Ikaalisten matkatoimisto Ikaalisten matkatoimisto
Paras tapa vaihtaa vapaalle Paras tapa vaihtaa vapaalle

Tukholman hotellimatkat

Itämeren rannan neljälletoista saarelle rakennettu Tukholma on luonnoltaan kaunis ja tunnelmaltaan kansainvälinen. Lähde hotellimatkalle Tukholmaan ja nauti kaupungin nähtävyyksistä ilman kiirettä. Tukholman kaupungista löytyy tekemistä kaikille. Tukholma on syystäkin myös yksi suosituimmista r​isteilymatkojen ​kohteistamme. Tutustu tästä Tukholman hotellimatkoihimme!

Tukholman vanhan kaupungin kapeilta kujilta löytyy ihastuttavia pieniä liikkeitä, Tukholman kuuluisalta torilta, Sergel Plazalta lähtevältä kävelykadulta löydät kaiken tarvitsemasi, unohtamatta NK-, PUB- ja Åhlens-tavarataloja. Nautiskelijalle Tukholma tarjoaa lukemattomia ravintoloita ja kahviloita. Kuumaan kesäpäivään viilennystä tuo Absolut Icebar, jossa lämpötila on aina pakkasen puolella. Kulttuurinnälkäisellekin Tukholmasta löytyy tarjontaa kuten Kuninkaanlinna ja kulttuurihistoriallinen museo sekä ABBA -museo.

Lasten suosikkikohde on Tukholman Djurgården, jossa voit leikkiä Peppi Pitkätossun Huvikummussa Junibackenilla, nähdä eläimiä Skansenilla tai viedä perheen pienimmätkin vuoristorata-ajelulle, Gröna Lund huvipuiston Tuff-Tuff-Tågetissa ei nimittäin ole ollenkaan pituusrajaa. Djurgårdenilta löydät myös mielenkiintoisen Vasa-laiva museon, jonka kätköissä pääset tutustumaan 1600-luvun merkilliseen sotalaivaan.

Ikaalisten Matkatoimisto vie tutusti parhailla Siljan laivoilla ja majoittaa laadukkaasti mutta edullisesti Tukholman hotelleihin. Haluatko lähteä omalla autolla matkaan? Tutustu siinä tapauksessa Autolla Tukholmaan ja Ruotsiin -sivuumme, josta löydät lisätietoa autopaketeistamme!

Tukholman hotellimatkat

Tukholman hotellimatka Turusta, 2 yötä laivalla, 1 yö Tukholmassa

Tukholman hotellimatkalla lähdet Turusta ja vietät kaksi yötä laivalla sekä yhden yön hotellissa Tukholmassa.

Tutustu Tukholman hotellimatkaan Turusta

Tukholman hotellimatka Helsingistä, 2 yötä laivalla, 1 yö Tukholmassa

Tukholman hotellimatkalla Helsingistä sinulle jää koko pitkä ilta aikaa nauttia laivan tarjonnasta. Yövyt lisäksi yhden yön hotellissa Tukholmassa ja aikaa jää myös Tukholman nähtävyyksille!

Lue lisää Tukholman hotellimatkasta Helsingistä

Tukholman hotellimatka Turusta, 2 yötä laivalla, 2 yötä Tukholmassa

Lähde pidemmälle Tukholman hotellimatkalle Turusta. Vietät kaksi yötä laivalla sekä kaksi yötä hotellissa Tukholmassa.

Lue lisää pidemmästä Tukholman hotellimatkasta

Tukholman hotellimatka Helsingistä, 2 yötä laivalla, 2 yötä Tukholmassa

Pidemmällä Tukholman hotellimatkalla Helsingistä yövyt kaksi yötä hotellissa Tukholmassa ja ehdit tutustua Tukholman nähtävyyksiin! Lisäksi sinulle jää koko pitkä ilta aikaa nauttia laivan tarjonnasta.

Tutustu pidempään Tukholman hotellimatkaan

Tukholman hotellimatka Turusta, 2 yötä laivalla, 3 yötä Tukholmassa

Lähde pidemmälle matkalle Tukholmaan ja ehdit rauhassa tutustua kaikkeen kaupungin tarjontaan.

Lue lisää

Tukholman hotellimatka Helsingistä, 2 yötä laivalla, 3 yötä Tukholmassa

Kun vietät kolme yötä Tukholmassa ehdit tutustua kaupunkiin ja nauttia sen laajasta tarjonnasta.

Lue lisää

Perhelomat Kolmårdeniin ja Tukholmaan

Kolmården ja päivä Tukholmassa Turusta

Kolmården ja Tukholman hotellimatkalla vietät riemmukkaan päivän eläinpuistossa ja toisen hauskan päivän Tukholmassa.

Lue lisää Kolmården ja Tukholman hotellimatka Turusta -matkasta

Kolmården ja päivä Tukholmassa Helsingistä

Kolmården ja Päivä Tukholmassa Helsingistä -matkalla näet upean eläinpuiston ja vietät toisen päivän Tukholmassa.

Lue lisää Kolmården ja Päivä Tukholmassa Helsingistä -matkoista

NHL:n runkosarjan ottelut Tukholmassa marraskuussa

NHL-ottelumatkat Tukholmaan

Tukholmassa järjestetään marraskuussa kaksi NHL:n runkosarjan ottelua. Matkat ja liput saat ostettua Ikaalisten Matkatoimistosta.

