Ikaalisten matkatoimisto

Hyvinvointilomat ja hemmottelulomat

Viro on monipuolinen kohde hyvinvointi- ja hemmottelulomaa kaipaaville. Viron kylpylät tarjoavat erilaisia hemmottelu-, kauneus- ja terveyshoitoja, joita voit varata  Ikaalisten Matkatoimiston kautta suoraan matkasi yhteyteen. Lisäksi monista muista hotelleista saa pientä hemmottelua ja luksusta erilaisten lisäpalveluiden kautta. Lukuisien hoitopakettien lisäksi hemmottelua tarjoavat esimerkiksi Viimsi Span SPA+18 kylpyläosasto sekä Hedon Span yli 14-vuotiaille rentoutumiseen tarkoitettu Hiljainen Spa -osasto.

Hyvinvointia ja hemmottelua Tallinnassa

 

Kreutzwald Hotell Tallinn – Rentoutumispaketti kahdelle

Kreutzwald Hotellin rentoutumispaketti on oiva vaihtoehto, mikäli haluaa rentoutua ja hieman eristäytyä muusta maailmasta. Paketti sisältää Zen Span saunan ja japanilaisen altaan yksityiskäyttö 1 tunniksi kahdelle, rentouttava 30 minuutin hieronta kahdelle sekä kylpytakit ja tossut. Lisää hemmottelua saat, kun tilaat ennakkoon vielä Romantiikka-paketin, jolloin huoneessa teitä odottaa ruusun terälehtiä, tuoreita hedelmiä sekä pullollinen kuohuviiniä. Voit myös varata paremman luokan huoneen ja hoitoja matkallesi Ikaalisten Matkatoimiston kautta.

Hilton Tallinn Park – Ripaus luksusta arkeen

Kesällä 2016 avattu Hilton Tallinn Park tarjoaa ripauksen luksusta arjen keskelle. Hotellin luksustason huoneet ja huonehintaan sisältyvä Eforea-kylpylän käyttö hemmottelee jokaista.

Viimsi Spa – Kylpyläosasto aikuiseen makuun

Hieman Tallinnan ulkopuolella olevassa Viimsi Spassa on SPA+18 kylpyläosasto, jonne pääsevät vain aikuiset. Osasto tarjoaa rentoutumista ja rauhoittumista aikuiseen makuun. Rauhallinen tunnelma, monipuoliset rentoutumiseen tarkoitetut saunat ja altaat sekä mahdollisuus osallistua erilaisiin saunarituaaleihin ovat SPA+18 osaston valtteja. Tänne kannattaa lähteä rentoutumaan.

Metropol Spa – Rentoutumista Tallinnan keskikaupungilla

Vuonna 2018 valmistunut tasokas kylpylähotelli Metropol Spa tarjoaa monipuolisia elämyksiä keskeisellä sijainnilla. Sijainti Tallinnan keskustassa ainutlaatuisessa Rotermannin korttelissa tarjoaa vierailijalle monipuolisia ajanvietto mahdollisuuksia. Rotermannin korttelissa voit viettää laatuaikaa rauhallisemmassa ja pienemmässä katutilassa nauttien harvinaisempien kauppojen sekä monipuolisten ruokapaikkojen antimista. Päivän päätteeksi on mukava rentoutua spa-osaston poreissa ja erilaisissa saunoissa.

 

 

Tutustu Tallinnan matkoihimme

Kylpylälomalla Tallinnassa saat unohtaa arjen kiireet ja hemmotella itseäsi. Ikaalisten matkatoimisto tarjoaa hyvän valikoiman kylpylöitä ja kylpyläpaketteja Tallinnassa.

Lue lisää Tallinnan kylpylälomista

Tallinna on suomalaisten suosituin matkakohde. Vain 2 tuntia Helsingistä Tallink Siljan shuttle-laivalla ja olet perillä. Kaupungin kehitys ja vetovoima on uskomaton. Vanhakaupunki ja moderni keskusta tarjoavat paljon nähtävää ja koettavaa hotellimatkalle.

Lue lisää Tallinnan hotellimatkoista

Hyvinvointia ja hemmottelua Pärnussa

 

Hedon Spa – Hiljainen Spa kutsuu rentoutumaan

Vietä täydellinen rentouttava päivä Hedon Spassa varaamalla matkasi yhteyteen Elinvoimaa-hoitopaketti. Pääset rentoutumaan Hiljaiselle Spa -osastolle ja nauttimaan kokovartalohieronnasta. Vaihtoehtoisesti voit varata ennakkoon Kauneutta-hoitopaketin ja pääset kaunistautumaan kasvo- ja jalkahoidon parissa. Hedon Spa on kylpylähotelli aikuiseen makuun aivan Pärnun rannan tuntumassa.

Estonia Resort – Hemmottelulomalle Pärnuun

Estonia Resort Hotel & Spa on vuonna 2015 saanut kokonaan uuden ilmeen ja kutsuu nyt hemmottelulomalle Pärnuun. Varaa hemmottelupaketti lomallesi ja voit keskittyä vain nauttimaan lomastasi, sillä paketissa on hemmottelevien hoitojen lisäksi puolihoitoruokailut sekä mahdollisuus osallistua joogatunnille.

