuoden 2024  Euroopan kulttuuripääkaupungiksi ei olisi voinut olla osuvampi.

tartto-viro-002

Yliopistokaupunki Tartolla on pitkä historia ja siellä riittää tekemistä ja nähtävää matkailijalla. Tarton tuomiokirkko on Baltian merkittävimpiä goottilaistyylisiä tiilirakennuksia. Vanhankaupungin alueelta löytyy yliopiston kauniiden rakennusten lisäksi kaupungin kauneimpiin kirkkoihin lukeutuvat Jaani kirk ja Uspenskin ortodoksinen katedraali. Vanhastakaupungista löytyy myös joukko mielenkiintoisia museoita. Küüni kävelykadulta hieman eteenpäin löytyy suurten ostoskeskusten lisäksi perinteisiä ostosmahdollisuuksia, kuten Tartuturg-kauppahalli ja ulkoilmatori.

Tutustu Tarton matkoihin ja varaa omasi!

Retkivalikoima

Kävelykierros suomenkielisen oppaan johdolla Tarton vanhassakaupungissa

Lue lisää

Pegasus-jokilaivaristeily Tarton kaupungin läpi virtaavalla kauniilla Emajoella (kesä-elokuussa)

Lue lisää

Tarton hotellimatkat bussilla

Tutustu joulumatkaan

Tarton hotellit

Emajoen rannalla sijaitseva hyvätasoinen keskustahotelli. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää

Uusi, tasokas kylpylähotelli aivan Tarton keskustassa. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää

Vanhankaupungin historiallisella alueella sijaitseva hotelli. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää

Tarton suuren Lounakeskus-ostoskeskuksen yhteyteen avattu uusi hotelli noin 3,5 km päässä ydinkeskustasta. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää

Siisti ja rauhallinen keskustahotelli, joka sopii myös perheille. Hotelli sijaitsee lähellä Aura-vesipuistoa. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää Tartu hotellista

Tarton keskustan kävelykadun päässä sijaitseva Pallas hotelli kiehtoo erinomaisella sijainnillaan, nykyaikaisella lasijulkisivullaan ja 1920-luvun Pallas-koulukunnan taiteilijoiden maalauksista vaikutteita saaneella sisustuksellaan, joka on saanut myös Viron arkkitehtiliiton vuosipalkinnon. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää

Edustava ja näyttävä vanhassakaupungissa sijaitseva London hotelli tarjoaa mukavaa neljän tähden majoitusta. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää

Barclay hotellin sijainti on erinomainen aivan Tarton keskustassa, Toomemäen juurella. Hotellin yläkerroksen toiselta puolelta avautuu näkymä Tarton kaupunkiin, toiselta puolelta Toomemäelle. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää

Varaa etukäteen liput museoihin

Upea Viron Kansallismuseo Tartossa

Lue lisää

Baltian suurin ja nykyaikaisin tiedekeskus!

Lue lisää

Tutustu Tarton kaupunkiin

Emajoki halkaisee Viron toiseksi suurinta kaupunkia Tarttoa. Ehkä joen jatkuva virtaus on antanut myös kaupungille liikettä, sillä Tartto tunnetaan nuorison ja opiskelijoiden kaupunkina sekä Viron sivistyksen keskuksena. Keski-Euroopan tunnelmaa tuovat kauniit vanhat korttelit ravintoloineen, kaupungin uudempi osa puolestaan tarjoaa hyvät ostosmahdollisuudet. Valinta vuoden 2024 Euroopan kulttuuripääkaupungiksi ei olisi voinut olla osuvampi.

Lue lisää

Historiallinen Tartto tarjoaa mielenkiintoista tekemistä ja nähtävää.

Tutustu Tarton tarjontaan

Viron toiseksi suurin ja vanhin kaupunki tarjoaa kivaa tekemistä lapsille

Lue lisää