Lue lisää

NHL-ottelumatka Tukholmaan, Helsingistä

Tukholman hotellimatkan lähdöille Helsingistä 9.11. ja 10.11. on mahdollista ostaa liput Tukholmassa pelattavaan NHL:n runkosarjan otteluun.

Lue lisää

NHL-ottelumatka Tukholmaan, Turusta

NHL joukkueet Ottawa Senators ja Colorado Avalanche pelaavat Tukholman Globenissa Marraskuussa. Tutustu ja varaa hotellimatka Tukholmaan!

Lue lisää

Tukholman hotellimatka Helsingistä, 2 yötä laivalla, 2 yötä Tukholmassa

Pidemmällä Tukholman hotellimatkalla Helsingistä yövyt kaksi yötä hotellissa Tukholmassa ja ehdit tutustua Tukholman nähtävyyksiin! Lisäksi sinulle jää koko pitkä ilta aikaa nauttia laivan tarjonnasta.

Tutustu pidempään Tukholman hotellimatkaan

Tukholman hotellit

Scandic Ariadne

Scandic Ariadne -hotelli sijaitsee Värtahamnenilla Tukholman Gärdetissa noin 4 kilometrin päässä keskustasta. Hotelliin kulkuyhteys sisäkautta SiljaLinen terminaalista.

Lue lisää

Scandic No 53

Scandic No 53 hotelli sijaitse aivan Tukholman sydämessä lähellä kauppoja, ravintoloita ja kauppahallia sekä lyhyen kävelymatkan päässä päärautatieasemalta, Stureplanilta ja vanhastakaupungista.

Lue lisää

Clarion Sign

Clarion Sign on tyylikäs hotelli Tukholman keskustassa. Hotelli sijaitsee vehreän puiston vierellä, 250metrin päässä ostoskadulta, lähellä teattereita, ravintoloita, klubeja ja baareja.

Lue lisää Clarion Sign -hotellista

Hotel C Stockholm

Viihtyisä Hotel C Stockholm sijaitsee keskeisellä paikalla Tukholman keskusaseman vieressä kävelyetäisyydellä ostoskaduista ja nähtävyyksistä.

Lue lisää

Best Western Hotel Karlaplan

Best Western Hotel Karlaplan sijaitsee Södermalmilla kävelyetäisyydellä Stureplanista ja Djurgårdenista.

Lue lisää

STF Hotel Gamla Stan

Hotel Gamla Stan on perustasoinen kahden tähden hotelli loistavalla paikalla Tukholman vanhassa kaupungissa 250 metrin päässä kuninkaanlinnasta.

Lue lisää

Tutustu Tukholmaan ja sen tarjontaan

Tukholma

Tukholman on mielenkiintoinen matkatkohde, jonka kaupunkikuva ja tunnelma rakentuvat kauniista historiallisista rakennuksista sekä kulttuurielämästä ja tapahtumatarjonnasta. Tukholma on hyvä valinta myös lapsiperheen kohteeksi.

Lue lisää Tukholmasta

Tekemistä Tukholmassa

Tukholma on kansainvälinen merenrantakaupunki joka häikäisee kulttuuritarjonnallaan, ostosmahdollisuuksillaan, arkkitehtuurillaan, nähtävyyksillään ja gourmet-elämyksillään...

Tutustu Tukholman tarjontaan

Tukholma lapsille

Tukholma toivottaa lapsiperheet sydämellisesti tervetulleeksi, tarjoten kaikenikäisille lapsille ja lapsenmielisille runsaasti koettavaa ja nähtävää.

Lue lisää

Djurgården - Keidas Tukholmassa

Tukholman vehreältä Djurgårdenin saarelta löytyy 22 museota, 1 tivoli vain seitsemän minuutin matkan päässä kaupungin keskustasta.

Lue lisää Djurgårdenista

Ikaalisten Matkatoimiston kautta saat ostettua kätevästi ennakkoon liput moneen kohteeseen!

Junibacken lippu

Pääsylippu Tukholman Djurgårdenilla sijaitsevaan Junibacken lasten satumuseoon, jossa voi kokea pohjoismaisten satujen taikaa ja kaikki saavat leikkiä ja touhuta, tutkia ja oppia.

Lue lisää

Vasa -museo

Vasa-museossa on esillä 1600-luvulta peräisin oleva sotalaiva Vasa sekä yhdeksän siihen liittyvää näyttelyä, jotka herättävät eloon menneen aikakauden ja sen ihmiset.

Lue lisää

Gröna Lund - Suuri huvipuisto koko perheelle

Gröna Lund -huvipuisto Tukholmassa tarjoaa hauskaa tekemistä koko perheelle

Lue lisää Gröna Lundista

Joulunaikaan tai talvella Tukholmaan?

Top 10 vinkkiä Tukholman talveen

Tukholma on kaunis ja monipuolinen matkakohde myös talvella. Kokosimme parhaat vinkit täydelliseen talvipäivään Tukholmassa, tutustu ja varaa oma matkasi!

Lue lisää

Tukholman joulu ja joulutorit

Tunnelmalliset joulutorit, jouluvalot ja glögin tuoksu täyttävät Tukholman jouluna. Lue parhaat vinkkimme Tukholman jouluun & varaa oma joulumatkasi tänään!

Lue lisää

Tukholma lasten kanssa talvella

Tukholma on suosittu kohde lapsiperheille ja kaupungissa riittää tekemistä lapsille myös talvella. Katso vinkkimme täydelliseen talvipäivään Tukholmassa!

Lue lisää