Hyvinvointimatkailijan Jurmala

Jurmala on tunnettu kylpyläkaupunki Latviassa ja tarjoaa hienon vaihtoehdon Viron hyvinvointilomille. Panosta itseesi ja varaa täydellinen hemmotteluhetki kauneussalongista, rentoudu yhdessä kaupungin kylpylöistä tai pulahda uima-altaan raikkaaseen veteen virkistäytymään. Myös luonnon ja meren läheisyys piristää kummasti!

Lähde kylpylään nauttimaan. Anna kehosi ja mielesi rentoutua ilman arjen kiireitä. Istahda joko perinteisen saunan tai höyrysaunan lauteille ja anna huokosten avautua ja veren kiertää. Voit myös varata ajan hierontaan tai ihon kuorintaan.

Esimerkiksi Hotel Jurmala Span kylpylä- ja kuntokeskuksessa voi saunassa käymisen lisäksi nauttia erilaisista hieronnoista, mutakäärehoidoista, suolahuoneesta ja monista muista keskuksen tarjoamista hoidoista. Hotellissa on myös allasosasto ja kauneushoitola.

Myös hotellivalikoimastamme löytyvässä SemaraH Hotel Lielupe SPA & Conferencesin kylpyläosastolla on kattava valikoima erilaisia hierontoja, spa-rituaaleja ja kasvohoitoja.

Oli se sitten kasvohoito, hiustenhoito tai manikyyri, löytyy Jurmalasta kauneuspalvelujen tarjoaja juuri sinun tarpeisiisi! Monien hotellien yhteydessä on kauneushoitoloita, mutta Jurmalassa on paljon pieniä yksityisiä hoitoloita kuten isompiakin hoitolakeskuksia.

Baltic Beach Hotel & Spassa on erinomainen hoito-osasto, jossa voi nauttia erilaisista kauneuspalveluista kuten myös hieronta-, detox- ja laihtumishoitovaihtoehdoista.

Lisäksi muun muassa kaupungin suurin ja modernein kauneuspalveluskeskus Kolonna Day Spa tarjoaa noin 200 erilaista hoitovaihtoehtoa ja laajasti ammattilaiskosmetiikkaa.

Mikä olisi virkistävämpää kuin uima-altaassa polskiminen ja rauhoittavan veden tunteminen kehoa vasten! Uima-altaita löytyy useimpien hyvinvointipalveluja tarjoavien hotellien yhteydestä, mutta myös muista hyvinvointikeskuksista.

Rehabilitation Center Jaunkemerissä voi uida uima-altaassa, johon laskee hierova vesiputous. Lisäksi keskuksessa on mahdollisuus vesiaerobicin harrastamiseen, saunaan ja hyörysaunaan.

Jurmalasta myös löytyy useampi mineraalivesiallas, jonka vedellä on tunnetusti parantava vaikutus. Yksi niistä on Vaivari Rehabilitation Centre, jossa pääsee uimaan 25-metrisessä mineraalivedellä täytetyssä uima-altaassa. Mineraalivedellä on parantavat ominaisuudet vahvistavat immuniteettia ja auttavat ihosairauksien hoidossa. 

Lasten kanssa matkustavat saattavat nauttia vedessä kellumisesta ja vesileikeistä Līvu Akvaparksissa, joka on sisätiloissa sijaitseva vesipuisto.

Merenrannalla sijaitseva Jurmala tarjoaa piristäviä hetkiä luonnon äärellä. Lähde vaikkapa kävelemään kilometreittäin jatkuvan vaalean hiekan päälle rannalle. Kaupungin läheisyydessä Kemerin kansallispuistossa tai Ragakapa-luonnonpuistossa pääsee nauttimaan metsän äänistä, maisemista ja rauhasta.

Kävelemisen lisäksi Jurmalasta löytyy useita vaihtoehtoja luonnosta nauttimiseen. Kun eräs viihtyy rauhallisemmasta lomailun parissa voimia kerätäkseen, toinen haluaa esimerkiksi pyöräillä, ratsastaa tai vaeltaa. Jurmalasta löytyy mahdollisuudet myös fyysisesti palkitsevaan hyvinvointiin.