Hyvinvointi- ja hemmottelulomat


Hyvää oloa, hemmottelua, rentoutumista ja virkistäytymistä – ihanat hemmottelu- ja hyvinvointilomat tekevät ihmeitä! IMT:n laaja  hyvinvointi- ja hemmottelumatkojen valikoima täyttää vaativimmatkin toiveet, tutustu ja varaa omasi!

Viro on monipuolinen kohde hyvinvointi- ja hemmottelulomaa kaipaaville. Kylpylät  tarjoavat erilaisia hemmottelu-, kauneus- ja terveyshoitoja, joita voit varata  Ikaalisten Matkatoimiston kautta suoraan matkasi yhteyteen. Lisäksi monista muista hotelleista saa pientä hemmottelua ja luksusta erilaisten lisäpalveluiden kautta.


 

Rauhallinen Laulasmaa

Laulasmaa Spa – merenrannalla mäntymetsän suojissa

Laulasmaalla yhdistyvät luonto ja nykyaikainen kylpylähotelli. Hyvinvointia ja mielenrauhaa etsivä matkailija suuntaa Laulasmaalle 2 yön joogamatkalle. Harjoituksissa korostuu oikea hengitystekniikka, kehonhallinta ja mielenrauha. Laulasmaan kauniissa mäntymetsäisissä maisemissa valkoisine hiekkarantoineen keho ja mieli lepäävät. Laulasmaalla löytyy hemmotteluhoitoja koko perheelle.

Laulasmaan upea luonto ja meren ääressä sijaitseva hiekkaranta auttavat rentoutumaan ja unohtamaan arkipäivän kiireet. Laulasmaan alue sopii erinomaisesti monenlaiseen ulkoiluun ja läheltä kylpylää löytyy myös golfkenttä.

Lue lisää Laulasmaan kylpylälomista

 

Hyvinvointia ja hemmottelua Pärnussa

Hedon Spa kutsuu rentoutumaan

Vietä täydellinen rentouttava päivä Hedon Spassa varaamalla matkasi yhteyteen Elinvoimaa-hoitopaketti. Pääset rentoutumaan Hiljaiselle Spa -osastolle ja nauttimaan kokovartalohieronnasta. Vaihtoehtoisesti voit varata ennakkoon Kauneutta-hoitopaketin ja pääset kaunistautumaan kasvo- ja jalkahoidon parissa. Hedon Spa on kylpylähotelli aikuiseen makuun aivan Pärnun rannan tuntumassa.

Estonia Resort – Hemmottelulomalle Pärnuun

Estonia Resort Hotel & Span hemmottelupaketti tarjoaa lomallasi enemmän! Voit valita monista erilaisista 60 min  hieronnoista, kasvo- tai jalkahoidoista itsellesi sopivimmat, osallistua joogatunnille tai loikoilla Kuolleen meren altaassa vaikka päivittäin.  Sinulle jää aikaa lomasta nauttimiseen.

Wasa Resort – rentoutumista ja designia

Täysin uudessa Wasa Resortissa  tuntuu kuin olisit etelässä, sillä hotellia  ympäröi laaja suljettu puistoalue ja sijainti  rannan tuntumassa sopii ihanteellisesti vaikka kokonaisen rantapäivän viettoon. Aamiaista voit nauttia ihanan luonnon keskellä ja kuitenkin aivan lähellä keskustan palveluita.

Tutustu Pärnun muihin hemmottelukohteisiimme

Viron viehattävässä kylpyläkaupungissa Pärnussa viihtyy jokainen. Kaupungin maine kylpyläkaupunkina on vuosisatojen takainen ja suomalaiselle kylpylälomailijalle Pärnu on ihanteellinen.

Lue lisää Pärnun kylpylälomista


 

Hyvinvointia ja hemmottelua Tallinnassa

Kreutzwald Hotell Tallinn – Rentoutumispaketti kahdelle

Rentoutumispaketti sisältää Zen Span saunan ja japanilaisen altaan yksityiskäyttö 1 tunniksi, rentouttava 30 minuutin hieronta kahdelle sekä kylpytakit ja tossut. Romantiikka-paketti lisää hemmottelua, sillä  huoneessa teitä odottaa pullollinen kuohuviiniä, tuoreita hedelmiä sekä ruusunterälehdin koristeltu vuode.

Von Stackelberg – Zen Spa

Hemmottele  itseäsi rentoutumalla hotellin ZEN spassa, jossa voit saada erilaisia virkistäviä hierontoja ja vartalohoitoja.

Viimsi Spa – Kylpyläosasto aikuiseen makuun

Viimsi Span  SPA+18 kylpyläosasto  tarjoaa rentoutumista ja rauhoittumista aikuiseen makuun. Sinne pääsevätkin vain aikuiset. Monipuoliset saunat ja altaat sekä rento tunnelma saavat arjen kiireet ja huolet unohtumaan!

Tutustu Tallinnan muihin kohteisiimme

Kylpylälomalla Tallinnassa saat unohtaa arjen kiireet ja hemmotella itseäsi. Ikaalisten matkatoimisto tarjoaa hyvän valikoiman kylpylöitä ja kylpyläpaketteja Tallinnassa.

Lue lisää Tallinnan kylpylälomista


 

Hyvinvointia ja hemmottelua muualla Virossa

AQVA Spa – Hyvää oloa Rakveressa

Rakveressa sijaitseva  AQVA Hotel & Spa on laadukas hyvinvointikylpylä rauhaa etsiville nautiskelijoille. Hyvinvointia ja hemmottelua kaipaavalle kylpylästä on varattavissa mm. Hyvää oloa -paketti sekä Rasulbad-höyrysaunarituaali. Pientä lisäekstraa lomaan hyvinvointilomallesi tuo Hellyyttä kahdelle -paketti, jolloin sinua odottaa huoneessasi kuohuviinipullo sekä hedelmälautanen ja pääset nauttimaan puolisosi kanssa parihieronnasta sekä tasokkaasta á la carte -illallisesta.

Tutustu AQVA Spahan
 

Grand Rose Spa – Tunnelmaa Kuressaaressa

Tunnelmallinen Grand Rose Spa on erinomainen valinta hemmotteluloman viettoon! Kylpylästä löytyy monipuoliset saunaosastot ja hoitovalikoima on kattava. Hotellin ainutlaatuinen holviravintola kruunaa rentouttavan loman.

Tutustu Grand Rose Spahan

Tutustu matkoihimme

Pühäjärven kartano ja sen uudisrakennukset muodostavat kylpylän, joka hemmottelee kylpylämatkustajaa rentouttavilla hoidoilla. Kylpylä sopii rauhaa rakastaville ja kunnostaan huolehtiville asiakkaille ja sen ympäristöstä löytyykin upeita pyöräilymaastoja, kuntopolkuja ja talvella hiihtolatuja.

Lue lisää Pühajärven kylpylälomista