Ikaalinen Spa

Uudistettu Ikaalinen Spa tarjoaa lomaelämyksiä koko perheelle kauniin Kyrösjärven maisemissa! Kaikki huoneet sijaitsevat päärakennuksessa, helposti kylpyläpalveluiden ja aktiviteettien lähellä.
Hotelli

Ikaalinen Spassa vietät rentouttavan ja viihtyisän loman järvimaisemasta ja luonnosta nauttien. Hotelli tarjoilee niin aktiviteetteja, kylpylä- kuin kokouspalveluitakin kaikilla mukavuuksilla. Hyppää lämpimiin poreisiin, viiletä alas vesiliukumäkeä, rentoudu hemmotteluhoidoissa tai kuntoile sisä- tai ulkolajien parissa. Ravintola- ja baaripalvelut takaavat herkulliset makuelämykset ja viihdettä iltoihin. Ikaalinen Spa & Resort tarjoaa elämyksiä jokaiselle, olipa suunnitelmissa perheloma, viihdeloma, Staycation-irtiotto, luontoloma tai hyvinvointiloma!

Lapsille on vesitropiikin lisäksi tarjolla hauska leikkipuisto ulkona ja leikkihuone sisällä. Kesäpäiviä on mukava viettää myös Resortin hiekkarannalla Ikanema Beachilla ja nauttia samalla rantabaarin antimista. Rannassa palvelee tunnelmallinen rantasauna. Kokousmatkalaisille tarjolla on 10 erilaista kokoustilaa palveluineen.

Ikaalinen Spa & Resortissa on yhteensä 55 huonetta ja ne sijaitsevat kylpylän päärakennuksessa. Kaikkiin majoituksiimme sisältyy hotellin maittava aamiainen sekä kylpylän käyttö aukioloaikoina (ei lofts-huoneissa). Huoneiden mukavuuksiin kuuluu muun muassa TV, WiFi, kylpytakki ja parveke. Superior-luokan huoneet ovat järvimaisemalla.

Ikaalinen Spa on esteetön ja paikalla on helppo liikkua myös esimerkiksi pyörätuolilla. Hotellilla on oma maksullinen parkkihalli hotellin alapuolella.

Tripadvisor
Hotellin mukavuudet
  • Vesitropiikki

  • Vesitropiikki

  • Sekä sisäparkkihalli että parkkipaikkoja ulkona

  • Hemmotteluhoitoja

Miksi valita Ikaalisten kylpylä
Luonnonkaunis paikka järven ääressä
Hyvä sijainti, alle tunnin päässä Tampereelta
Lapsiperheiden suosikki
Ikanema Beach -hiekkaranta kylpylän edessä
Paljon tehtävää ja koettavaa
Hyvät urheilu- ja retkeilymaastot lähellä
Voit yhdistää loman ja etätyöt - varaa etätyöpiste oleskelun ajaksi

Tutustu Ikaalinen Spahan

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Ikaalinen Spa

Huvitie 2, 39500 Ikaalinen
Vastaanotto
24h
Sisään­kirjautuminen
15:00
Ulos­kirjautuminen
12:00

Uimaranta
Uimaranta
40 m
Bussipysäkki
Bussipysäkki
50 m
Ikaalisten keskusta
Ikaalisten keskusta
6 km
Tampere
Tampere
56 km