Wasa Resort – Designelämys; lepoa mielelle ja visuaalista nautintoa

Pärnun uudessa kesällä 2019 avautuvassa Wasa Resortissa pääset rauhallisesti rentoutuessa arjesta lomatuulelle. Wasa Resort on sisustukseltaan selkeä, kevyt ja ylellinen sekä art deco -tyylinen. Wasa Resortissa on Boutique-hotellille ominaista viihtyisyyttä. Hotellia ympäröi laaja suljettu puistoalue. Sijainti Pärnun rannan tuntumassa on ihanteellinen rantapäivän viettoon. Kävelymatkan päässä sijaitsevaa Pärnun keskustaa on mukava tutkia ja päivän päätteeksi rentoutua Wasa Resortin kylpyläosaston erilaisissa saunoissa ja altaissa. Wasa Resortista on myös mahdollista varata hemmottelupaketti.

Tervise Paradiis – Vesitropiikki rannalla

Vietä rentouttava loma Pärnun hiekkarannan kupeessa tasokkaassa kylpylähotelli Tervise Paradiisissa. Paradiis tarjoaa kattavan valikoiman kylpylähoitoja, joista pääset nauttimaan kylpylämatkallasi. Paradiisista löytyy suuren vesipuiston lisäksi myös rauhallisempi ja yksityisempi saunakeskus Paradiisi Saunad, josta löydät koko maailman saunat yhdestä paikasta. Saunakeskuksessa on Paratiiseja ympäri maailman, Japanista Suomeen asti.

 

Tutustu Pärnun matkoihimme

Viron viehattävässä kylpyläkaupungissa Pärnussa viihtyy jokainen. Kaupungin maine kylpyläkaupunkina on vuosisatojen takainen ja suomalaiselle kylpylälomailijalle Pärnu on ihanteellinen.

Lue lisää Pärnun kylpylälomista

On monta syytä, miksi matkaajat valitsevat Pärnun ja Ikaalisten Matkatoimiston lomalleen vuodesta toiseen: valkoisena hohtava hiekkaranta, sininen meri, lehmuskujat syksyn väreissä, varjoisat puistobulevardit.

Lue lisää Pärnun hotellimatkoista

Rauhallinen Laulasmaa

 

Laulasmaa Spa – Lyhyt matka Tallinnasta

Vain noin 35 kilometrin päässä Tallinnasta odottaa rauhallinen Laulasmaa. Mikäli kaipaat lomallesi hyvinvointia ja hemmottelua ostosten ja kaupunkielämän sijaan, on Laulasmaa hyvä vaihtoehto. Laulasmaalla yhdistyvät luonto ja nykyaikainen kylpylähotelli. Hemmottelua kaipaavan kannattaa yhdistää matkaansa joko Hemmottelupaketti, jollainen on sekä naisille että miehille omansa, tai Luksuspaketti naisille.

Hyvinvointia ja mielenrauhaa etsivä matkailija suuntaa Laulasmaalle 2 yön joogamatkalle. Harjoituksissa korostuu oikea hengitystekniikka, kehonhallinta ja mielenrauha.  Laulasmaan kauniissa mäntymetsäisissä maisemissa valkoisine hiekkarantoineen keho ja mieli lepäävät. Laulasmaalta löytyy paljon mahdollisuuksia viettää aktiivista hyvinvointilomaa.

Laulasmaan upea luonto ja meren ääressä sijaitseva hiekkaranta auttavat rentoutumaan ja unohtamaan arkipäivän kiireet. Laulasmaan alue sopii erinomaisesti monenlaiseen ulkoiluun ja läheltä kylpylää löytyy myös golfkenttä.

Lue lisää Laulasmaan kylpylälomista

Hyvinvointia ja hemmottelua muualla Virossa

 

AQVA Spa – Hyvää oloa Rakveressa

Rakveressa sijaitse AQVA Hotel & Spa on laadukas hyvinvointikylpylä rauhaa etsiville nautiskelijoille. Hyvinvointia ja hemmottelua kaipaavalle kylpylästä on varattavissa mm. Hyvää oloa -paketti sekä Rasulbad-höyrysaunarituaali. Pientä lisäekstraa lomaan hyvinvointilomallesi tuo Hellyyttä kahdelle -paketti, jolloin sinua odottaa huoneessasi kuohuviinipullo sekä hedelmälautanen ja pääset nauttimaan puolisosi kanssa parihieronnasta sekä á la carte -illallisesta.

Tutustu matkoihimme

Pühäjärven kartano ja sen uudisrakennukset muodostavat kylpylän, joka hemmottelee kylpylämatkustajaa rentouttavilla hoidoilla. Kylpylä sopii rauhaa rakastaville ja kunnostaan huolehtiville asiakkaille ja sen ympäristöstä löytyykin upeita pyöräilymaastoja, kuntopolkuja ja talvella hiihtolatuja.

Lue lisää Pühajärven kylpylälomista