Ikaalinen Spa Lofts

Ikaalinen Spa Lofts -hotelli sijaitsee rauhallisella alueella, noin 300 metrin kävelymatkan päässä kylpylän päärakennuksesta, Ikaalinen Spasta. Loftista löydät majoituksen isommallekin perheelle. Kylpylän palvelut ovat käytössäsi ja majoitus sisältää aamiaisen Ikaalinen Span maittavassa aamiaisbufeessa sekä sisäänpääsyn Vesitropiikkiin.
Hotelli

Ikaalinen Spa Lofts ovat retrohenkisiä tilavia huoneita. Loftit sijaitsevat 300 metrin kävelymatkan päässä Ikaalinen Span päärakennuksesta. Loft huoneissa saat isollekin perheelle itsenäistä rauhaa isossa huoneessa. Kaikissa huoneissa on joko terassi tai parveke jossa voi nauttia auringosta. Kylpylän palvelut ovat käytössäsi ja majoitus sisältää aamiaisen Ikaalinen Span maittavassa aamiaisbuffetissa sekä sisäänpääsyn Vesitropiikkiin. Ikaalinen Spa Loftsin aulasta löydät vedenkeittimen sekä mikroaaltouunin. Ikaalinen Spa Lofts hotellissa on oma maksuton parkkihalli hotellin alla.

Huoneita on saatavissa 1-7 hengen käyttöön, sekä lemmikin kanssa matkustaville (varattava erikseen). Mikäli tarpeisiin sopivaa huonetta ei löydy suoraan varaus-sivultamme, ota yhteyttä toimistoomme niin etsimme sopivan vaihtoehdon!

Ikaalinen Spa Lofts hotellissa on yhteensä 75 huonetta.

Tripadvisor
Hotellin mukavuudet
  • Sisäparkkihalli

Tutustu majoitukseen

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Ikaalinen Spa Lofts

Hämyläntie 35, 39500 Ikaalinen
Vastaanotto
Ikaalinen Spassa
Sisään­kirjautuminen
15:00
Ulos­kirjautuminen
12:00

Kylpylän päärakennus
Kylpylän päärakennus
300 m
Aamiainen Ikaalinen Spa
Aamiainen Ikaalinen Spa
300 m
Vesitropiikki
Vesitropiikki
300 m
Uimaranta
Uimaranta
350 m