Ikaalisten matkatoimisto

Vilna + Kaunas hotellimatka

Metsäisten kukkuloiden ympäröimää Vilnan vanhaa kaupunkia ahmii askeleineen ajan kulkua tajuamatta. Vilnan kapeat kujat joille kauniit holvit antavat oman leimansa, houkuttelevat tutkimusmatkalle. Vilnan hotellimatkalla kohtaat Auringonnousun portin, jonka yläpuolella ihmisjono kulkee palvomassa Madonnan kuvaa. Vilnan vanhakaupunki on yksi itäisen Euroopan suurimmista. Kukaan ei lähde Vilnasta kokematta kaupungin viehätystä. Tiesitkö, että kaupungissa on Euroopan maantieteellinen keskipiste?

vilna-liettua-001

Kaunas, Liettuan toiseksi suurin kaupunki yllättää viihtyisällä keskustallaan ja ostosmahdollisuuksillaan. Vanhakaupunki on upea kokonaisuus gootti- ja renesanssityylisiä rakennuksia. Kesäisin viehättävien mukulakivikatujen varsille levittäytyvät ravintoloiden terassit ja erilaiset myyntikojut. Keskustasta löytyy myös useita kauniita kirkkoja, mielenkiintoisimpina ehkä Vytautas Magnuksen kirkko ja Kaunasin katedraali.

kaunas-liettua-001

Vilnan hotellit

Edullinen, siisti keskustahotelli aivan Vanhankaupungin kupeessa. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää Ivolita Vilnius hotellista

Panorama on Vilnan keskustahotelli Vanhankaupungin lähellä, vain 500 metrin etäisyydellä ydinkeskustasta. Aivan hotellin läheisyydessä on vanhankaupungin kuuluisa Auringonnousunportti. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää Panorama hotellista

Lähellä vanhaa kaupunkia sijaitseva moderni hotelli. Ilmastoidut huoneet on sisustettu nykyaikaiseen urbaaniin tyyliin musiikkiteemalla. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää Comfort LT Hotellista

Suosittu, hyvätasoinen hotelli Neris-joen rannalla, noin 10 minuutin kävelymatkan päässä ydinkeskustasta. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää Radisson BLU Lietuva Hotellista

Kaunasin hotelli

Rauhallinen ja viihtyisä hotelli sijaitsee aivan Kaunasin keskustassa kävelykadun varrella, vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä vanhasta kaupungista. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää

Tutustu myös Vilnan lentomatkoihin

Lue lisää Vilnasta ja Kaunasista

Vilnan vanhakaupunki on yksi itäisen Euroopan suurimmista. Kukaan ei lähde Vilnasta kokematta kaupungin viehätystä.

Lue lisää

Liettuan toiseksi suurin kaupunki yllättää viihtyisällä keskustallaan ja ostosmahdollisuuksillaan. Vanhakaupunki on upea kokonaisuus gootti- ja renesanssityylisiä rakennuksia. Kesäisin viehättävien mukulakivikatujen varsille levittäytyvät ravintoloiden terassit ja erilaiset myyntikojut.

Lue lisää